Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wowhead


Mirage

Öne çıkan mesajlar

Belki bilmeyenler vardır. Wowhead açılalı çok olmadı ama thottbot yada allakhazam'dan çok daha iyi bir World of Warcraft kaynağı bence. Arama sonuçları çok daha iyi filtrelenebiliyor. Hızı iyi, yapılan yorumlar genelde daha yararlı ve daha az spam içeriyor.

Bir kaç haftadır anasayfam wowhead'di hatta. Tavsiyemdir herkese.

www.wowhead.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim şöle bi şikayetim var oyuncuların genel tutumu hakkında =) Şimdi benim oyuna başlayalı 1 ay oldu o yüzden ne Ragnaros ne Nefarian ne C'thun ne Kel'thuzad gördüm. Hiçbirini de atlamak istemiorm. Fakat TBC çıktı kimse sallamio Azeroth u herkes Gruul peşinde. Ahn Qiraj ın kapısını bile açmaya kasmiolar. :( :( Galiba geç kaldım başlamak için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Betadan itibaren gelen bir olusum o yanlis bilmiyorsam.
Retail'in daha hemen basinda varlardi cunku. Ben o zamanlar psikopat gibi 60 kastigimdan Burning Legion'daki alliance/horde kasanlari takip etmeye calisiyordum, Kungen 60 oldugunda Nihilum tagliydi.

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 16:57 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Nihilium Wow ciktigindan beri var. Ama ilk zamanlarda orta halli bir guild'di. Burning Legion'un ilk level 60 olan adamlari Nihilum'daydi ama öyle cok da iyi bilenen bir guild degildi. Hatta bizim 30 kisilik cursed adinda bir Türk guild'i vardi. O dagilinca beni ve bir kac Türk arkadasi da Nihilum'a cagirmislardi da biz istememistik.

Sonradan azmisti bunlar, az oynayanlari falan attilar guild'den. Azim yaptilar. Iyi de kardesim.. bunlarin wowhead ile ilgisi ne yahu! Gidin baska yerde oynayin, hadi kist. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...