DeamoN Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ben dagıtmam ya çalışkan örnek bi ögrenciyim tek amacım güzel dutch kızlarla yakın arkadas olmak örf ve adetlerini ögrenmek ülkeme bu kültürün yararlı gördügüm yanlarını taşıyıp yüksek medeniyet seviyesine ulasmamız yolunda bnm de çorbada tuzumun olmasını saglamak. teşekkürler
Dela Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 www.dutchteens.com live showz 7/24 click here to join
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Hahaha :D Yaz kizim, body shot'in tarihcesi. Spacecake nedir, nasil yapilir?
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Peki Avrupa'da türkoloji(türk dili ve edebiyatı)yada dilbilim eğitimini ingilizce veren okul var mıdır acaba?Karşılaştırmalı Edebiyatta olabilir?
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 benim okul, Uppsala Universitesi Avrupa'da tek Turkoloji bolumune sahipmis hatta, oyle duydum atmis olmiyim da.
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Pent'e ozel mesaj salladim ama, simdi burada gecmiş mevzusu, Amsterdam zirvesi mi yapiyoruz anlamadim : )
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 filoloji var aslında olabilir.Eğitim ingilizce mi?
Zep Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 @Penthesilea yanlış duymussun viyana üniversitesindede var.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 viyanada türk dili ve edebiyatı var sanırsam.türkolojiyle arasında fark var
Zep Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 hayır hatta avusturyalı iki arkadaşım türkoloji okuyo.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 peki bu erasmus programı nasıl oluyor oraya gittiğimde yeniden bir lisans eğitimine mi başlıyorum yoksa kaldığım yerden devam mı ediyorum?/yani burda aldığım dersler elbette göz önünde tutuluyordur herhalde?
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Abi bişi yok ya, gidiyon 1 donem ya da 2 donem takiliyon donuyon..
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Giden dönmek istemiyo herhalde ki BÜnün sitesinde böle bişi war : :D # All Study Abroad programs are for one semester only. You can not extend your exchange period.
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Olabilir abi, sonucta baska baska vizyonlar ediniyorsun, biraz daha uzatmak istiyorsun : ) Doyum olmuyor bir donemde.
duende Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 kabul edilmek için neler isterler, parasal olarak nas1ld1r, oralarda calisinilabilir mi vs. vs. daha genel bilgiler verebilir misiniz?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 ben türk dili ve edebiyatı için gidicem sanırsam da , bizim hocalar "ilginç olur , türk dili ve edebiyatı için alınabilecek en iyi eğitim burda zaten" diyolar.orda da çok kral türkologlar var ama hocanın dediği de mantıklı biraz , kararsız kaldım.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Hymn o konuyu bilmiyorum benim alanimdan cok farkli. duende, para olayini Mirage'a uzun uzun anlatmistim cok detayli ordan bak baslikta bir yerlerde uzun bi postum var. Kabul edilmeye gelince, her okulda farkli bildigim kadariyla. Bizde ortalama ve mulakat sonucuna gore (mulakatta da adamlari gitmeye ikna edip edememen, bir de ingilizce seviyen) bir puan veriliyor sana, sonra bu puanlara gore tum basvuran ogrenciler siraya diziliyor. Ustten itibaren ilk tercihler veriliyor iste, ilk tercihte yer kalmamissa 2. tercih vs.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Hymn eğer tde okuyorsan biliyorsundur türkolojiyle ilgili temel kaynak eserlerin çoğu alman ve avusturyalı yazarların elinden çıkmıştır:)Ha ne var orta seviyede bir eğitim diline sahipsen(eğitim dilleri nedir bilmiyom ingilizce yada almanca?)sonuçta senin dilin olduğu için bölümde pek zorlanmazsın
GEd Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 almanyada calısabılıyorsun erasmus olarak. diger ogrencileri bilmiyorum. ayda 400 euro kazanabilirsin. saatligi 6-9 euro bıulabilcegin işlerin. gelipte calişan oldu ama surekli calisan hatırlamiyorum. arayan bulur olayi bide
Baluu Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 ustteki mesaj butun avrupa ulkeleri için gecerlidir. Bkz : Europese Economische Ruimte
Villians Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 burada da çalışma durumları hatta yaz için bile bizleri tutma şansları olabiliyormuş fuar vermişlerdi
Laorx Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 of 2.4 ortalama yüzünden başvuramıyorum. İrlanda yada fillandiya'da bi üniversiteye gidebiliyomuşuz ama lanet ortalama izin vermiyo:(
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 yırtdışı başvurularında okul ortalaması mı önemli yoksa ECTS ortalaması mı dikkate alınıyor?
Öne çıkan mesajlar