Brigand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 http://online.turksat.com.tr/tarife.htm Kablo'ya geçelim TT'ye kafalar girsin. 256 sınırsız 29 ytl. Kotasız internet istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 super 512 kullanıodum ucuzlamıs 1024 e cıkarırım sımdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 512ye geçmeyi düşünüyorum ama kampanya 3 aylıkmış 3 ay sonra tekrar fiyat artıcak diyolar doğrusunu bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Bildiğim kadarı ile 3 aylık olan bedava kurulum kampanyası. Fiyatlar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 fiyatlar 3 ay dan sonra artmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Zegna Kablo'nun kalitesi nasıl? ADSL gibi performansı düşük mü, eskisi gibi stabil mi yoksa ADSL gibi zırt pırt kopup, yavaşlayıp duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 olmuyo gayet iyi kablo 256 ya devam ediyorum ben de 512 yine de pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 kotalıda 5gb üzeri neden o kadar uçuk fiyat? ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa deminden beri :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 kablo olsa bölgemde ah ah =( kahrolsun digiturk, tüm apartman uydu kullanıyo diye getirmiyorlar hattı ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Ya olmaz bukadar şey ama ya yeter be yıllardır yaklaşık 4 yıl kadar kablonet üyesiydim. bu eylul ayında kablodan çıkıp adsle geçtim. Sırf turksat mahfetti olayı ve teknik servis diye bişy kalmadığı için. Şimdi bakıyorum adsl ile kablo arasındaki fiyat farkı bariz şekilde kablo lehine düşmüş. İnsanın küfür edesi geliyo ama gerimi döneyim illa kabloya. sanmıyorum, adsl e de çözüm bulmaları lazım böyle gitmez bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Kablo modemin varsa geçebilirsin bağlantı ücreti alınmıyor. Ayrıca ADSL için 1 mart indirimleri bekliyoruz fakat kablo kadar indirim yapabileceğini sanmıyorum ttnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 black +1 aynen anlattıgın gıbı oldu benımde.yarın gıdıyorum kablo netı tekrar actırmaya.ayrıyetten 30 nisana kdr uyelik acılımı vs ıcın para almıyorlarmı$ oyle bir$ey okudum bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar