Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 duymayan kaldıysa diye :) www.pandora.com herhangi sevdiğiniz bir şarkıyı yazıyorsunuz milyonlarca şarkı arasıdan o şarkıya en çok benzeyen şarkıları bulup size onlardan oluşan bir radyo hazırlıyor dinliyorsunuz. çıkan şarkıları beğenmemeniz oldukça düşük bir ihtimal çünkü şarkılar eğitimli bir ekip tarafından şarkı başına 40 dakikaya varan sürelerde incelenip 6-7 kritere ayrılıyor ve böylece gayet detaylı bir listeleme elde ediliyor. deneyin ve kendiniz görün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 güzel bir$eye benziyor anlattıgına göre de adamların bundan kazancı ne merak ettim.sadece hit mi?dedigin kadar ugra$ıyorlarsa diye. edit: az kurcaladımda fena degil.ha bazen cok alakasiz $eyleride cikarabiliyor ama o kadarda olsun. [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 21:26 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 internet uzerinden radyo olayinda devrim gibi bisey bu, last fm neydi diyeceksinizde, goz attigim kadariyla cok farkli bisey bu last fmden.. soyle ki olay cok mantikli her sarkinin belli taglari var sistemde, iste mesela male vocal, minor key, electric guitar riffs, distortion seklinde sarkilarin ozellikleri girilmis durumda ve siz bi sarki yazdiginizda benzer taglere sahip sarkilar cikiyo, cok zekice ve sahane bi proje gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Özellikle evden uzak kaldığınızda bir internet kafeye gittiğinizde bu site hayat kurtarır. (Azmı hatırlarım başka şehirlerde kafede müzik olmadığı için Orhan Baba dinlediğimi. (Tamam bir düşmanlığım yoktur seveni sever ama ben sevmiyorum :P)) Bazı kısıtlamalar var ama çokta dikkati çekmiyor radyo olarak dinliyorsanız :D Mesela bir şarkıyı ileri alma şansınız 5-6 kereyle sınırlı. Ondan sonra 1 saat beklemeniz gerek yeni şarkıya geçmek için (I didnt like it seçeneği var gerçi :D) Güzel bir sitedir öneririlir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Güzelmiş bu site gerçekten.Bir iki deneme yaptım ve yakın şeyler çıktı.Bu kadar şarkının telif hakkını nasıl almışlar acaba merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=175709 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 last.fm'den çok daha iyi bence çünkü last fm birkaç sonra saçma sapan müzik türlerine yönlenebiliyor ama pandora'da bu olaya hiç rastlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 iy güzel ama arasıra saçmalayabiliyor slayer yazıpta alakasız şeyler dinlediğimi biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 http://www.pandora.com [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 09:41 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 sevdiğin bir şarkı yada grup/şarkıcıyı girerek benzerlerini bulmayı amaçladığı için arada bize alakasız gelen fakat başkalarına uyabilecek şarkılar denk geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 eski topic dursun burdan devam edin, ayrıca merak edenler de orayi okuyabilirler diye topicde belirtilmiş olsun ;) [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 12:17 tarihinde, DynamicK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 last.fm le aynı amacı farklı yollardan yapıyorlar. last.fm benzer şarkıları seçerken tamamen seninle benzer özellikler taşıyan diğer kullanıcıların dinlediklerini esas alıyor. pandora.com'da ise bu seçimi site ekibi yapar durumda. bu durumda last.fm de daha abuk sonuçlar çıkabiliyor haliyle fakat daha dinamik bir site haline getiriyor kendisini. ben her ikisini de beğeniyorum ama internet bağlantım çok hızlı olmadığı için nadiren dinliyorum. daha çok içeriği bana uyan internet radyolarını dinlemek cazip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bir de.. artiste göre değil de şarkıya göre aratırsanız daha az saçma sapan şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 beğendim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 artık girdiğim zaman restricted diyor. çünkü ülkeye göre engelleme yapılıyormuş. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Niye bloklamışlar bizi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic." Arthur C. Clarke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 sadece amerikaya yayın yapıyor sanırım cloak falan işe yaramıyor çünkü. [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 23:16 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 said: Niye bloklamışlar bizi ya? Amerika dışına yayın yapamıyorlar. Telif haklarıyla ilgili bir durum sanırım. Çok önceden sorun yaratmıştı zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Eh buda patlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 http://www.digitalalchemy.tv/2007/05/how-to-listen-to-pandora-from-outside.html diye birşey buldum "aman pandorasız kaldım, ölüyorum" diyenlere... ayrıca, eğer şarkıcı yazarsanız, o şarkıcıya ait herhangi birine benzeyen şarkılar çıkıyor. yani deep purple yazarsanız, soldier of fortune'a benzeyen de, highway star'a benzeyen de çıkacaktır. bu yüzden, şarkıcı değil de şarkı adıyla aratırsanız istediğiniz lezzeti alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 said: Amerika dışına yayın yapamıyorlar. Telif haklarıyla ilgili bir durum sanırım. Çok önceden sorun yaratmıştı zaten.. Sitede Amerika'da geçerli bi posta kodu istiyodu ben üye olduğumda. Google dan aratıp bulmuştum bi postekodu, ço zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 e iyi de şu anda girip baktın mı aktiftablet? =) zamanın da ben de öyle üye olmuştum ki onun da sebebi aynı sorundandı.. ama şimdi işi daha sıkı tutuyorlar işte, ip'ne göre girebiliyorsun. amerika dışından ip sahibi isen giremiyorsun. web'den proxy kullanılabilir yalnız genelde flash problem çıkarabiliyor. sabit olarak amerika'dan bağlanan bir proxy server da bilmiyorum. bu durumda müm'ün verdiği linkteki gibi vpn denenebilir. en pratik yöntem bu gözüküyor ama orada verilen free vpn adreslerine bağlanmak için üyelik istiyor. kasıp da denemedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 E boşverin o zmn niye kasıyosunuz, last.fm'e takılın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 said: Mum_Chamber üye [şikayet et] § 29 Haziran 2007, Cuma - 15:45 [ özel msj ] ayrıca, eğer şarkıcı yazarsanız, o şarkıcıya ait herhangi birine benzeyen şarkılar çıkıyor. yani deep purple yazarsanız, soldier of fortune'a benzeyen de, highway star'a benzeyen de çıkacaktır. bu yüzden, şarkıcı değil de şarkı adıyla aratırsanız istediğiniz lezzeti alırsınız. Bu yalan be Müm. Ben Opeth'in Damnation albümündeki parçaları aratmıştım, ne kadar black metal parçası varsa çıkarmıştı karşıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar