Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Criminal Minds

Bone

Öne çıkan mesajlar

Digiturk'te Medium dizisi başlamadan önce gösterdikleri bir diziydi bu. Criminal Minds'ta "profilci" denilen, aynı zamanda hem polis hem psikolog olarak çalışan kişileri anlatıyor. Bunlar hadiseleri, kanıtlardan ziyade, suçlunun psikolojisini düşünerek çözmeye çalışıyorlar. Şahsen beni iyiden iyiye polisiye dizi meraklısı haline çevirmiştir. TRT'deki CSI'ın açtığı yarayı iyice bir derinleştirmiştir. Suçluların sadece kanıtlarla değil, psikolojilerinin değerlendirmesiyle de yakalanabileceğini gösteriyor. Hele hele şu şef rolündeki adamın hastası oldum ^^. Sırf o yüzden Dead Like Me'yi de izliyorum ara sıra.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
bu da türkiye'de süper underrated bir dizi ya... deli gibi izliyorum.

house ve dexter ile birlikte kaçırmadığım dizilerden

ama 23. bölümün 720p'sini bulamıyorum hiç bir yerde, bulan, gören falan varsa, bir özel mesaj atabilirse sevinirim.

ayrıca herkese de tavsiye ederim, özellikle psikoloji ve mantık yoluyla çözülen olayları seviyorsanız, bir deneyi nderim
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
bu da türkiye'de süper underrated bir dizi ya... deli gibi izliyorum.

house ve dexter ile birlikte kaçırmadığım dizilerden

ama 23. bölümün 720p'sini bulamıyorum hiç bir yerde, bulan, gören falan varsa, bir özel mesaj atabilirse sevinirim.

ayrıca herkese de tavsiye ederim, özellikle psikoloji ve mantık yoluyla çözülen olayları seviyorsanız, bir deneyi nderim

23. bölüm 720p release hiç bi yerde yok daha sanırım. ben şurdan takip ediyorum genelde, bulabildiğim en hızlı kaynaklardan birisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Criminal Minds'ı 2 yıl boyunca hiçbir bölümünü kaçırmadan izledim. Mandy Patinkin 3. sezon itibariyle diziden ayrılınca çoğu insan soğudu buna rağmen güzel dizidir.

Paticikte konusu olmamasına şaşırdım, ülkemizdeki insanların haberdar olmadığı dizilerden biri daha sanırım halbuki dizimax Criminal Minds'ı uzun süredir birkaç hafta geriden de olsa yayınlamaktadır.

Açılışını çok seviyorum ^^

http://www.youtube.com/watch?v=pRl0h4srvb0
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
100. bölüm İNANILMAZ. diziyi başından beri izleyen biriyseniz inanılmaz derecede koyuyor insana. resmen içim parçalandı dağıldım izlerken. Bu diziyi izlemeyen varsa halen çok şey kaçırıyor.

said:
“He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.” Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Bana da hep tırt gibi geliyordu. İlk 2-3 bölümü izleyince daha da bir emin olmuştum. Şimdi 4. sezondayım.

CSI zamazingolarının alayından daha iyi bir dizi. Bölüme özgün konular sürükleyici. Keşke karakterlere daha fazla abansalar ama malesef sadece sezon sonlarında veya aktörleri şutlarken yapıyorlar.

Dünyanın en uyuz karakteri Elle gidince, herkesin hasta olduğu lider karakter klişesi Gideon'da (severim ama öyle yani) gidince asıl cevher Hotch / Morgan / Reid üçlüsüne epey zaman kalmış. Gideon'dan sonra bırakanlar için kötü olmuş. :)

Sonradan gelen Prentiss de süper bir karakter. Rossi fazla yavan, öyle olmadığı zamanlarda da biraz hıyar. Gideon'ın tersi bir karakter yapalım demişler de keşke demeseymişler.

Yeni sezonda Prentiss'in screentime azalacakmış, JJ'i ise kadrodan çıkarmışlar diye okudum. Tırt olan birşey varsa Garcia sahneleri olmalı. Herhalde şu bilgisayar olayını abartmadan becerebilen bir holivud yapımı mucize olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
gayet başarılı harika bir dizi gideon çıktığında dizi bozulur sanmıştım ama dahada güzelleşti rossi karakteride gayet iyi oturdu mandy patinkinden sonra bırakanlar çok şey kaçırdılar ama a.j cook yani jj in diziden çıkartılmasına üzüldüm üstelik pagat brewster yani emily prentissinde rolü azaltılmış 6.sezona gelirsek 6.sezon david rossi merkezli bir sezon olcakmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...