Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bulmacayı çözemedim bitürlü..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bizim buralarda bi kaza olmuş geçen arkadaş çekmiş nasıl olduğunu çözemedim.sizce nasıl böyle olmuş?

laguna park halinde olması lazım.jettanın ön dağınık dedi arkadaş..
kazayı yapana helal:D.

Mesaj tarihi:
Hmm dediğim gibi resime bakarak söylenen hayali bir olaydı benim yolun kuşbakışı görünüşünü kaba taslak çiz daha detaylı fantaziler ortaya koyabilirim belki =P
Mesaj tarihi:
Araba spin atıp arka tarafıyla lagunanın sağ ön tarafından üzerine çıkıp durmuş gibi. Camdaki kırık sol taraftan A sütununun desteğiyle durulmuş olduğunu işaret ediyor
Mesaj tarihi:
ben kafamda canlandırdım ama nasıl anlatcam bilmiyorum :D

olur ya her türlü :)
ben arkası kayan arabanın ön ve arka köşesini duvara çarptım kapılarda hiçbişi yok mesela.
ilginç
Mesaj tarihi:
Bence ilk iki araba da park hâlinde, daha sonra hızlı gelen bir araba öndeki arabayla kafa kafaya çarpışıyor.
Öndeki araba geriye doğru gitmeye çalışırken arkadaki arabaya çarpıyor, aradaki boşluktan yukarıya doğru bir itiş oluyor
Daha sonra da çarpmanın etkisiyle diğer arabanın üstüne çıkıyor.
Başka açıklama düşünemiyorum...
Mesaj tarihi:
bence suçlu kahya
dasafds

said:
Araba spin atıp arka tarafıyla lagunanın sağ ön tarafından üzerine çıkıp durmuş gibi. Camdaki kırık sol taraftan A sütununun desteğiyle durulmuş olduğunu işaret ediyor

spin attı diyelim kıç tarafı nasıl okadar havalanabilirki?
Mesaj tarihi:
Önce kaldırım basamak görevi görüp daha sonra kaportaya çıkmış olabilir ama Hergonanınki de mantıklı. Gerçi o zaman da el freninin inik, arabanın boşta olması gerek arka tekerlekleri el freniyle tutulan bi araba da oraya kolaydan çıkamaz ki

Bir de arabanın ön aksı kırık baksanıza sol lastiğe kalduruma vurup spin atmış ta kırmış fln gibi
  • Yeni Oluştur...