barbu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ekside filan okudum alesten 96 alıp gmat ten 550 almış tipler var. ondan dedim farklı diye. gmat e girmişliğim yok yani. internette okudum bazı taktikler. şıklara bakarken ad - bce olarak bak diye garip garip taktikler var. hızlandırma açısından. bunlar lazım bana asıl. acayip yavaşım. hiç böyle hızlı çözeyim gibi bir kasış yok bende. 700 almam için hızlı da çözmem lazım gmatte sanırım. yetişmez gibi yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 barbu said: MBA yapma niyetim var. GMAT filan kasıcam. 700 gibi bir hedefim var. okullar da genelde 650 civarı alıyorlar istediğim. 700 hedef için düzenli ve sistematik kasmam lazım. brutal force, dümdüz kastım mı olmaz gibime geliyor. sizce bu kaplan'ın kurslarına filan gitsem mi? çok fazla deneme şansım da olmayacak. bu ekime kadar filan sonuçlanması gerekiyor. daha önce girenler, 680-700 üstü puan yapanlar. yardım plz Selam, Profesyonel sınava giriciyim. Bugüne kadar aldığım çeşitli puanlar: TOEFL: 115 IELTS: 9,0 GMAT: 750 LSAT: 176 ALES: 96 KPDS: 99 Bu sınavların hiçbiri için kursa gitmedim. Tek yapman gereken (yapacak kapasiteye sahip herkesin tek yapması gereken) ilgili sınavın sorularını temin edip, iki üç deneme çözmen. Soru tiplerine aşinalık kazandıktan sonra gerisi kolay. EDIT: Şunu da eklemem lazım ki yanlış anlaşılma olmasın, bu sınav notlarının bana bugüne kadar tek faydası aylık 77 TL yabancı dil tazminatı oldu, o yüzden profesyonel sınava giriciyim dedim, bir işime yaramadılar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 mba için giricem ben gmat e. kitap alıp calısayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 gmat'e giriyorum yarın. tc kimliği geçiyor di mi id check ederken yoksa pasaportu mu alayım yanıma? birde pet şişe su, snickers falan alıcam yanıma. onları odaya sokamıyoruz ama dolaba koyuyoruz dimi ama molalarda dolaptan alıp yiyip içebiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Normal kimlik belgen yeterli. Doğru anlamışsın, yiyecek içecek sınav salonuna sokamıyorsun. Başkaca sorun varsa, yardımcı olmaya çalışırım, başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 eyv. sabah gördüm cepten cvp veremedim. 610 aldım ehuehu. sadece biraz hafta sonu bakmıştım işte. quantitive iyi ama verbalda patladım. ilk soruda 5 dk takılı kaldım direk moral çöktü zaten dsdf. ara falan var ama kafa bir süre sonra patlıyor işte. istediğimiz bölümden başlayabilsek keşke. birde AWA ve IR bölümlerini yapmasaydım keşke diyorum şimdi zaten onlara bakmıyorlar sanırım. mühendislik okuduysanız zaten quantitive çalışmaya bile gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 IR daha yeni, geçen sene Haziran da eklendi ama çoğu okul AWA ya en azından İngilizce seviyesinin ikinci bir göstergesi olarak bakıyor, 5.0 dan düşük olmasın falan diyebiliyor. IR da nihayetinde integrated, okullar ona da dikkat etmeye başlamıştır diye düşünüyorum. Zararı yok zaten basit bir bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Amerikan sistemi klasik inglizce çılgın kazık matematik ilkokul seviyesidne bi sınav. Az kasarsan matematikten full almak yada en kotu 800 de 780 almak atla deve değil. Kalanı verbale bakıyo işte. Ama genel olarak bence GRE den daha kolay ve başarılı bi sınav. GRE direk kelime ezberle gir sınav SAT gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 AWA skoru ne zaman belli olur bu arada? ondan 5 üstü birşeyler alsam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 2 hafta falan sonra official skorla beraber belli oluyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ne kadar sure gecerli bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 5 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 okula sonucun gitmesi 14 gün mü alıyor güncel bilginiz var mı acaba? çok son dakkaya kaldı benim işler korkuyorum paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 sınavdan sonra direk geçici sonuç belgesi gibi birşey veriyorlar zaten onla yaparsın işlemleri. asıl belgenin ulaşması 2-3 hafta sürüyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 okula mail atayım o zaman geçici sonuç belgesiyle başvurabilir miyim diye en makulu o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar