Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.hoplayanmanda.com

nuki

Öne çıkan mesajlar

daha 14 şubat gecesine kadar hayvanlar gibi post atanlar milletle ayar yarışına girenler bir anda ayy çok iğrençti orasıı..ıykkk..moduna girmiş;ilginç cidden..Yaş yaş diyor herkes de yaş değil kişilik gerek,kendinizden de anlaşılacağı gibi.komik..

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 01:39 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Efenim Sly güzel açıklamış.Lakin site herhalde ben dahil birkaç kişiye battı.

Şu nedenledir ki ;

Ben pati tayfası orda diye geldim.Çok fazla bık bık ettiğim bir yerde değildi herhalde 100msja ulaşamadan banlandım.
Banlanma sebebim apayrı bi komiktiki ben bunu kediyle zilyonkere kavga etmeme rağmen yaşamadım.Ortaya atılan lafı admin zat kendi üstüne alındı ve banladı.
Helali hoş olsunda en azından konuşma hakkı tanınır.
Banlandıktan sonrada konuyla ilgili yorum yapılarak söz hakkı engellenemez.
Site onundur asarda keserde.

kolay gelsin kendilerine...
Sosyal ağlarda paylaş

@ cthulhu
hayvanlar gibi post atıp ayar yarışına giren insanlar falan demişsin ben yapmamama rağmen alındım ve şöyle cevap vermek istiyorum:

paticik bizim için bağımlılıktan öte birşey,buradaki insanlar,yapılan muhabbetler bizim için çok öte birşey.
Bu ruhu kaybetmemek için oraya takılmak "zorunda kaldık".
Yoksa yönetim kadrosunun,işleyişinin,adam kayırmanın destekçisi değiliz.

en azından ben değilim..
Sosyal ağlarda paylaş

1.si üstüne alınmışsın evet..2.si de pati hangimiz için bağımlılık yapan bir yer değil ki?2003'te yani geç girdim patiye evet..1 yıl kapalı kaldı desek 3 yıl olmuş ve hâla hayvanlar gibi geziniyorum dolanıyorum ediyorum,özlemişim çünkü dediğin gibi bağımlıyım..

ama,

sen gelip de pati yokken hiç ağzını açmayıp dolanır edersen ortalarda ama sonra pati açılır açılmaz burada laf sokma çabasına girersen komik bulurum ben bunu ve komik derim,kusura bakma da..

Mesela blackchaos'a bir şey demiyorum,neden çünkü adam haksızlığa uğradığını düşündüğü andan beri bbas bas bağırıyor her yerde..ama sen seni geçtim bir kaç kişi daha var..onlar??
Sosyal ağlarda paylaş

LoL CthuLhu
nerde basbas bağırdım? Senle orda msnden sonra konuştuk o olayı sonrada burda patlak verdi.Benim sorunum haksızlıkla değil.Cevap hakkı tanınmamasıyla ilgili.
Tartışacak cesaret mi yok ? Banlandıktan sonra ilgili topice post atılmaz.Tartış tartışma bittikten sonra napıcaksan yap.
Zihniyet bozuktu orada.
Sosyal ağlarda paylaş

"yahu ne gereksiz tartışmalar, baska sitelere laf koymak için yazmayın burda patiyi açmanın sevincini yaşıyoruz.

gereksiz sekilde uzatmayın lütfen"
demiş dyna, lütfen dikkate alip konuyu kapatır mısınız?
hakaretle elinize gecen nedir yani? silah zoru ile kimse kimseyi bi yere cagırmadi, yok velet yok osuruktan nem, ucuzlaşmayın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

çok gaz değil ŞEKERİM(!)? Bu tartışmanın bitmemiş olmasından mütevellit.
Tartışıcak cesaret yoksa hiç başlamayacaksın.Peki Laf yiyip banlayıp sonra oraya post atmanın adı nedir Şekerim?

Ben pati açıldı diye yapmıyorum bunu.O moderasyonla ajdar.com forumlarındada karşılaşsam aynı tepkilerimi verirdim.Lakin mail attık ulaşmaya çalıştık.
Tabi ucuz yollar bunlar değil mi?

neyse gereksiz.

iyi geceler...
Sosyal ağlarda paylaş

kendi adıma ben orda her zaman rengimi belli ettim paticik.com açılırsa durmam dönerim buraya diye o yüzden o konu hakkında pek bir rahatsızlığım yok ayrıca evet kendini bilmeyen argo kullanarak bi yere varacağını zanneden adminler de mevcut idi malesef ve ek olarak evet benim oraya gitmemdeki tek sebep pati tayfası toplanıyor diye haber gelmesiydi sonradan öğrendim aslında blog sitesi olduğunu.

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 02:04 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İki siteyi hala kıyaslamaya çalışan arkadaşları tebrik ediyorum. Üstü kapalı itamlarda bulunan arkdaşları da toggi gibi açık seçik lafını koymaya davet ediyorum. :)

Yönetim seviyesizliği demişler, doğrudur beceremeyiz. Zaten Dory, vanil, ben hepimiz paticikte de yönetimde görev alıyorduk o zaman kimseden ses çıkmamıştı demek arkamızda Dyna olduğu için çıkmamış.

Yahu, kişisel site açtık allah aşkına. ayşeninsitesi.blogspot.com neyse hoplayanmanda da odur.

Amma büyüttünüz. Kimseyle yarışta değiliz yarışta falan olsak pati kapalıyken Dyna gelip aramıza katılmazdı =]

Aslında biliyorum pati uzun süre kapalıydı çoğu insan ayar verme ihtiyaçlarını gideremediler. Hiç kızmıyorum. Yıllardır bunları yaşıyoruz zaten.

Forum 300-500 üye olunca biz de istemeyek de olsa kendi arkadaşlarımızı moderasyona tabi tutmak zorunda kaldık. Yüzünü gördüğüm hergün, o adamın postunu silince zevk almıyodum açıkçası.
Kendinize düşman aramayın arkaşlar :)
Ekşisözlük ile değil,

ayşeninsitesi.blogspot.com ile aynı kategoriye sokun. Eğlencelik site orası. aa. Kaçırdınız tadımızı. Ben de seni ve seni beğenmiyorum ama yıllardır açık açık söyledim mi hiç =] Söylesem ne kazanıcam
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s paticik açılır açılmaz bunları yazdığına göre var bi art niyetin bi gazın demek ki. dory doğru söylemiş. ayrıca kimse kimseyi zorla tutmadı. ayrıca yeni bir account alıp böyle bağırmalarını hoplayanmanda'da yapabilirdin. ama belli ki paticiğin açılınca saldırayım demişsin
Sosyal ağlarda paylaş

pati'de başka bir forumda dönen olayların tartışılması abes.

hoplayanmanda'ya üye olmadım, çünkü paticik'te genelde kaale alınmayan insanların toplaşıp kurduğu bir yer olduğunu düşünüyordum.

bir kere girip bakmamışımdır, önyargılı bir insanım ondan ötürü böyle düşünürüm.

fakat pati tekrar açılınca dyna'yla konuştuk "iyi çocuklar ya hepsi" falan dedi, lütfen insanları yalancı çıkartmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Efenim ben banlandıktan sonra kişi ve kişilere mail atarak ve gerekse msn yoluyla ulaşmaya çalıştım.Lakin kaale alınmadım.O yüzden bilip bilmeden atlamayalım değil mi ? Neden account açıp tekrar girmemişim? Herkesin karakteri farklıdır kendinizle karıştırıyorsunuz herhalde ?

Problem neden banlandığım değil banlandıktan sonra tartışmanın olduğu yere neden hakkımda post atıldığıdır.
Ben konuşup özür falanda istemeyecektim.Banımın açılmasınıda talep etmeyecektım açılsa bile girmezdim zaten yapılanı gördükten sonra.

Neyse uzamasın pati açıldı rahat ettik.Kendi kurallarına aykırı gelen moderasyonun ilgili site ile başarılarını dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...