Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malt

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Çoğu kişinin geyik unsurlarıyla tanıdığı Cenk - Erdem ikilisinden (müebbet muhabbet) Cenk'in yani Cenk Durmazel'in vocal'ini yaptığı henüz yeni diyebileceğimiz bir grup olan Malt ilk albümü olan "Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm"ü geçtiğimiz ay içerisinde piyasaya sundu.

Cenk Durmazel daha önce 1992 yılında Badluck isimli gruptada vocal yapmaktaydı. Uzun bi aradan sonra böyle bir oluşumu, kendi şahsi fikrimce yorumlamak gerekirse; gerçekten bu adamlar müzik yapıyorlar.

Malt

Cenk Durmazel - Vocal
Barış Ertunç - Gitar
Cenk Turanlı - Bas Gitar
Güray Gürsoy - Davul

Albümden favori şarkılarım: Aşkın Gözü, Katır, Dolmuş,Motor,Gol

aslına bakarsanız hepsi çok güzek şarkıların fakat bunlar baya öne çıkıyor.

Normalde türkçe müzik dinleyen bir insan degilim. Gün geçtikçe çoğalan pop-up gibi fırlayıveren rock yapıyoruz diye geçinen ve kalitesiz bulduğum gruplara nazaran Malt gerçekten ap ayrı bir yerde duruyor. Cenk Durmazel'in söz yazma kabiliyeti anlaşılmayacak gibi değil. Aşkın Gözü' isimli şarkılarının klibi müzik kanallarında çıkıyor. Henüz dinlememiş kişilere tavsiye etmekle beraber, böyle gruplara türk rock muzıginin ihtiyacı oldugunu vurgulamak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gittikçe alışıyorum her şarkıya oldukça da beğenerek dinliyorum. Yani tamam mizah açısından zengin sözler ama illa bi ağlaklık bi kasıntı falanda aramıyorum Malt dinlerken. Eğlendiriyor, güzel geliyor yani. Cenk'in arkasında çalan cocuklar gerçekten başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
sözler çok güzel arkadaşlar bende ilk dinlediğim de ne saçmalıyor lan bunlar demiştim ama dinledikçe insan vayy bea adamlar neler yazmış diyor biraz dolambaçlı söylüyorlar söylemek istediklerini ama çok daha güzel oluyor en sevdiğim nakaratlarını buraya yazmak isterim

çekilin yolumdan
geri geri geliyorum
kimler ne kazıklar atmış
camdan bakarken görüyorum

Zaten sözler dışında melodi olarak süper şarkılar inanılmaz güzellikte ayrıca dip not bu albüm 3 hafta da kaydedilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...