BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Çoğu kişinin geyik unsurlarıyla tanıdığı Cenk - Erdem ikilisinden (müebbet muhabbet) Cenk'in yani Cenk Durmazel'in vocal'ini yaptığı henüz yeni diyebileceğimiz bir grup olan Malt ilk albümü olan "Kendi Adını Taşıyan İlk Albüm"ü geçtiğimiz ay içerisinde piyasaya sundu. Cenk Durmazel daha önce 1992 yılında Badluck isimli gruptada vocal yapmaktaydı. Uzun bi aradan sonra böyle bir oluşumu, kendi şahsi fikrimce yorumlamak gerekirse; gerçekten bu adamlar müzik yapıyorlar. Malt Cenk Durmazel - Vocal Barış Ertunç - Gitar Cenk Turanlı - Bas Gitar Güray Gürsoy - Davul Albümden favori şarkılarım: Aşkın Gözü, Katır, Dolmuş,Motor,Gol aslına bakarsanız hepsi çok güzek şarkıların fakat bunlar baya öne çıkıyor. Normalde türkçe müzik dinleyen bir insan degilim. Gün geçtikçe çoğalan pop-up gibi fırlayıveren rock yapıyoruz diye geçinen ve kalitesiz bulduğum gruplara nazaran Malt gerçekten ap ayrı bir yerde duruyor. Cenk Durmazel'in söz yazma kabiliyeti anlaşılmayacak gibi değil. Aşkın Gözü' isimli şarkılarının klibi müzik kanallarında çıkıyor. Henüz dinlememiş kişilere tavsiye etmekle beraber, böyle gruplara türk rock muzıginin ihtiyacı oldugunu vurgulamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Çok severim Cenk Durmazel'i. Grubun bir sitesi var mı? Yada şarkılarının demosunu bulabileceğim bir yer var mı? Yurtdışında olduğum için albümünü almam pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 evet yazmayı unutmuşum http://www.maltrock.biz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 videoları mevcut..Aşkın Gözü'e,youtube'de var..Ayrıca myspaceleri var oradan da 3 şarkı dinleyebilrisiniz..bir de yarın ekşilimon'dalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 abi klipte cenke benzettim herifi yok ulan değildir dedim bak şaşırdım şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 sözler iyi değil bana kalırsa. bu yüzden dinlemeyide bıraktım. fazla basit sözler yani yapmayın lütfen /: Ben hayalkırıklığına uğradım, cenk'ten çok daha iyisini beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ben sözlerdeki yaratıcılığı çok begendim. Öyle ağlak grupların saçma sapan acındırıcı sözleri gibi degil daha cok Cenk Durmazel'in tarzında vede Eğlenceli sözler. Sözler genel olarak eğlenceli sözler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 bir de cenk'i geçin..arkadaki adamlar antisilence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 eski antisilence $imdi ki üçnoktabir (spitney beers). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ben beğendim .. hayır o deilde albümü gördüm. şöyle bir baktım şarkı isimlerine. tamam dedim cenkin parmağı albümün her yerinde var.. direk el basmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Ben gittikçe alışıyorum her şarkıya oldukça da beğenerek dinliyorum. Yani tamam mizah açısından zengin sözler ama illa bi ağlaklık bi kasıntı falanda aramıyorum Malt dinlerken. Eğlendiriyor, güzel geliyor yani. Cenk'in arkasında çalan cocuklar gerçekten başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 aşkın gözü baya bi repeat'te kaldı valla, çok hoşuma gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Aşkın Gözü güzel şarkı , beğendim , ama klibini judithten fena çorlamışlar , o beni kahretti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Aşkın Gözü güzel şarkı, solisti ben de benzetmiştim Cenk'e, ben de "Yok canım değildir" demiştim, oymuş hakkaten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Melodi güzel, söyleyiş tarzı güzel vs vs de; "Aşkın gözü kör olabilir ama inan bana Karnı açtır" çok geyik, aşırı somutlaştırılmış bir nakatat olmuş bence... Yinede Cenk'e olan genel sevgimden dinlerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sözler çok güzel, düzenleme güzel, beste güzel, vokal 10 numara :) daha ne olsun yerli müzik dinlemeyen adama yerli müzik dinlettirmeyi becermiş bir gruptur malt eh biraz da cenk'in hatrı var tabi :p albümde bulunan her parça güzel diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 cenk'in güzel sesi varmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sözler çok güzel arkadaşlar bende ilk dinlediğim de ne saçmalıyor lan bunlar demiştim ama dinledikçe insan vayy bea adamlar neler yazmış diyor biraz dolambaçlı söylüyorlar söylemek istediklerini ama çok daha güzel oluyor en sevdiğim nakaratlarını buraya yazmak isterim çekilin yolumdan geri geri geliyorum kimler ne kazıklar atmış camdan bakarken görüyorum Zaten sözler dışında melodi olarak süper şarkılar inanılmaz güzellikte ayrıca dip not bu albüm 3 hafta da kaydedilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar