LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Pati kapandığı sıralar çıkan bu oyunun threadı hala açılmamış büyük ayıp...Günlerdir VeryHardda Türklerle bitirmeye çalışıyorum ama Mtw1 deki gibi değil olay... çok rahat iflas edebiliyorsunuz haritayı zorlaştırmışlar.Savaşlarda linç ediyorum karşı tarafı (Yapay zeka rezalet ). Şimdi Emevilerle başlıcam ya Türklerin başı çok belada , başlangıçta oyunun en iyi 2 devleti arasında(Bizans,Mısır) kurtulsan bile haçlı seferleri nefes aldırmıyo.Hadi atlattın diyek , Moğollar seni kucaklıyor sevgiyle yok ben almiyim abicim... Bu arada custom battle kapışçak olan varsa düşünebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ne demek ben almıyım!!! Atalarımız neler çekmiş işte hisset! :P 256 ram de çalışmaz dimi ehi! o yüzden almadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 yok 256ram le haritayı 5 fps oynayabilirsin sanırım :=) abicim oynucan danimarkadır , ingilteredir öyle köşe bucak ülkelerle , ohh kimse sataşmıyor kebap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 normalde strateji oyunlarında grafik olur ama iş olmazdı ama bu oyun gercekten harika ama bilgisayarım oynamaya yetmedi :( cafe de birazcik bakma sansım oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 rusya çok güzel çook karışanın yok önünde rebeller ohş ne o öyle türkmüş haçlıydı araptı bizanstı moğoldu timurdu hem amerikası var daha dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 abi bir patch çıkmış AI düzeliyormuş biraz istiyosanız bi bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 zaten yamalı oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 generallerin 4 yilda bir yaslanmasi ve her turnde 2 yil gecmesini engellemek icin, Medieval II Total Wardataworldmapscampaignimperial_campaign klasörundeki descr_strat.txt dosyasinda su degisiklikleri yapmak gerekiyor. timescale 0.50 birde turn yerine tarih gostermek icin ;show_date_as_turns yakinda ikinci patch cikacak oyunda ciddi hatalar var kalkanli uniteler hakkinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ben normalde timur a karşı koyamıyorum, very hard oynanır mı ya bu oyun :P 10000 asker koysam 20000 le geliyor 15000 koysam 30000 le geliyor adam. askerlede gelmiyorki fille geliyor. manyak mıdır sapık mıdır anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Şu an very hardda dağıtıyom ortalığı bi screenshot alayımda dayıyam buraya içiniz erisin bea, Doğuda olay Türkmenlerde bitiyormuş ya , Mısırın yavaş infantry sini katlediyor resmen.Bizans zaten amele gibi savaşıyor. Moğollarda Rusyadan girince imparatorluğum altına boğuldu 250k florinvar diye 50k bimaristanlara harcadım veba gelcek diye.. :=) [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 12:28 tarihinde, LasT_SuRviVoR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 [spo][/spo] [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 12:28 tarihinde, LasT_SuRviVoR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 benim 0 ya ahah. cidden ekonomi çok kötü bende, geliştirmem için herhangi bir taktik var mı ? anlamıyorum ben pek oyundan giriyorum kafalama öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 mogollar sana saldirsaydi isin daha zordu. kalkan hatasi dedigim olay, kalkanli unitelerin yakin savasta kalkandan gelen defans bonusunu oyun ekleyecegine dusuruyor. custom battle da deneyebilirsiniz mesela koyluler her zaman spear militialari yeniyorlar teke tekte. arada 1 attack 4 defans 1 charge bonus fark olmasina karsi. cok para icin nufusun mutlu ve kalabalik olmasi lazim asil para vergilerden geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 şu oyunun düzgün bi multisi çıkmadıkça oynamıyorum artık. multisi dünya üzerinde olmalı gerektiği zaman savaşa girilir ya da girilmez. multi sırf savaş alanından ibaret olmamalı böyle bir oyunun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 hotseat olarak multi yapabiliyorsun. http://shoguntotalwar.yuku.com/reply/7289/Frequently-Asked-Questions-amp-Game-Fixes.html#reply-7289 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 mrlevieye öyle pis katılıyorum ki kendimden geçiyorum.zaten bi türlü edinemedim şu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Bu arada Medieval 2 Total War - Kingdoms trailer; http://www.youtube.com/watch?v=iNCknk1L3A8 multi campaign olucakmış diye duydum ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 para için başlarda her yeri işgal et heryere tarım yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 tarım vergi vs yalan... Parayı ticaretten kırıyorsun gerisi yalan. Haritada antiocha bak 5.5k gelir var onların %75 i ticaretten düşün artık..Tabi diğer illerde bu kadar farketmiyo Hatay iyi bi liman ama yinede parayı ticaretten kırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 evet o da doğru, o zaman git bütün şehirlere port yap eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ya ben o ticaret olayini bir turlu yapamadim ya merchant fln yaptim birsuru diger merchant lari yedim :) ama hala duzgun para gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ticaret olayi sadece merchant ile yapilmiyor. Yapilabilrn her sehre port yapacaksin gerekli bolgelere trade post gibi binalardan yapacaksin. Merchantlar ileride Amerikayi bulumca ise yarar. Simdi milleti ala ala rutbesi artan merchantlari koy gemiye cikar oraya super para kiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Abi bunun 1.sindede trade le kırıyodun parayı ben sıkılıp danimarkayı almıstım paso gemi yapip trade abandım.En zengin ülkeydim ehhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ya bir ara oynadim tutorial ini fln oynamadim hic o yuzden bilmedigim cok sey var mesela haclilara katiliyorum ama milletin ulkesinden gecemiyordum vs vs bir ara tekrar yukliyimde duzgun duzgun oyniyim sinavlarda bitiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Linç'i göze alarak soruyorum :) quick combatta ve custom battle da Aztecler var düşman olarak. Yahu ben İngilizlerle, Türklerle, Mısırlılarla vs. grand campaigne bitirdim. ne campaigne de kullanıma açıldılar nede varlıklarına dair bir satır bi bilgi geldi. bu arkadaşlar sadece o bölülere mi has yoksa onları kontrol etmek için farklı bir yol mu izlenmesi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar