Redogski Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 bizim buralarda bi kaza olmuş geçen arkadaş çekmiş nasıl olduğunu çözemedim.sizce nasıl böyle olmuş? laguna park halinde olması lazım.jettanın ön dağınık dedi arkadaş.. kazayı yapana helal:D.
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Ön taraftan duvara toslayıp dikilmiş ve sonra lagunanın üstüne çakılmış resimden bu kadar söylenebilir.
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 duvar sağlam ama :D.ayrıca orası okadar dikilcek kadar hızlı gidilebilcek biyer değil.. bide kazaya karışan başka araba yokmuş..
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Hmm dediğim gibi resime bakarak söylenen hayali bir olaydı benim yolun kuşbakışı görünüşünü kaba taslak çiz daha detaylı fantaziler ortaya koyabilirim belki =P
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 al sana kuş bakışı :D [spo] [/spo]
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Okla işaretlenen yermi yoksa ters u bölgesimi? PS: Görende çok ciddi bir iş üzerinde çalışıyoruz sanacak /rofl
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 okla işaretli olan :D eheahe oldukça ciddi bi olay :P
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 adam teknolojiyi kullanmış daha napsın. sfdsfd bence 2. kattan düşmüş.
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 o binanın balkonundan atıvermiş araba kendini yahu =P
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Selam, Şöför Laz ise herşey mümkündür :) Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Araba spin atıp arka tarafıyla lagunanın sağ ön tarafından üzerine çıkıp durmuş gibi. Camdaki kırık sol taraftan A sütununun desteğiyle durulmuş olduğunu işaret ediyor
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ben kafamda canlandırdım ama nasıl anlatcam bilmiyorum :D olur ya her türlü :) ben arkası kayan arabanın ön ve arka köşesini duvara çarptım kapılarda hiçbişi yok mesela. ilginç
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Bence ilk iki araba da park hâlinde, daha sonra hızlı gelen bir araba öndeki arabayla kafa kafaya çarpışıyor. Öndeki araba geriye doğru gitmeye çalışırken arkadaki arabaya çarpıyor, aradaki boşluktan yukarıya doğru bir itiş oluyor Daha sonra da çarpmanın etkisiyle diğer arabanın üstüne çıkıyor. Başka açıklama düşünemiyorum...
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 olaya bence bir vinç karışmış. suçlu vinç.
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Selam, Vallahi ben diyecektim vinç işini :) Delinin teki bir hareket yaptı ve çık işin içinden çıkabiliyorsan :P Saygılar.
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 bence suçlu kahya dasafds said: Araba spin atıp arka tarafıyla lagunanın sağ ön tarafından üzerine çıkıp durmuş gibi. Camdaki kırık sol taraftan A sütununun desteğiyle durulmuş olduğunu işaret ediyor spin attı diyelim kıç tarafı nasıl okadar havalanabilirki?
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Önce kaldırım basamak görevi görüp daha sonra kaportaya çıkmış olabilir ama Hergonanınki de mantıklı. Gerçi o zaman da el freninin inik, arabanın boşta olması gerek arka tekerlekleri el freniyle tutulan bi araba da oraya kolaydan çıkamaz ki Bir de arabanın ön aksı kırık baksanıza sol lastiğe kalduruma vurup spin atmış ta kırmış fln gibi
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Selam, Rapor tutmaya çalışan ekibin yüzünü görmek isterdim :P Saygılar.
Öne çıkan mesajlar