ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Çok mu azaldı pati sayısı yahu herkes mandaya ya da başka bir yere mi kaçtı nedir? Eskiden bir posttan 5 dakika sonra yenisinin geldiğini hatırlıyorum.. Çok boşalmış site sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 cogu insan duymamistir bence acildigini. geliler yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Bismillah. Ayrica bosalsin iyidir, gereksiz kalabaliktansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 yok öyle bişi en azından ben hissetmedim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bazıları hala bilmio patinin açıldıgını. bazı bunak arkadaşlarda şifrelerini unutmuşlar ve bu da yetmezmiş gibi hangi maille üye olduklarını da unutmuşlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Henüz açıldığını bilmeyen çok üye var. Öte yandan ne kadar güzel olursa olsun bir şey bir kez uzun süre ara verdikten sonra tekrar başlaması çok zordur. İnsanlar winamp değildir, içlerindeki şarkıyı istediğiniz yerde pause'layıp sora kafanıza estiğinde aynı yerden resume diyemezsiniz hiçbir şey olmamış gibi aynı coşkuyla. Kaldı ki paticik bunu bir kez de değil pek çok kez yaptı. Bir yerden sonra insanlar da doğal olarak sıkıldı, baydı. Ki benim de eski hevesim yok aslında... Öylece sıkıldığımda uğruyorum artık. Belki zamanla düzelir... Ama hani insanların gözündeki değeri, insanların bağlılığı her verilen arada daha da azalıyor, çünkü bir süre sonra eksikliği hissedilmemeye başlanıyor. "Bir de tabii ne de olsa 2-3 aya tekrar gider 1 sene sonra gelir." diye tereddütler var ortada, güvenilirlik azaldı haklı olarak. Umarım kısa sürede düzelir durum, ve bir daha böyle aralar olmaz. Tekrar eski ortam gelir.. Ama zor ya da zor olmasa bile kısa vadede olmayacak, süre gerekli gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 evet ama 1 yıl once ama ortam bozulmustu sanki biraz simdi daha güzel hem bos mesajlar atan saçma uyeler den bosaldi brz forum ama bir süre sora tekrar cosucaktir :P :D [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 17:51 tarihinde, Onurlu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 nese paticik acildi umarım bir daha bukadar uzun süre kapalı kalmaz umudu kesmistim hatta siteye bile yanlışlıkla girdimde gördüm acik oldugunu :D ilerde üye alımı acılınca heralde eski haline döner kanımca(yada daha kötü olabiliir O_o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 arenda ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Her şeyi anladım, bir tek kafamda şu soru var: Manda ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 www.hoplayanmanda.com/forum2 aha bu [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 22:02 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Ben de seni seviyorum Giovanni .. Manda da www.hoplayanmanda.com diye bir site.. Paticik kapandıktan sonra çoğu üye oraya hücum etti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 nedir herkesteki bu arenda aşkı ya=) bende seviyim bari ii bişey sanırsam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Arenda benim xD Eski Nickim Arenda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 e şimdi arendayı sevcez ama ghost_böö yü sevmicezmi? kafam karıştı. sevimmi seni sevmiyimmi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 iyidir iyidir paticik üye alımı yaptıkça tadı kaçmıştı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 sev beni ben herkesi seviyorum... Paticiği de seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ay süfer sevgi yumaa olüyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 heyyyy nerde bu garbıç cılarrr :D bosalmıs garbıçç baya :P :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Arenda sevilmezmi lan =) Merak etme canım gelirler yakında, yoldalarmış =P @Rew: Sen sus bakim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Ben de hepinizi seviyorum seni de silmarwencim abicibcibcbicibicibcibi... pek te şirinler pek te patiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ya bn de kusenden örendm açıldıını yksa bikaç ay sora fln anca farkederdm bn hala hevesliym ama tbi kalabalk olrsk daa gsl olck=)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bi de mesaj atar gibi yazmasan çok daha güzel olacak. edük:mesaj derken sms i kastettim. [ Mesaj 19 February 2007, Monday - 23:34 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 el alışkanlığı napalım?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 bnce herks gelr 1 ara sn bnc yrma gsl akln cnms :)))))))))((::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar