Voys Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 hayatımda ilk kez başka biri benim şifremi çaldı. msn, icq, uo dahil. çok garip bi duyguymuş :) 6-7 yıllık voic3@ msn'im hacklendi feci bi birikimim gitti ama hackleme yöntemi çok ilginçti adamın. nasıl böyle bişey olur onuda anlamış değilim. normal bi kullanıcıdında mail geldi. ''metalcilerin hazin sonu. satanistler tarafından öldürülmüş 7 metalci cesedine rastlandı..'' diye giden bi mail. alttada habere ilişkin bi link vardı. açmadan önce baktım linke direk download'a yönlendirmesin diye. neyse haberturk gibi bi siteydi. tıkladım herhangi bişey açılmadı sayfa beyaz kaldı. oho bozuk site neyse dedim kapattım. 2dk sonra oturumunuz başka bir makınadan açıldı yazdı. eyvahlar içinde girmeyi denedim şifrem değişmiş. aman dikkat linklerede girmeyin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 hotmail/msn'de yaygın şekilde oluyor o malesef. her giriş yaptığınızda sizi sisteme tanıtan cookie dosyanızı çalıyor mailinizden yönlendirilen site. diğer kişide o tanıtıcı dosyayı kullanarak şifre değiştirebiliyor veya bilgilere ulaşabiliyor. savunmak için maildeki adresi kopyalayıp ayrı pencerede açabilirsiniz. geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Tarayıcı bazlı bir açık olsa gerek.En son hatırladığım (Bayağı bi zaman geçti üzerinden) Explorer ile bir siteden istem dışı trojan downloader indirtilmişti makinama.O günden bugüne Firefox kullanıyorum (Bu bir reklamdır) Explorer kullanmayın arkadaşlar Opera yada Firefox kullanın güvenliği özelleştirin ve size sorulmadan hiç bir şey yapılmasın.Eğer paranoyaksanız resim ve java/javascripti her zaman devre dışı bırakın. Wow oynayanlar bilirler Büyük UI sitelerinin birisi (Ui.worldofwar.net) yine trojan downloader eklemişti bir frameine ve baya bir kişinin accountları çalınmıştı (Arkadaşlarım dahil) Firefox ile hiç bir şey olmuyordu girdiğiniz zaman hatta kodlarıda görebiliyordunuz isterseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 java üzerinden trojan yükleniyordu bir zamanlar çok rahat site üzerinden de voys'un durumu java ile ilgili değil. ama o sorun da internet explorer'da olur sadece. firefox'ta cookie saklanma olayı daha farklı oluyor ve aynı şekilde çalınamıyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 yok ben firefox kullanıyorum zatende, o derece danayım işte gittik yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 WoW'da language pack indircem diye keylogger yemiştim pis iğrenç chinese farmerların sitesinden. www.peons4hire.com girmeyin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Link verebilirmisin? Gerçekten çok ilginç tabi sadece firefox kullanmak yetersiz dediğim gibi güvenlik denetimlerini ayarlamak gerek yinede çok merak ettim.Peki gerçekten o linkten kaynaklanan bir sorun olduğundan eminmisin?Eğer cevap evet ise linki alabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 linki kaydetmedimki. tıkladım tam 2dk sonra gitti msn işte. mailda orda kayıtlıydı. olayı mail'ın üstüne atmamın nedenide eve geldim mailı okudum mesajlaşmadım bile kımseyle. sonra gitti. ne dosya alma var ne başka bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bide konu açmışken sorayım. şimdi o msn hacklendide smile lar, kişi listesi , ileti geçmişi falan gitti hep. onları yeni mail'a aktarmamın yolu var mı? smile lar bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 msn'e giriş yapabiliyorsan kişi listeni kaydedip yeni msn'inde o dosyayı açarak kişileri geçirebilirsin (tekrar onay isteyecektir) ben de merak ettim link'i, geçmiş kaydediyorsan belki orada gözükebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 e msn i açabilsem sanırım aktarmama gerek kalmazdı listeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 mailini geri alabilirsin. help bölümünden support falan var kurcala biraz hacklenme olayları için bir form dolduruyosun sonra dönüyolar sana ve ADI soyadı dogum tarihi ulke Sehir Posta kodu Kayıt olus tarihi En son ne zaman emiline girdin Eski Sifrelerin Eski Gizli Soruların Eski gizli sorularının cevapları emaile klasor olusturdun mu? isimleri nedir? IP adresin gibi bilgiler istiyolar. dogru cevaplayıp tekrar gonderdiginde sifreni resetleyebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Msn ile pek alakam yok zaten Windows ortamına sadece tasarım yada oyun oynamak için giriyorum gerisini Linux ortamında hallediyorum Msn yerinede Kopete veya gaim kullanıyorum. Herneyse söylediğin anahtar kelimeleri arattım bi sonuca ulaşamadım.Linki görmedende söyleneceklerin bi getirisi olamaz. Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 benide hotmail hesabım gitmişti, kayıt tarihini sittinsene hatırlayamazdım heralde :D ama anladığım kadarıyla o mesajda sana ait olduğunu kanıtlaman yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 gtalk ve msnimden insanlara benim göndermediğim mesajlar gidiyor silcem mailları ama üşeniyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 smiley packlerden falan bulaşıyo o. saçma sapan linkler gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 supportu denedım hadi bakalım. ihtiyaçları olan bilgileri istedim inş geri dönerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 arkadaşlar çok uzun..o yüzden spo koydum. bulduğum bi kaç metod.. buyrun: [spo]1.YOL 1. http://uk.support.msn.com önce bu linke gir. 2. sonra Standard Services'in altyndaki Microsoft Passport Network' gir. 3. Full Name: '' hacklenen adresin sahibinin adyny yaz '' 4. What e-mail address would you like a response sent to : '' kendi mail adresini yaz '' 5. Primary e-mail address/member ID associated with the account you are inquiring about: '' hacklenen adresi yaz '' 6. What type of problem do you have? kysmyna syrasyyla: * I need to know how to do something * Reset Password * Reset Password by sending me E-Mail 7. To ensure a quick resolution, provide as many details as possible, including the date and time the problem occurred, a description of what you were trying to do, the detailed steps you took that led up to the problem, and details on any error messages that you received: '' my mail is hacked '' 8. What is the frequency of the problem? kysmyna '' First Time '' 9. How do you access your account? kysmyna '' Computer '' 10. Who is your ISP? kysmyna '' MSN '' 11. What type of internet connection do you have? kysmyna '' DSL '' 12. Have you recently installed any new software (if you enter yes please add more comments in the text box above)? kysmyna '' yes '' cvplaryny werin. bu cvplary werdikten sora size en fazla 1 gün içerisinde microsoft'tan mail gelmi? olacak we orda a?a?yda yazdy?ym 13 soru olacak. bu sorulary cvplayyp cvplary gelen adrese yollycaksynyz. ama sorulara doru cvplary werdi?inizde emin olun. çünkü yeni ?ifreniz werdi?iniz do?ru cvplara göre gelicek. i?te hepsi bu kdr. sorularyda yazayymki önceden hazyrlykly olun. 1. The first and last name 2. The sign-in name you are having difficulties with 3. Your date of birth in the form "month/date/year" 4. Your country or region 5. Your state 6. Your Zip Code or Postal Code 7. The approximate date of the last time you successfully signed in 8. The exact Microsoft Passport Network site you last visited on your last successful sign-in 9. The approximate date you registered the account 10. A list of as many of your folders in the account as you can remember 11. The name of your current Internet service provider and any past Internet service providers you have used 12. The name of the organization that you access the Internet from, if you access the Internet from outside your home 13. The IP address for each computer that you use for the account * Please be advised that an IP address is a code made up of numbers separated by three dots that identifies a particular computer on the Internet (Example: 222.222.22.0). You can determine your IP address for each computer by visiting http://www.whatismyip.com/ . sorularyda ba?aryly bi ?ekilde yanytladyktan sonra size bir '' reset password '' maili gelicek bu mail bana yakla?yk yarym saatte geldi size ne kdr sürede gelir bilemiyorum. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. The first and last name 2. The sign-in name you are having difficulties with 3. Your date of birth in the form "month/date/year" 4. Your country or region 5. Your state 6. Your Zip Code or Postal Code 7. The approximate date of the last time you successfully signed in 8. The exact Microsoft Passport Network site you last visited on your last successful sign-in 9. The approximate date you registered the account 10. A list of as many of your folders in the account as you can remember 11. The name of your current Internet service provider and any past Internet service providers you have used 12. The name of the organization that you access the Internet from, if you access the Internet from outside your home 13. The IP address for each computer that you use for the account * Please be advised that an IP address is a code made up of numbers separated by three dots that identifies a particular computer on the Internet (Example: 222.222.22.0). You can determine your IP address for each computer by visiting http://www.whatismyip.com/ . Sorularyn Türkçeleri: elimden geldi?ince çevirmeye çaly?ycam. hatalarym olursa affedin artyk... 1. Adynyz soyadynyz. 2. Servise ba?lanma sorunlarynyz. buraya ''my mail is hacked'' yazyn. 3. Do?um tarihiniz. 4. Ülke. 5. ?ehir. 6. Posta kodu. 7. Ba?aryly bir ?ekilde servise en son ne zmn ba?landy?ynyz tarih. 8. Microsoft Passport Network sitesine en son ba?aryly bir ?ekilde girdi?iniz tarih. 9. MSN profilnizde en son de?i?iklik yapty?ynyz tarih. 10. Posta kutunuzda dosya warmyydy yokmuydu? bu soruya ''yes weya no'' diyin. 11. Kullandy?yny internet servisi. 12. Ynternet giri?indeki isim,organizasyon ady. bu soru muallak ne anlatyy?yny anlamadym. türk telekom salladym wala ama onaylandy cvp.. 13. IP adresiniz. 2.YOL Hotmail adresiniz alyndyysa a?a?ydaki yazyyy Hotmail'e gönderin. Türkçe yazan yerleri silin, uygun yerleri doldurun ?ifreniz size gönderilecektir. To [email protected] Sent Mon Jul 7 23 30 39 PDT 2003 Subject my account has broken down Dear Sir Madam I have been having proplem with my hot mail address. When I try to access to my account after (Buraya Hacklenen tarihi yazynyz) I found out my password and the secret question have been chanced.When I send you a request about new password the informations also were not match the ones I remember and the ones you recorded. I also have seen someone is using my mesenger and chating with others on behalf of me.My phone bills credit card extres information come to this account and this person gives my phone numbers the other people. thanks your answer. my name is Ysiminiz sign in Mail adresiniz my birthday Do?um tarihiniz country Ülke state ?ehir zip or postal code Posta Kutunuz successfull sign En son ba?landy?ynyz tarih Approximate date of account registration Ne zamandyr bu mail adresinizi kullandy?ynyz List as many former passwords you used with this account as far back as you can remember Kullandy?ynyz ?ifreler List as many of your Folders as you can remembermailde saklady?ynyz dosyalar varmyydy varsa hatyrladyklarynyz my internet service provider is internet ba?lantynynyzyn ady I would like you to solve this problem.Could you change the password and send me new one so this can not use my account. If this is not possibble could you cancel my account. Thankyou in advance , sincerely.. 3.YOL *http://support.msn.com adresine giriyorsunuz... *kar?ymyza çykan seçeneklerden "MSN Hotmail Türkiye " seçene?ini tyklyyoruz *...kar?ymyza " hesaplar ve faturalama deste?i " çykacak onun altyndaki e-posta deste?ine tyklyyoruz... *Sonra ad yazan yere isminizi yazyn herhangi bi?ey olabilir tam oturum açma ady yani:çalynan adresinizi buraya yazyyorsunuz *yanytyn hangi e-posta adresine gönderilmesini istersiniz yazan yere bir arkada?ynyzyn yada ba?ka size ait olan mail adresinizi yazyyorsunuz ki gerekli mailler ve ?ifre o adrese gelecek.. *altta ise yorum yazabilece?iniz yere : "my mail is hacked" *sorunun sykly?y : ilk defa *internet ba?lanytynyzy da oradan seçebilirsiniz.buraya kadar ok..?imdi gönder diyerek gönderiyorsunuz ve yanytyn gelmesini istedi?iniz mail adresine bir süre sonra ?u ?ekilde bir mail geliyor : tabi daha detayly ama siz gösterd?im yerleri doldurarak reply yapyyorsunuz yani maili geri gönderiyorsunuz sadece alttki kysymlar kalarak reply yapynyz - Name (kayytta kullandy?ynyz ismi yazynyz) - Sign-in name (çalynan mail adresinizi yazynyz) - Date of birth (kayyt edilmi? do?um tarihinizi yazynyz) - Country or Region (kayyttaki ülkenizi yazynyz) - State (?ehri yazynyz kayyttaki) - ZIP or Postal Code (zip kodu) - Approximate date of last successful sign-in, or an approximate date of account registration.(son giri? tarihinizi yazynyz) - (*)List as many former passwords you used with this account as far back as you can remember(son kullandy?ynyz ?ifreyi yazynyz) - (*)List as many of your Folders as you can remember (listenize son gelen mailleri yazynyz mail adreslerinizi yazynyz ) - (*)The name of your Internet Service Provider. If you access your account from outside your home (for example, from school or work) please include the name of the organization. (for work ) burasy böyle kalsyn You may check it by going to http://www.whatismyip.com - (*)List of Secret Questions and Answers historically associated with your account ( secret questions : xxxxxxxxxxx answer : xxxxxxxxx) xxxx li yerlere özel sorunuzu ve cevabynyzy yazynyz PARANTEZ YÇYNDE YAZDI?IM YERLERY SYLYN VE DO?RU BYLGYLERY GYRYP MAYLY REPLY YAPINIZI BYR GÜN YÇERYSYNDE GERY DÖNÜYORLAR VE ?YFRENYZY GÖNDERYYORLAR..HO?ÇAKALIN... NOT : E?ER MAYL GELMEDY DYYORSANIZ http://register.passport.net/contactus.srf?lc=1055 bu adrese giriniz... yukarydan a?a?yya bütün seçenekleri aynen yazdyktan sonra web tarayycysy sürümü - i?letim sistemini bo? byrakyn hata iletisi ve açyklama yazan yere my mail is hacked.. yazyn... mail ileti?im adresinize geliyor ve yukarydaki gibi doldurduktan sonra ?ifrenizi 1 gün içinde alyyorsunuz..[/spo] [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 00:44 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 alabilirsen bence ne olur ne olmaz diyerek yedeğini alıp yeni bir mail adresine geçir smileylerini, adreslerini vs. edit: gmail davetiyesi yollayabilirim isteyene :P hotmail'e göre kat kat daha iyi olduğunu düşünüyorum gmail'ın, hem hızıyla hem güvenilirliğiyle daha memnunum. edit2: davetiyesiz kayıtlar başlamış, yeni gördüm :) ama davet haklarım duruyor hala, normal yollardan kayıt olmak istemiyorum diyorsanız davet yollayabilirim hala :p [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 00:48 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 February 2007, Tuesday - 00:53 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 http://mail.google.com/mail/signup Gerek yok artık invite mevzusuna herkese açtılar kayıt olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 oo süper ben ingilizcemle batırmışım olayı :) durum sıklığına always yazdım, durum geçerliliği gibi bişey anlayıp :) nese 2. 3. kez deneyıp önümüzdeki maillara bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 satanistler metalcileri niye katletmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Joker- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 mailini geri alirsan eğer windows live mail betaya geç. senin mailini sana bi xss kodu yüklü olan site linki göndermiş sende tıklamışsın ve bu kod senin cokieni kaydetmiş elemanda hemen senin maile dalıp kendine bir parola sıfırlama e-postası yollamış ve mailin hacklenmiş. ikinci bir yöntemde eğer mailini hackletmek istemiyosan ve live mailede geçmem diyosan kendine 72 günlük parola koy. 72 sonra değiştirmeni isteyecektir. bunu yaparsan eğer kendine parola sıfırlama iletisi isteyemeyecektir. böylelikle en fazla maillerini falan silebilir. veya msn listenden birkaç kişinin adresini alabilir. geçmiş olsun diyeyim.bu konularda dikkatli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Selam, Voys geçmiş olsun. Hackleyen adamların da başlarının göğe erdiğini(!) şimdiden görebiliyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 çok daha kolayı var, live passport'a hotmail hesabınla üye olma, kullanmadığın başka bir mail adresiyle kayıt ol (yahoo, gmail, lycos). birisi mail şifreni çalsa da passport hesabin yani msnin gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar