Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erasmus

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Acik bir sekilde keske gelmeseydim diyorum su an.
Yine tatil. 1,5 hafta boyu okul yok. Okul varken de haftada 4-6 saat max. ders var zaten. Ayda bir odev, o da 1 ay erteleniyor deadline a 1 hafta kala.
Bir hedefin, ugrasin, amacin olsun diyorsun da, yok. Her aksam parti bir yere kadar keyifli geliyor, 2. aydan itibaren "eeh" diyorsun partiye cagirdiklarinda. En buyuk 4. Isvec sehrindesin, ama nufus 100.000 ya var ya yok, o da universite sayesinde. PArtiye gidiyorsun, haftanin belli gunu belli mekanlar, her hafta ayni yerler. Ayni muzikler. Ayni insanlar.

Sarisin ehe ehe diyorsunuz da, bir yere kadar her sey. Ben de oyle geldim, 1-1.5 ay sonra ilk hevesini aldiktan sonra birsey ifade etmiyorlar zaten. Yapayalnizsin yani yabanci ve soguk (iklim olarak degil) bir ulkede. 10 gunde 10 kizla yat istersen, bir yerden sonra boslukta hissediyorsun kendini. Birseyler paylasabilecegin bi insan ariyorsun ve bunu "sarisin ehe ehe" lerin arasinda bulamiyorsun, cunku yok, cunku farklilar.

Ben cok pismanim geldigim icin. Guzel bir deneyim oldu, belki olmaya devam edecek. Ha ben kiz arkadasimdan ayrildim bugun, ondan iyice dibe vurmus bi yazi yaziyorum su an. Ama hep en tepeden yazilarimi okudunuz, bir de en dipten Exchange yazisi da gorun dedim.

O kadar bosum ki, o kadar anlamsiz yasiyorum ki yani son zamanlarda, nefret ettim artik. Uyuyayim, gun gecsin diyordum, o da geri tepti en sonunda, son 3 gunde 5 saat uyuyabildim, e haliyle yemek bile yiyemez hale geldim uykusuzluktan. Bugun otobusten inerken kendimden gecmisim. Ki ben guclu bi insanimdir yani, daha once de yurt disinda yasadim 1-1,5 ay gibi surelerde, turistik amac disinda. Ama bu farkli. Daha 2.5 ay oldu belki, ama seni bekleyen bir 2 ay daha oldugunu biliyorsun.

Bu arada bu mesaja geyik cevap verecek potansiyel embesiller lutfen cevap vermesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu lamerler, Iskandinavya ile oldugunuz yerleri bir tutmayin. Adamlarin bosu bosuna 20% si WoW oynamiyor, yapacak bisey yok bu ulkede.
Ben iyice sacmaladim zaten dun itibariyle, bakalim nolcak sonum. Yazdigim mesaji baya bi kotu durumda yazmistim ondan o kadar karanlik da, toparlaniyorum yavas yavas iyi baya su an durumum. Psikolojin bozuluyor ama bi yerden sonra, benim bozuldu yani, bi cok uzgun bi cok mutlu oluyosun fln.
Bi de kisilik farkliligi da etkiliyo yani Villians'in dedigi gibi. Kimine koyar kimine koymaz.

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 14:44 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe guluyorum
son 2 senedir geliyor erasmuscular booyle buyuk umitlerle burayada , sonra 6.aydan itibaren aglamaya basliyorlar.
epey bir alay konusu oluyorlar aramizda.
kesinlikle yanlıs anlamayında,böyle hevesi heyecani görüp en basta sonra nasil yıkıldıklarını görüceğimiz icin alay konusu oluyorlar. alayda kötü anlamda degil,biz yillardir okuyoruz burda adamlar 6 ayda çöküyor gibisinden geyikler.

gelipte seven olmadi mi,oldu elbet ama sevme nedenleri olarak cok alakasiz seyler vardi.birtanesi burda asistan olmak istiyordu vesaire gibi :)
neyse zaman cabuk gecer bir bakmıssınız geri dönmüşssünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh.. kar topu yapın.. hatta kar fotosu çekin bi koyun.. biz burada hastret kaldık kara biliyor musun.. yağmadı falan..

ama aslında ben sovuktan hiç hoşlanmam! neyse ya.. yukarıda typo olmuş ama sen boşver.. ben yine yazayım anlarsın zati..

hasttrett! sevmem kar, sovukk, kış falan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...