Apis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Buyse said: ama o oyunda da kalenin içindeki tek 1 askerin yaptığı savunmayla alamadığım savaşlar oldu çok sövmüştüm. bi asker ulan, kafasına taş isabet ettiremiyor benim askerlerim. Bende tam tersinden şikayetçiyim. Hayvan gibi kale yapıp dolduruyorum surlara askerler. Herif iki mancınıkla gelip şehrin bir ucunu boydan boya indiriyor. Tabii üstündeki askerlerimle. E bende çekiyorum askerleri surdan. Ulan ufak mancınık bu, hadi duvarda gedik fln açsın. Ama şehir surlarının 4te 1'ini indirmek. Ulan ne anladım o zaman kuşatmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 @zaugna Oy o çok fenaymış o zaman ya : Bir yerden DVDlerini bulup tekrar kurmanı önermekten başka pek bir bilgim yok hani, gayet sallamasyon ama diger arkadaşlar umarım daha çok yardımcı olur . Kolay gelsin : *kuramadıgı the witcher ile ugraşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bu bahsedilen iki şey arası denge unsuru eksikti evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bu oyunda ai tarafından yönetilen kale/şehir işgali süper zaten lol adam 4 catapult 2 ballista 5 kule 1000 askerle geliyor benim şehrimde 2 militia archer var anca, lakin tipler menzil dışında surların dışında bekleşiyorlar "lan dışarı çıksalarda saldırsak" diye auto_win defender valla, uğraşmıyorum bile eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Buyse said: xunn said: Oyunun combatı kesinlikle ilk oyunun tadını vermiyor. Rome da veremiyordu. Bunda üstüne sanki üniteler birbirinin aynısıymış gibi bir hisse kapılıyorsunuz. valla öyle. spearmanleri ormanla soteleyip dalga dalga gelen atlıları maymun ederdim o fightın lezzetini bulamadım daha hiç. 1000 spearmen akınlarda çocuklar gibi şendik. ama o oyunda da kalenin içindeki tek 1 askerin yaptığı savunmayla alamadığım savaşlar oldu çok sövmüştüm. bi asker ulan, kafasına taş isabet ettiremiyor benim askerlerim. Şey çok iyiydi, yorulmayı ve ammo sınırını kaldırıyorsun, en dandik settlement'a sadece bir tabur(12 dane) hashashin'e karşı full spearmen. Böyle mükemmel bir katliam ve kahramanlık destanı yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 şey var mesela, doomda god mod acıp cehennemin sürüleriyle savaşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Önemli soru; Steinless Steel modunda Crossbowlu adamlarım surların arkasındaki adamlara ateş edemiyor. Sadece ve sadece arazi savaşlarında ateş ediyorlar. Ama normal oyunda bu böyle değil? Nedendir acaba? Not: Steinless Steel 4.1 kulanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Up. Steinless Steel 4.1 kullanıyorum Crossbow ile aşırtma atış yapamıyor adamlarım. Yani kuşatmada tamamen işe yaramazlar. Bu normalmidir? Nasıl düzeltilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sanırım ole, mod'un ozelliklerinden bir,i, crossbowlarla asırtma atış yapmak cok mümkün degil cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ben hic dikkat etmeidim ama oyleyse mantikli bu arada sadece m2tw icin busuru mod var guzel sca (basharfleri) bide delvo voltro mu ne garip b i isimdeki zevkliler cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 crossbow zaten daha yakın mesafede max damage ve direct hit için tasarlanmış bir cihaz. ondan normal bow gibi aşırtma olayı olmuyo. ilk çıktığı zamanlar kilise yasaklamış bu silahı, çünkü çok kuvvetli ve zırh parçalayan diye geçiyo literatürde ve beceriksiz bi köylü bile az bi eğitimle en baba zırhlı kralı, lordu aşağı alabiliyo bu silahla. yani normal bow gibi yıllar gerekmiyo eğitimi için(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Development of Crossbow :) vede 1 sonraki : Shooting speed of Lonbow and Crossbow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 linkler için saol norak, ikiside güzel bilgiler içeriyor:)-D edik: bende hatırıma gelen bi bilgiyi ekleyeyim, ntvde belgeselde izlemiştim. uzaktan yanan oklarla bi yeri yakma olayı yalanmışB)- adamlar defalarca denedi ve hepsindede oklar hedefe varmadan havada söndü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 orda bi yerde the longbow die bi seri var 12 bölümmü ne tüm belgesel, 20m den longbowla metal armora yapılan atış metali deliyor fakat attaki deri kısmı geçip adama ulaşamıyor göğsünüzde öle takılı kalıyor ok siz atla okçu arkadaşın üstünden devam ediyorsunuz :p bide yanan oklarla ilgili bi bölüm olcak ama yakın mesafeden yapılmış, öle 30-40m falan değil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yav ss 6.1 yüklü bende, gerçi normal oyunda da becerememiştim ya neyse. arkadaşlar bir türlü düzgün ekonomi yapamıyorum (easy açsam bile, anlayın artık =)) bir süre sonra batıyor. napmalıyım yanlışım nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 trade rights a yüklenmek lazım sonra denize kıyısı olan ülkerde trade income getirecek binaları geliştirmek lazım akabinde filon olacak ki bu portları koruyacaksın son adım (değil aslında) trade yapmak istediğin ülkelerdeki mallara merchant yollayıp, trade i aktif hale getireceksin. ek tedbir olarak, şehir içinde belli miktarda army upkeep işlemez. kullanmadığın orduyu garrison et. çok lazım değilse, ekonomi de kötü degilse zate agen basma fazla. trade yaptığın ülkelerle iyi geçin. alttan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 süper para basmanın yollarından biride, afrikadaki fildişi ve altın kaynaklarıdır. bir ordunun yanına 7-8 tane merchant ver ve fasın güneyindeki altın madenlerine yola çık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 peki ben de bunları yapıyorum, hatam nerede, her şehirde her binayı yapmayayım mı mesela, kimisini ticari kimisini askeri olarak mı ayarlayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 e heralde zaten oyunda castle city dengesi iyi. castlelarda yap sadece askeri binaları. citylerde de income binaları yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 la baştan desenize asdkjsajdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Hatta güvenli bölgelerdeki kaleleri şehire dönüştür.İçinede bedava asker baski paranda gitmez.Kale askerleri özellikle de dismounted knightlar çok fena para yiyor. Edit:imla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 tekrar yüklüyorum şu an hangi modları tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 stainless steel 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bişi dicem bu oyunda kıçı kırık tiplerin yürümesini falan bekliyorum bi saat haritada ona bi çözüm yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hızlandırabiliyosun onları space tuşuna bas 1 kere hızlı hızlı giderler. tamamen çözüm varmıydı unuttum oyuna girip bakmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar