cenx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 forumda bazen arkadaşlar mailleri falan paylaşıyor. eğer bi yerde copy past yapacak olursanız bu işinizi görür. http://www.turkcekarakter.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Güzel birşey tabi de öğrenci evi adlı topiğe post olarak yazılacak kadar olduğuna göre ya dünyayı kurtacak yada dünya türk olacak. [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 02:52 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 dimi dimi o kadar önemli bi posta böyle bi saygısızlık cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Bir topige alakasiz link koymak cok saygili bir hareket tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 sayılardan harflerden bozulmuş kelimeleri düzeltebilmesi için bi yön göstermekmi saygısızlık? aboow devir çok deişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Cenx, bence yaşam enerjini ayar vermekten başka uğraşlara versen süper bir insan olup çıkacaksın, dünyayı türkçe karakterle donatacaksın. Biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 abidik gubidik karakterlerin türkçe gözükmesini sağlayan bi link vermiş, ayar vermemiş ki. size ıhlamur kaynatıyim gevşeyin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 valla bende ayarla alaka kuramadım pek.gecenin saatinden dolayı ya ben anlayamıyorum ya da millet ba$ka anlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 sadece okuyup teşekkür etmek yetmiyor artık. bide laf sokup, kavga çıkarıp insanı yaptığı iyiliğe lanet ettirmek gerekioki pati'nin tadı çıksın. di mi? evet evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 alem kavgaci olmus di mi? evet evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Iyiligi insanlarin orasina burasinada sokmamak lasim dimi ama? (bkz.http://forum.paticik.com/konu.php?id=177917&syf=son#sayfasonu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Valla bence nasıl anladığınıza bağlı, bir ayar verme çabası, laf sokmak, ortam germek gibi bir niyet görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 gördügü bir aksaklık icin yardımcı olabilecek link vermiş. anlamıyorum ben bu paranoyaklık nedir yahu? kibiri bir kenara bıraksanız ne güzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Edik: ''banane yahu buranin duzeni boyleymis'' demek varken niye kasiyorum ki, okey paranoyagim. [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 12:23 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 İlk mesajda biri forward maili c/p yapmış. Fakat c/p yüzünden Türkçe karakterler bozuk çıkmış, arkadaş da konuyla alakalı bir link vermiş, yardım amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Saolasin cenx cok yararli bir link bence. Benim de sinirlerimi bozuyor alakasiz karakter cikmasi. Okuma hizini düsürüyor ve yoruyor, ergonomiye cok ters. Senin düsünceli davranisina ragmen ters yorum yapan arkadaslari da kafana takma. Onlarin da ters gününe denk gelmistir yada yanlis anlamislardir bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 güzel site. saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 evet ortamı yumuşattığınız için teşekkürler :D sanırım arkadaşlar beni yanlış anladı. ben türkçe karakter sorunu derken türkçe karakterler yerine garip semboller gelmesini kastettim fakat arkadaşlar türkçe karakter kullanılmıyor diye tepki gösterdim sandılar. neyse sağlık olsun zamanla alışıcaz birbirimize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 O_o bu eleman yapmış http://www.sinanilyas.com/ozgecmis.php Bilgisayar Yüksek Mühendisi ha O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Sağol cenk çok yararlı bir bilgi. Terazine tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 tövbe de muhallebi allah korusun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar