Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Yoksa rüya mı?" programı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne diyeceğimi bilemiyorum tamam ailenin sevinci olaylar çok güzeldi ama... Sizce doğrumu yani bunu bir prgrama televizyona olayına dönüştürmek ben en son bıraktığımda yardımın kapalısı güzel sayılırdı. Evin ilk açıldığı sahnedeki çekimler reklamsı hava... Bana duygu suistimali gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Mesaj tarihi:
2 tarafta kazaniyo ben bi mahsur goremiyorum..Duygu somurusu tam olarak o degil cunku,bu evleri yapabilmek icin halktan para istiolarsa, SMS atin vs diye orasi ayri,ama sponsorlar yapiyor sanirim degil mi ? Programi izlemedim ama y disi benzerleri oyleydi sanirim.
Mesaj tarihi:
bana da tamamen suistimal gibi geldi, bazi tavırlar asiri yapmacikti.

edit:typoyum, typosun, typolar.

[ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 18:46 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tabiki suistimal programdaki herşey ama kabul edebilirim sonucta iyi bişey yapıyolar televizyondaki coğu şeyin aksine ortada iyi bi sonuc var.

ama...

insanarın evine girince aman burası harabe aman burası ağır ansıl yaşıyosunuz burda ne akdar igrenc inanmaıyorum rezalet gibi şeyler sölemek..

Ulan yaşıyolar işte orası o insanların yuvası catısı orda uyuyolar orda kalkıyolar orda sarılıyolar birbirlerine ne var yanı neden aşağlıyosun insanların evlerini.

daha bunu sındıremedem inanılmaz bi saygısızlıkla evi yıkmaya yıkmadan öncede mühteşem bi zevkle ailenin eşyalarını pencerelerden atmaya fırlatmaya başladılar, yanı noluyo napıyosunuz cıkrtııp kapıdan koyamadınızmı bi kenara ne bu vandallık ne bu saygısızlık insanların o eşyalarla anıları olamazmı o eşyaların manevi bi değeri olamazmı ne kadar düşüncesiz ne kadar arsız ınsanlarsınız siz diyip kapadım televizyonu buraya geldim.

öle işte
Mesaj tarihi:
yukarıda anlatılana göre; ortaya çıkan fayda, kimselerin ev sahibi olması iyi güzelde, ancak etik olarak etkileri çok daha yıkıcı gözüktü bana. İnsani değerlerin aşağılanması, aman napın edin bu durumlarda olmayın, hırs yüklenin hırs dolun vari algılanabilen mesajlar yayıyor gibi.
Mesaj tarihi:
uğur dündara hiç bişey olmaz bu programla. çoğu insan burdakiler gibi derin düşünmüyor ki. yüzeysel bakıyor olaya. fakir bir aileye yardım edilmesi uğur dündar öncülüğünde gerçekleşiyorsa uğur dündar kraldır. aslına bakarsanız en güzeli böyle düşünmek kasmayın hiç
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dün programı izleme fırsatı buldum da,

olay amacından sapmış, klasik duygu sömürüsü muhabbetine dönmüş vaziyette.

Ayrıca sadece ev yenilenmekle kalmadı ev halkı da sağlık taramasından falan geçti...

Uğur Dündar kendini bitirir bu programla
Mesaj tarihi:
ben sinema televizyon meslek lisesinde okuyorum derslerimizde böyle programları tartışıyoruz. benim düşüncem şu bu program olsun deniz feneri tarzı programlar olsun bence yardım yapılmalı fakat duygu sömürüsü yapılmamı yada sadece programın teması içinde kalınmalı ailenin eski evinin mutfağını, tabağındaki yemeği, çocukların üzerindeki giyseleri gösterilmemeli
Mesaj tarihi:
programa göre ordaki "acınası" durum gösterilmese zaten tvde yayınlamanın bir mantıgı yok.yaparlar evi verirler biz bilmeyiz, en güzel yardım saga solan pofpoflanılmayan yardım degilmidir zaten.
Mesaj tarihi:
program bildigin duygu somurusu olmus bence. gerek evlerinin yikilma sahnesini ev sahiplerine izletirken 2 cm uzakliktan cekmeleri, aralarda roportaj tadinda yaptiklari yorumlari gayet kisik, boguk ve aglamakli bi sesle yapmalari...

yardimi yapin sevaptir, fon saglamak icin televizyondada yayinlayin ama neden herseyi dramatize ederler anlamiyorum.

sanirim suc birazda toplumumuzda, bisey ne kadar dramatize ediliyosa bi o kadarda izleniyo sanki derdimiz tasamiz yetmezmis gibi.

edik: imla

[ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 15:57 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
muhtaç ailelerin dramlarını yaşantılarını kendi karları kendi çıkarları haline getiriyolar. Tamam belki onlara hayallerinde bile göremeyecekleri kadar güzel şeyler veriyor olabilirler, ama verdiklerinden çok daha fazla kar ediyorlar bunuda unutmayalım.

İyilik(sevap) kılıfı altında insanları kullanmakta böyle bişi olsa gerek.
  • Yeni Oluştur...