Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 X-com un devami olan ufo serisi X-com un havasını bir türlü yakalayamamıstı ama bu sefer o havayı yakalamışlar . Benim gibi Turn lu oyunları sevenler için güzel bir haber oldu bu. Oyun 10-15 gün içinde cıkıcak diye biliyorum [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 11:39 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 valla ben hala ufo defense oynuyorum =) Yeni jenerasyonların hiç birini oynamadım pek ilgimi çekmediler. Bu acaba resmi x-com serilerinden mi yoksa başkaları mı geliştirmiş acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 cok hoş ve güzel bir oyuna benziyor.. Bekleyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ilk alan bi genel değerlendirme yazısı yazarsa süper olur , hayalkırıklığı olmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Bende en son çıkan UFO Aftershock var oda bayaği güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Hmm güzele benziyor görüntülerden sanıeım x-coma sadık kalmaya çalışmışlar gibi. Öyleyse hoş bir şeyler çıkmıştır ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Offical sitesindeki gameplay videoyu indirip izledim. Güzel olmuş ben alırım yani. Alıştığımız x-com oynayışına sadık kalmışlar, tabi aynen geçirmemişler bir kaçta kolaylık getirmişler. izlemenizi tavsiye ederim. Bide 28 şubatta çıkıyomuş. Sitede sağda yazıyor =) [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 22:20 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Daha ne istiyim........ Bu aralar zaten canım cok istiyordu fallout Tactics benzeri bir oyun daha stratejiği cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 iyimiş. çok hoşuma gitti atmosferi. bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Çok güzele benziyor valla ben de çok severdim X-Com'u. Almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Jagged Alliance gelene kadar idare eder :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 bunu duymamıştım da ufo: afterlight 2 hafta önce çıktı, hala edinemedim ama cenega mamülü gene, yaptıkları arasında en iyisi olduğunu söylüyor hemen herkes ki aftershock bayağı tatmin etmişti beni. mars'ta geçiyormuş gerçi ama ss'leri filan hoştu, ona da bir bakabilir ufo meraklıları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Video'sunu izledim X-com u hiç bozmamışlar. Oyunun çıkış tarihide 16 Nisan a ertelenmiş [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 09:11 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bu oyunun ufo:afterlight ile bir bağlantısı yok değil mi ? edit:ne olmuş bu serilere böyle bir tek x -com terror from the deep'i bilirdim ben bir de ondan önceki versiyonunu bunlar nedir :/ [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 19:50 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 afterlights la bağlantısı yok. başka bi tiplerin başkabir oyunu ama serinin ilk oyunlarını baz almışlar genel anlamda. afterlights ın screenshotlarına baktımda hiç birşeye benzemiyor gene alınmaz gene alınmaz xcom un devam serilerinden bir oyun. illede ufo defense illede terror from the deep. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 bu oyunun ss leri güzel, youtube sağolsun demosunu da izledim ciddi olmuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 XCom çok daha iyi yerleri hak ediyor. Umarım dedikleriniz doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hayırlı olsun cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Jagged Alliance var, hiç olmadı Fallout Tactics =) Ama nostalji için oynanabilir tabii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Amanın harika oyun, gelince hemen alayım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Oyun Demonoid'e düştü ama Demonoid hesabım olmadığı için çekemiyorum :( birisi bana invite atabilirmi? Mail [spo][email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 attım masticorcum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 çok sagol yoldaş geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ahah 1 mayıs modu :D bu arada seedde yerlerde akşama kadar düzelir işallah. kredi yükseltmek için iyi fırsat aslında. [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 21:31 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 eet öylede suanda 0 Seeds'e 808 tane Peers var Çil yavrusu gibide artıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar