Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ECTS ortalamasi derken? Seni okulun yolluyor zaten, disaridan bir kuruma falan basvurmuyorsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 evet... ortalama 30 ects alıyosun mesela... almayanı dövüyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Şimdi bu dönem 3. sınıfım bitiyor, okulu uzatmayı göze alıp 4. sınıftayken 1 dönemliğine gitmem mümkün mü erasmus'a ( ortalamam fena değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Okuldan okula degisir. Mesela bizde 4. sinif muhendislik ogrencileri gidemiyor cunku 4. sinifta bitirme projeleri yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ya bizim de son sene senior project var ( bilkent ) ama 1 sene uzatmayı göze alırsam olur gibi geliyor bana bakalım advisor la konuşmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 gayet bitirme tezi kabul ediliyo itüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Ben uludağ üniversitesindeyim Kamu Yönetimi bölümündeyim bizim üniversitenin anlaşmalı olduğu üniversiteler şunlar sanırım http://intoffice.uludag.edu.tr/academic_cooperations.htm En üsttekine tıklarsanız görürsünüz.Fakültem faculty of economics and administrative sciences.Üniversiteler mükemmel çıldırmak üzreyim!!!Uludağ Üni İİBF konusunda Türkiyede 7. fln sanırsam ama anlaşmalı olduğu okullar nedir öyle yahu?Bişy değil Ganom 3.45 e ingilizcemde var benim için gayet güzel bir fırsat ama doğru düzgün okul yok.yatay Geçiş deniyip öyle mi gitsem ya memnun olduğum okuldan sırf şu erasmus yüzünden ayrılıcam! Penth kişisel olarak üniversitelerle iletişim kurulabilir fln dedin sanırım(yanlış anlamadıysam) şunu anlatabilir misin.Kazakistanda okumaya niyetim yok yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 essey dünyası ne güzeldir öyle...hazırla hazırla bitmiyor. eras-mus...yaşayın yaşayın sapıtmama az kalmıştır herhalde ama yine de iyi idare ediyorum müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Sukur topladim kafami sonunda, su 4-5 gunluk buhran surecini de atlattim heralde, kalan 2.5 ayimda bir daha boyle cinnet getirmemek dilegiyle. Bi ara felaket basti ya, Turkiye'ye donup bi 2 hafta kalmak istedim. Ki ben lisede falan da yatiliydim hic olmazdi bu tur seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ağlama duvarı mı burası lan! hehe. ben de bileğimi burktum alçıya alındım türkiyeye 2 hafta kalmaya gitmek üzere bilet aldım sonrasında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 adam 2 ay isvece gitti diye olay yaratti iyi mi. biz napalim ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bu adam böyle pireyi deve yapıyo hep çok kalbim kırılıyor =(((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Ya bi gidin allaskina bi yerden sora kasarlaniyosun zaten be, hele akila yani tam kasarsin pls. 2 ayi falan atlatmakmis onemli olan oyle diyolar, artik bi problemim kalmadi this is sparta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 burda önemli olan 6 ayı atlatmak diyolar bilmiyorum adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 olay ne ben anlamadim. yurtdisinda strese mi girdiniz memleket uzak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 penth erasmusçulara yasak ilişkiler yaşıyor sonra p-t stressten gelip ağlıyo burda sdfg neyse yoğun terapi sayesinde atlattı sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 aha alemsiniz ya.. ne 6 ayı atlamak daha kaç atlatılır :D bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Arabayi da kiraladik geldik simdi, 4 gunluk 1100 SEK (220 YTL) ve 2006 model Volvo S40 :D Once Malmo, sonra da Danimarka - Kopenhag'a gidiyorum simdi efenim, pazar aksami gorusuruz hayirlisiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 s40 mı hehe. fena değil, çarpma sakın : ) bi de sen mi sürecen nası olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 oho iyi gezmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Iste 3 kisiydik zaten, ben mal oldugumdan kiralamya gittigimizde ehliyetimi unuttum ondan ben suremedim, lojistik isleriyle ugrastim ama kilit rol benimdi euhe Harika bir geziydi ya, simdi direk Vasteras'a geldigimden gezi yazimi yazamiyorum da ilk firsatta Malmo - Kopenhag yazisi yazip link vericem. KEsinlikle gidin Kopenhag'a gittigim en guzel sehirlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ben de erasmus dusundum (almanya) ama vazgectim sonra, buradaki duzenimi bozmak istemiyorum. gerci baya bi arkadasim gitti duzen muzen kalmadi ama olsun okulu bolmek istemiyorum. simdi staj olarak yurtdisi dusunuyorum ve oncelikle almanya. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 11:00 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 yurtdışı iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 oha s40 oha 2006 model oha 220 ytl oha bide 4 gün... beni yenemiceksin erasmus !! gelicem sana yavrüm. mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 erasmus'a nasıl başvuru yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar