Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerf Dr00ds !!111!


Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

lol
Yıllardır adamlar bişey yapamıyolardı, feral druidlere göre item yoktu pek fazla..
Şimdi biraz tadını çıkarıyolar ki bırakta çıkarsınlar..Heal bot olmaktan başka bişeyleri yoktu.
Ben şahsen druidler çok güçlü olmasına rağmen seviniyorum. Keza druidlere de bi sempatim vardır o yüzden bir druid olmamama rağmen seviyorum.

Ama şöyle bi ayrıntıda var warrior'lığın pek anlamını bırakmadı bear formdaki druid.
Hali hazırda warriorlardan daha fazla armor ve hp'leri var.
Sanıorum bu ilerde itemlar yardımıyla deişir.Merak etmeyin bir süreliğine druidlerle bu şekilde edvam ediceksiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

önce biz warriorlara bi buff lazım, benim bloodthirst 1,2k hit vurdu diye seviniyodum geçen gün, kafama 2,5k fireball hit yedim (2k ice lance critleri ve 500tickleyen dotları saymıyorum, oyun zaten world of castercraft oldu), full prot oldum elimi ayağımı çektim bu işlerden.

unutmadan nerf dr00dz!!!1

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 13:16 tarihinde, nameless tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Druidlere nrf deil bak hala savunuyorum fakat warriorlara buff demeni de içten destekliyorum.
Ben mage'im ama warriorlara cidden bi buff lazım.
ama bu buff'ın 700 vuran baltayı falan aldıktan sonra nelere yol açıcağını da düşünmeden edemiyorum.

Ayrıca mage'leri bu kadar abartmayın ortada warlock gibi saçma bi class varken.
Şu aralar mage'ler ice lance'den başka bir büyü kullanmaz oldular.
Bunlar hep sistemin suçu
kahrolsun sistem diyoruz Fuck the system ile bitiriyoruz.

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 13:18 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir nuke yiyoruz ki anlatamam pvp yaparken, hep snare effect altındayız ve 2-3 kişiyle boğuşuyo oluyoruz genelde (ben gnome olduğum için snare'e karşı özelliğim var ama o da bi yere kadar), zaten en öne atlıyan biz oluyoruz, support eden de olmuyo. bazen acaip eğleniyorum ama genelde spirit healer karşısında geçiyo bg süreci. ne kaçabiliyoruz, ne de yakalayabiliyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yine fark etmez güçlü silah olayı çünkü pek yaklaşamıyoruz karşımızdakilere. eskiden mage kesmek kolay gelirdi, lvl 70'e kadar iyiydi herşey, girdim eye of storm'a neye uğradığımı şaşırdım, o kadar çok snare ve immoblize effectle uğraşıyoruz ki bazen bir kere bile vuramadan öldüğümüz oluyo. şu an için lvl 70 pvpsi lvl60'tan bile kötü (gidip mis gibi rogue'u bırakıp warriorla devam ettim, hata bende)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Durids r fien, lern2play n00b!11!

Thrash mobları yada fazla büyülü saldırısı olmayan bossları tanklarken armor ve hp yüzünden druidler daha iyi evet, ama raid bosslarda warrior lazım yine.

Itemization mevzuuna da katılıyorum, en fazla itema bağlı sınıf warriorlar. TBC'nin yeni silahları iyice bi oturmaya başlasın ondan sonra bakalım gerçekten bufflanmaya ihtiyaçları var mı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

feral druidler şuanda çok çok iyi, bence üstünde iyininde.. tbc'den önce warlod setli feral druidle oynadım ozaman bile çok iyidi bu itemlarla dahada iyi oluyor kötü degildi hiçbir zaman...

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 17:10 tarihinde, ocean tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deep fury giden warriorlar şu an çok güçlü bence, rampage açtığımda zerker stance'de 2100 küsür ap oluyordu, üstümde kullanınca 200 ap veren ve critleyince 300 ap veren trinket var, deathwish ve enrage açılınca çok extreme dmglar görebiliyordum 1,2k main hand hit gibi :), tabi 8,4k hp olunca eğlence az sürüyodu :D (artık portum ühühüh)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorun vurmak değil casterlara felan 3k ms vuruyorum bazen 2600 overpower felan ama 9100 hp var .biraz az olsa bile warlock un 3 dot u 6k dan fazla damage vuruyor.hunterın saçmasapan damage leri var üstüne combatta trap atılıyor

olay gearla çözülmeyecek ama warrior u kesin bufflamaları lazım yoksa endgame sıçar yani def stance da %25 daha fazla armor ve hp gibisinden bişeyler koymaları lazım.heroic black morassda 9k felan vuruyor pyro lar temporus u druid tank la bile göremedik yani o derece.düz statlara bakıyor heroicler mesela
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sorun vurmak değil üstüne cicili bicili bişiler giydirince güzel dmglar görüyoruz tabiki warriora özel bir kavram değil ama "kite" edilmek istemiyoruz beah!

Ötesi reyc nörfelizeyşın + tm prot treede + diğerleri ile kıyaslanınca 2 tane ne idiğü belirsiz master talentlar...
Tank olayının druid ve paladine göre inanılmaz yetersiz kaldığı
Halen dewam etmekte olan charge/incept bug (bildim bileli var ve eminim bağlantı ile alakası yok...)
Bide 70 olunca Bloodrage 1k canımı götürür korkusu vardı bende =P

Say say bitmeyecek abidik unsurlar.

Ps: Bu arada hiç bi zaman dmgine buff gelsin demedim hatta nerflesinler dmgi ama böyle şebek oğlanı olmadan yapalım kavgamızı =)

[ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 10:18 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dmg'ı dahada nerflemesinler asrrtık yuh aypamyın etmeyin demeyin böel şeyler

fury halimle feral druidlerden az dmg veriyorum, ki onalr gerektiğinde cıkıp tanklıyoda benden iyi heal da atıyo, ben malak gibi kalıyorum nerde o eski roguelarla kağışan fury warriorlar, bekleri heoric strike atasın 15 snde bi rage gelirse....

tanklığa gelirsek single taret tanklamıyosan warriora hiç gerek yok ki onuda druidler yapıyo gayet iyi, coklu ortamlardada paladin var miss gibi tanklıyolar heal olsun valla, tank setide geldi adamlara artık tanklar dururalr herşeyi, e hakları ne diyiceksin adamlar warriordan iyi tanklıyosa tanklıycaklar tabiki.

bide meleeler coaşr diyoruzda roguelra daha acık söliyim combat roguelar hala cokşun sorun item da değil bitek yanı

hatırlatırım dagegr roguelar combataı ezer gecerdi eskidende combatlar epicleri toplıyınca dagger'ı ezmeye başladı e şimdi gerek combatı gerek daggerı ikiside gayet iyi durumda.

sorun rage gain rage gain cok düştü sorna rampage'ın verdiğin ap buff'ı komik nerdeyse 250 ap nedirki? 41 tp veriyosun 250 ap geliyo

şimdi rogue arkadaşlar diyicekler 250 ap yi beyenmiyo ohoo falan ama öle değ,il durum ben zaetn default 1100 ap le battle shoutla 1500le geziyorum crusader proc'u bile 200 ap veriyo bana 250 ap daha furynın dibine vurmak manasız oluyo, endlessragele karşılaştırılmaz ama işte flurry hatrına alıyoruz butun treeyi,

spell reflect güzel oldu ama kabul etmek zorundayım, pvpde ilgic sonuclar yaratabiliyo, pve de caster bosslara güzel gidiyo aggro tutmaya yardım ediyo. ama pvp de şöle bi sorun yaratıyo kalkan ı takınca dmg iyice cück oluyo dmg cücük olucna 25 rage de spell reflecte gidince hamstrign howling daze atıcak ragei bile bulamıyosun, gelsin kitelar gitsin snarelar sonra.

ha ama warrior güzeldir umarımki sorun itemdır, yoksa bi buff geliceği yok blizzarddan, en son o kdar yenı skill geldi daha ne gibi bi yorum yapmışlardı sanki sadece warriorlara gelmiş gibi bakalım görücez nedir ne olucaktır durum.

[ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 12:44 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...