SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Ne diyeceğimi bilemiyorum tamam ailenin sevinci olaylar çok güzeldi ama... Sizce doğrumu yani bunu bir prgrama televizyona olayına dönüştürmek ben en son bıraktığımda yardımın kapalısı güzel sayılırdı. Evin ilk açıldığı sahnedeki çekimler reklamsı hava... Bana duygu suistimali gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 2 tarafta kazaniyo ben bi mahsur goremiyorum..Duygu somurusu tam olarak o degil cunku,bu evleri yapabilmek icin halktan para istiolarsa, SMS atin vs diye orasi ayri,ama sponsorlar yapiyor sanirim degil mi ? Programi izlemedim ama y disi benzerleri oyleydi sanirim.
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bana da tamamen suistimal gibi geldi, bazi tavırlar asiri yapmacikti. edit:typoyum, typosun, typolar. [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 18:46 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bu acunda prodüktör olduktan sonra aptal aptal programlar yapmaya başladı.
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Vizyon bölümüne açman gerekirdi yanlız.
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 vizyon sadece sinema ve diziler için değil miydi? Hem açma amacım sonuçta doğruluğunu tartışmaktı; ama haklı olabilirsin black...
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 bana da duygu sömürüsü gibi geliyor güzel bişey aslında genel olarak bakarsak.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Kadın o kadar fakirim diye anlatıp anlatıp durdu kafa röfleliydi yalnız ne iş ?
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 anlıyorum SenariouS, fakat Vizyon bölümümüz tüm vizyonda olan herşeyi kapsamaktadır Tv'deki herşeyde buna dahil oluyor haliyle.
robinson Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Uğur Dündar'ın başında olduğu herşeye güvenirim...
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ev sahibi olan aile adına güzel, insanlık adına utandırıcı bir program.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 tabiki suistimal programdaki herşey ama kabul edebilirim sonucta iyi bişey yapıyolar televizyondaki coğu şeyin aksine ortada iyi bi sonuc var. ama... insanarın evine girince aman burası harabe aman burası ağır ansıl yaşıyosunuz burda ne akdar igrenc inanmaıyorum rezalet gibi şeyler sölemek.. Ulan yaşıyolar işte orası o insanların yuvası catısı orda uyuyolar orda kalkıyolar orda sarılıyolar birbirlerine ne var yanı neden aşağlıyosun insanların evlerini. daha bunu sındıremedem inanılmaz bi saygısızlıkla evi yıkmaya yıkmadan öncede mühteşem bi zevkle ailenin eşyalarını pencerelerden atmaya fırlatmaya başladılar, yanı noluyo napıyosunuz cıkrtııp kapıdan koyamadınızmı bi kenara ne bu vandallık ne bu saygısızlık insanların o eşyalarla anıları olamazmı o eşyaların manevi bi değeri olamazmı ne kadar düşüncesiz ne kadar arsız ınsanlarsınız siz diyip kapadım televizyonu buraya geldim. öle işte
Voys Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 sormuşlardır anısı var mı şuyu var mı falan diye. kafalarına göre evden çıkarıp hakaret edip evi yıkmamışlardır.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 amerikan programı bu zaten normalde..orda bile çok kötü..bence iki taraf da kazanıo ama yinede bi sömürme durumu var ortada
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Duygu sömürüsü dediğimiz şey reytingle eşdeğerdedir . Ama yani durumu olmayan insanları mutlu ediyorlar , bunda eleştirilecek bir şey göremiyorum .
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 yukarıda anlatılana göre; ortaya çıkan fayda, kimselerin ev sahibi olması iyi güzelde, ancak etik olarak etkileri çok daha yıkıcı gözüktü bana. İnsani değerlerin aşağılanması, aman napın edin bu durumlarda olmayın, hırs yüklenin hırs dolun vari algılanabilen mesajlar yayıyor gibi.
cenx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 o evi donatmak için para lazım parayıda böyle sağlıyolar. kapitalist düzen...
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Gariban ailelerin üzerinden inşaat firmalarının reklamlarının yapılması çok iğrenç.Uğur dündar kendini bitirir bu programla.
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 uğur dündara hiç bişey olmaz bu programla. çoğu insan burdakiler gibi derin düşünmüyor ki. yüzeysel bakıyor olaya. fakir bir aileye yardım edilmesi uğur dündar öncülüğünde gerçekleşiyorsa uğur dündar kraldır. aslına bakarsanız en güzeli böyle düşünmek kasmayın hiç
paspatur Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 dün programı izleme fırsatı buldum da, olay amacından sapmış, klasik duygu sömürüsü muhabbetine dönmüş vaziyette. Ayrıca sadece ev yenilenmekle kalmadı ev halkı da sağlık taramasından falan geçti... Uğur Dündar kendini bitirir bu programla
joshua Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ben sinema televizyon meslek lisesinde okuyorum derslerimizde böyle programları tartışıyoruz. benim düşüncem şu bu program olsun deniz feneri tarzı programlar olsun bence yardım yapılmalı fakat duygu sömürüsü yapılmamı yada sadece programın teması içinde kalınmalı ailenin eski evinin mutfağını, tabağındaki yemeği, çocukların üzerindeki giyseleri gösterilmemeli
Daesu Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 programa göre ordaki "acınası" durum gösterilmese zaten tvde yayınlamanın bir mantıgı yok.yaparlar evi verirler biz bilmeyiz, en güzel yardım saga solan pofpoflanılmayan yardım degilmidir zaten.
Pasha Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 program bildigin duygu somurusu olmus bence. gerek evlerinin yikilma sahnesini ev sahiplerine izletirken 2 cm uzakliktan cekmeleri, aralarda roportaj tadinda yaptiklari yorumlari gayet kisik, boguk ve aglamakli bi sesle yapmalari... yardimi yapin sevaptir, fon saglamak icin televizyondada yayinlayin ama neden herseyi dramatize ederler anlamiyorum. sanirim suc birazda toplumumuzda, bisey ne kadar dramatize ediliyosa bi o kadarda izleniyo sanki derdimiz tasamiz yetmezmis gibi. edik: imla [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 15:57 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir ]
Daesu Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 arkafondanda basıyorlar John Williams - Itzhak Perlman - Schindler's list olay bitiyor.
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 muhtaç ailelerin dramlarını yaşantılarını kendi karları kendi çıkarları haline getiriyolar. Tamam belki onlara hayallerinde bile göremeyecekleri kadar güzel şeyler veriyor olabilirler, ama verdiklerinden çok daha fazla kar ediyorlar bunuda unutmayalım. İyilik(sevap) kılıfı altında insanları kullanmakta böyle bişi olsa gerek.
Öne çıkan mesajlar