Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erasmus

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Ben uludağ üniversitesindeyim
Kamu Yönetimi bölümündeyim bizim üniversitenin anlaşmalı olduğu üniversiteler şunlar sanırım
http://intoffice.uludag.edu.tr/academic_cooperations.htm

En üsttekine tıklarsanız görürsünüz.Fakültem faculty of economics and administrative sciences.Üniversiteler mükemmel çıldırmak üzreyim!!!Uludağ Üni İİBF konusunda Türkiyede 7. fln sanırsam ama anlaşmalı olduğu okullar nedir öyle yahu?Bişy değil Ganom 3.45 e ingilizcemde var benim için gayet güzel bir fırsat ama doğru düzgün okul yok.yatay Geçiş deniyip öyle mi gitsem ya memnun olduğum okuldan sırf şu erasmus yüzünden ayrılıcam!
Penth kişisel olarak üniversitelerle iletişim kurulabilir fln dedin sanırım(yanlış anlamadıysam) şunu anlatabilir misin.Kazakistanda okumaya niyetim yok yani:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Iste 3 kisiydik zaten, ben mal oldugumdan kiralamya gittigimizde ehliyetimi unuttum ondan ben suremedim, lojistik isleriyle ugrastim ama kilit rol benimdi euhe

Harika bir geziydi ya, simdi direk Vasteras'a geldigimden gezi yazimi yazamiyorum da ilk firsatta Malmo - Kopenhag yazisi yazip link vericem. KEsinlikle gidin Kopenhag'a gittigim en guzel sehirlerden biriydi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de erasmus dusundum (almanya) ama vazgectim sonra, buradaki duzenimi bozmak istemiyorum. gerci baya bi arkadasim gitti duzen muzen kalmadi ama olsun okulu bolmek istemiyorum.

simdi staj olarak yurtdisi dusunuyorum ve oncelikle almanya.

[ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 11:00 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...