Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yok ole bir sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 olmuşsa da kesin schneizel'le yanındaki ibne yardımcısı elleşmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 şahsen %100 eminim yani öyle bir sahne olduğuna hatta animesuki forum'daki imzalardan birisinde de görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 senin gordugun milletin dalga gecmek icin montajladigi geyik resimlerdir hani gundam00 ada koyuyorduk kiziyordun o hesap zibilyon tane gay temali geass resmi girdi cikti su foruma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 OZC grubu sezon1 için toplu batch çıkarttı extralarla beraber 20 GB civarında Gerçi hoş, indireceğimden filan değil ya ama GG'in batch'i (en basitinden altyazı scriptleri, Taedium ile karşılaştırıldığında tamamen sallama bir kere) rezaletti, malum şarap testi fıkrasındaki gibi "ondan daha kötü olabileceğini sanmıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 gundam çakması anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 http://i180.photobucket.com/albums/x158/tavi122/cool-story-bro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 post kasma Kaede! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Wrasoujai said: gundam çakması anime kaede haklı verdiği tepkide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ana karakterle rival karakterin çocukluk arkadaşı olmaları ne? (Kira? Athrun?) Hadi onu geçtik: Gundam Epyon, Destiny gibi en bilinen dizaynların bile hacılanması ne? Son arc'in Gundam serilerindeki gibi uzaydaki kitle imha yapabilen bir superweapon'a gitmesi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ya peki iki animeyide sunrise in yapmis olmasi???? oh wait...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ikisinde de japon dub var omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 hep belli aralıklarla cg tartışması çıkıyor ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 İzliyorum ben de yavaşça bir süredir. Güzel gidiyor. Çizimler başta çok josei geldi ama alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 aboww. nasıl segretmessin bu zamana kadar boyle efsane bir animeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Vioxx said: kod gayass Vioxx said: efsane bir anime http://i56.tinypic.com/1zxunmb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tamamen montaj bunlar... edit:yapılan arastırmalar sonucu 'kod gayass' lafının telif haklarının tamamı ile,ama tamamı ile! kaedeye ait oldugu anlasılmıstır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 + isyanların leloşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 salih code geass'ı sunrise hall of fame duvarında lolboy bübüp'ün üstünde mi gördün de burda küfür ve şirk dolu şeyler yazıyosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 iyi deneme ama lolboy bübüp pek olmamış 5/10 oda adaşlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 olmadı di mi :/ kuyu kebap yazıcaktım da kimse anlamaz dedim lol neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 kuyu kebap (tu) aciktim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ya benim kaliteme ulaşamazsınız tabi de en azından isimden içeriğe gönderme yapabilmenizi beklerdim benim gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar