Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Medieval 2: Total War

LasT_SuRviVoR

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

ama o oyunda da kalenin içindeki tek 1 askerin yaptığı savunmayla alamadığım savaşlar oldu çok sövmüştüm. bi asker ulan, kafasına taş isabet ettiremiyor benim askerlerim.

Bende tam tersinden şikayetçiyim.
Hayvan gibi kale yapıp dolduruyorum surlara askerler.

Herif iki mancınıkla gelip şehrin bir ucunu boydan boya indiriyor. Tabii üstündeki askerlerimle. E bende çekiyorum askerleri surdan. Ulan ufak mancınık bu, hadi duvarda gedik fln açsın. Ama şehir surlarının 4te 1'ini indirmek. Ulan ne anladım o zaman kuşatmadan?
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunda ai tarafından yönetilen kale/şehir işgali süper zaten lol

adam 4 catapult 2 ballista 5 kule 1000 askerle geliyor benim şehrimde 2 militia archer var anca, lakin tipler menzil dışında surların dışında bekleşiyorlar "lan dışarı çıksalarda saldırsak" diye

auto_win defender valla, uğraşmıyorum bile eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
xunn said:
Oyunun combatı kesinlikle ilk oyunun tadını vermiyor. Rome da veremiyordu. Bunda üstüne sanki üniteler birbirinin aynısıymış gibi bir hisse kapılıyorsunuz.

valla öyle. spearmanleri ormanla soteleyip dalga dalga gelen atlıları maymun ederdim o fightın lezzetini bulamadım daha hiç. 1000 spearmen akınlarda çocuklar gibi şendik.

ama o oyunda da kalenin içindeki tek 1 askerin yaptığı savunmayla alamadığım savaşlar oldu çok sövmüştüm. bi asker ulan, kafasına taş isabet ettiremiyor benim askerlerim.

Şey çok iyiydi, yorulmayı ve ammo sınırını kaldırıyorsun, en dandik settlement'a sadece bir tabur(12 dane) hashashin'e karşı full spearmen. Böyle mükemmel bir katliam ve kahramanlık destanı yok tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

crossbow zaten daha yakın mesafede max damage ve direct hit için tasarlanmış bir cihaz. ondan normal bow gibi aşırtma olayı olmuyo. ilk çıktığı zamanlar kilise yasaklamış bu silahı, çünkü çok kuvvetli ve zırh parçalayan diye geçiyo literatürde ve beceriksiz bi köylü bile az bi eğitimle en baba zırhlı kralı, lordu aşağı alabiliyo bu silahla. yani normal bow gibi yıllar gerekmiyo eğitimi için(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

linkler için saol norak, ikiside güzel bilgiler içeriyor:)-D
edik: bende hatırıma gelen bi bilgiyi ekleyeyim, ntvde belgeselde izlemiştim. uzaktan yanan oklarla bi yeri yakma olayı yalanmışB)- adamlar defalarca denedi ve hepsindede oklar hedefe varmadan havada söndü:D
Sosyal ağlarda paylaş

orda bi yerde the longbow die bi seri var 12 bölümmü ne tüm belgesel, 20m den longbowla metal armora yapılan atış metali deliyor fakat attaki deri kısmı geçip adama ulaşamıyor göğsünüzde öle takılı kalıyor ok siz atla okçu arkadaşın üstünden devam ediyorsunuz :p

bide yanan oklarla ilgili bi bölüm olcak ama yakın mesafeden yapılmış, öle 30-40m falan değil ^^
Sosyal ağlarda paylaş

trade rights a yüklenmek lazım
sonra denize kıyısı olan ülkerde trade income getirecek binaları geliştirmek lazım
akabinde filon olacak ki bu portları koruyacaksın
son adım (değil aslında) trade yapmak istediğin ülkelerdeki mallara merchant yollayıp, trade i aktif hale getireceksin.

ek tedbir olarak, şehir içinde belli miktarda army upkeep işlemez. kullanmadığın orduyu garrison et. çok lazım değilse, ekonomi de kötü degilse zate agen basma fazla.
trade yaptığın ülkelerle iyi geçin. alttan al
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...