Arma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Bir yerlerde Matemaik 3. sınıf öğrencisi kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Doğuş Fen Lisesi son sınıf.. seneye sabancıdayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ankara üniversitesi jeofizik mühendisliği 1. sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Université de technoloogie de Compiegne/France-Tronc Commun Bir neviSAbancidaki ilk iki seneki egitim gibi birsey b u da insallah gececem bir gun ben de branche a:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Uludag Uni. Uluslarasi iliskiler 3.sinif seneye Erasmusla Almanya Siegen deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 istanbul bilgi universitesi. sinema ve televizyon. 1. sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Marmara üniversitesi, bilgisayar ve kontrol öğret. 2.sınıf Üniye sadece yaz giderim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 "kontrol ogret." ne olaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ogretmenligi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 mezun olarak ilkokul mezunuyum artik, lise diplomasini kaybettim ortaokul diplomasi zaten vermediler (7 senelik egitim) artik ilkokul mezunu olarak geziyorum.. Yasasin ilkokul ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Iyi de bilgisayar ve kontrol ogretmenligi nedir? neyin kontrolu anlamadim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Adı kontrol bişey kontrol ettiğin yok, mezun olunca lise bilgisayar öğretmenliği yapabiliyomuşsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_crafty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 hacettepe sosyoloji 1. sınıf seneyede 1. sınıf olcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Ç.Ü. Fransızca Öğretmenliği (bitti), sonra Mersin Üni. Devlet Konsrvtr Opera ve Şan, ikinci dönem terk ettim okulu. Allah sabır versin konservatuvarda okuyanlara. Akıl ve ruh sağlığını koruyabilene aşkolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 akdeniz üniversitesi turizm işletmeciliği ve otelcilik y.o. konaklama işletmeciliği son sınıf (ortalamayı 2.50 yapabilirsem sorunsuz mezun oluyorum yapamazsam tek dersten uzayabilir, ortalama 2.38 şu an yusuflardayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Süleyman Demirel Makina Mühebndisliği 1. sınıf seneye galiba 2 olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Sabancı Üniversitesi - Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi , 1. Sınıf . Bizde daha bölüm yok , gider misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Selçuk Biyoloji, sene 5. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Sistem Mağduru! Selçuk - bilg. teknolojileri ve programlama öğrencisi olup dikey geçiş için yırtınmakla meşgulüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi - Grafik Tasarım 3. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 AthleT said: CthuLhu'nun açtığı bir thread mevcut. Fakat 2005 yılına ait. Evet. Paticik halkı nerede eğitim alır? Ben; Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Öğretmenlik I. sınıf öğrencisiyim.yeni gördüm topiği :( oha çok pis kalbim kırıldı. bunu vol I. ini cthulhu açmadı ben açmıştım :( ahan da bu: eğitim durumu vol 1. benim nan ben yaptım benim o bana ait benim topiiim :( edit: way be ne günlermiş. o zamanlar dynamic ünv 2 deymiş. ben daha yeni başlamışım. (ayrıca 28 sayfa critlemiş topik sdfgds) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Galatasaray Üni. TS İşletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri 2. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 sanki böyle birşeyi garbage da da yapmıştık ama? Sabancı Üniversitesi - Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi - 1. Sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yöhseh mühendis aday adayi, türkiye avrupa birliğine girince beni mezun ediceklermiş. karlsruhe teknik uni elektronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar