sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bölümü açtım T-Bag çıktı, hell yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bu sezon çok iyi başladı ve Emily odaklı bölümler ile çok farklı bir gidişata sahip oluyor. Mandy Patinkin ayrıldıktan sonra en keyif aldığım sezonlardan biri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paget Brewster (Emily) diziden ayrılıyor nbc'nin sitcomunda yer alacak eğer ilk bölüm sonrası tutulursa orada kalacak tam olarak anlaşmalarının detayı paylaşılmadı ama sanırım nbc 13 bölüm criminal minds ile anlaşma yapsın gerisinde diğer dizide yer alsın gibi bir teklif sunmuş fakat ekip kabul etmemiş eh böyle olunca karakter büyük ihtimalle öldürülecek (zaten gidişat bu yönde şuan itibariyle..) ve diziye veda edecek. A.J Cook zaten bir süre önce ayrılmıştı diziden ki hem onun için hem criminal minds ekibi için beklenmedik bir hadise olmuştu. Paget Brewster'ın son bölümünde A.J Cook geçici olarak ekibe tekrar dahil olacakmış bakalım belki sözleşmesi yenilenir ve sürekli olarak kalmaya devam eder, ekipte başka hatun kalmadı zaten fsdsdfsd. Bu konu pek aktif olmasa bile Criminal Minds seven patiler vardır diye düşünüyorum, onların bilgilerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Birinci sezondan itibaren kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir dizi. Oyuncular ve profilleme kısımları falan zaten çok başarılı ama esas önemliolan hayatta ne tip piskopatlar olabileceğini ve ne basit konulardan insanların seri katile dönüşebileceğini gösteren çok güzel bir dizi. Açıkcası kızlarım büyüdüğünde zorla da olsa ilk izleteceğim dizilerden biri. Öğrensinler herkesten her türlü tehlikenin gelebileceğini. 10/9luk biz dizi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yeni izlemeye başladım çok iyi bir diziymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bi izleyen ben kalmışım hıhıh 6. sezondayım sürekli kadro değişiyor çok sıkıldım. yeni sezon nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yok ben de izliyorum da ara sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 nasıl peki yeni sezon? kadro çok oynayınca benim tadım kaçtı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 valla esas kadro duruyor işte, kızlar değişiyorsa değişiyordur ama onları da umursamıyorum aslında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 reid değişmediği sürece np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 bu haftaki bölüm çok iyiydi (7x22) mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. daha önce criminal minds izlemediyseniz de izleyin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 jennifer love hewitt geldi diziye. bu karı her zaman böyle fil gibi miydi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar