Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 omg liam neeson! bitirmişler olayı diyorum ancak. şahane! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 27 gün kalmış trailera? ya bu kdar süreden sonra duyunca içimi bu kadar kıpır kıpı yapan bu kadar warm fuzzy feeling eden bir haber almamıstım ellerim titriyorr esmen bknZ:nikim ohaney nolur beth nolur yüzümü kara cıkarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Abi bukadar fanız yokmu bu adamların forumu asılalım burda nasıl ne yazıcagımızı en azından birşeyler yapmış oluruz bu oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showforum=33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Daha once hiç cıkmasina 2 yıl olan bir oyunun bu kadar sansasyon yarattığını görmedim. Her yerde Fallout konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Liam Neelson bombaymış. Başlangıç oysa bütçe göz önünde bulundurulduğunda bombalar kendisiyle sınırlı kalmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: "the devs have a thread on the internal forums titled "Sick S%^& You'd Like To See In the Game", which contains various uncensored depraved ideas for content / gameplay / dialog, a goodly portion of which are either already implemented or in development. Yeah, I'm not too worried about FO3 being "watered down". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 o değil de iki yıl beklenmez be bu. insan ölür vallahi ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bütçe planlaması pek parlak değil, hiç gerek yok bu tip bir aktöre. Olunca ne olacak ki şimdi ? film mi oyun mu bu.. "zuzu" düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Senin için pc speaker destekli ucuz versiyonunu yapsınlar "bip biiip" sistem sesleriyle idare edersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Liam Neeson sırf seslendirme degil fiziksel özelliklerinide oyuna katarsa Mel Gibson lu mad max i gecer gider..Inanılmaz karizmatik bi karakter ve fallout dunyasına cok yakısır..bekliyoruz halen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Liam Neelson'ı tip olarak Vault 13 Overseer'a acayip benzetiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 taaa ilk fallout'ta bile meşhur aktörlerin bini bir paraydı seslendirme için, bu da mı fallout'a benzemedi gölge'cim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 eger trailerin reklamini yaptiklari siteye bakarsaniz anlarsiniz FO3 un nasi olacagini. allahaskina hangi gerizekali o muzigi koymus oraya.. bi fo1/2 nin muziklerine bakin bi de ona. orkestra muzigi yapmislar.. eet helal olsun fallout dunyasina cok yakisir orkestra muzigi. zaten bethesda'dan baska bisi beklemem. oblivion = para yapmak icin yapilmis bir oyun (tabii her oyun para icin ama ruhu yok oyunun. ormanda 20 saat gezmek istersem obliviona gerek yok evin disarisi orman zaten). bir rpg ne kadar watered down olabilir yani oblivionla gorduk. fo3 de aynisi olacak. alicam tabi oyunu almamazlik olmaz da.. yani hicbisi beklemiyorum uzerinde bethesda yazan bir oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 müzik harbi olmamış ama hereosa koyun gidin d: [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 00:10 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 the fall'u aldım yüklüyorum şimdi bakalım neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ehueh aylar aldı İngilizcesini çıkarmaları. Bu arada Bethesda'nın sahibi olan şirket IP'in yetki veremeyeceğini iddia ederek Glutton Creeper'ı uyarmış, neredeyse çıkmak üzere olan Fallout d20 askıya alınmış of ki ne offf. NMA Van Buren text diye bir dosya yayımladı. Van Buren diyaloglarını içeriyor. Hatta bir tanesini yazayım: said: PC: Sing for me. Radian: Uh... okay. Ahem. "Give me a kiss to build a dream on, and my imagination will thrive upon that kiss. Sweetheart, I ask no more than this: a kiss to build a dream on." PC: Nice, very nice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 introda olayları özetleyen adam hani "war,war never ch... " diyen eleman mickey rourke (sincity/merv) degilmiydi zaten? ben öyle hatırlıyorum. [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 05:35 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Hayır Fallout narratorı Ron Pearlman (Hellboy) Ron Pearlman'a kesin gözüyle bakıyorum çünkü olmazsa harbiden olay çıkar hele hele Liam Neelson ile anlaşabilmiş olmalarından sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 abi kac mesajdir bakiyorum, belki typo yapmissindir diye ama inatla tekrar ediyosun. Neelson degil abi L yok orda, Neeson, Liam Neeson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ha pearlman ya dogru ben hellboyuda miki ruk oynuyor sanmıştım başta . çünki miki ruk hellboy gibi birşey, arkadaş uyarmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 İlk adım kabul etmektir, Episode 1'den beri yanlış yazıyorum. İkinci adım ise dikkati başka yöne çekmek: O da ne? Merv? Marv olmasın o! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 eben arkeyn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Aquia başlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ron Perlman, a yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar