Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House (2004) - Fox

Zegna

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

eh iyi değildi...

cuddy ayrılıyor diye böyle yazmışlar bölümü sanki. hastayla yeterince diyaloğa girmedi house mesela, çok uygundu bu hasta, oturup karşılıklı felsefik konuşmalar için.

sonda eve girmek bence direk zorlamaydı. daha zaten fırçayı aldığında dedim aha bi bok geliyor diye... zorlama bir bahaneydi o sırada cuddy'nin evine gitmesi için.

bir house finali yerine, normal bir bölüm hissiyatı verdi.

yeni sezon cuddy'siz boktan olma ihtimali var ya maaleesf.

her zaman wilson dan kaçma bahanesi üretiyor zaten. fırça olayı da öyleydi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Hacettepe Üniversitesi tıp fakültesindeki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla ders sonlarında izlettiriliyormuş House M.D'yi Ne kadar doğru bu bilemem ama yapılıyorsa yararlı olacağı kesin.

House'un gerçeği bulduğundaki yüz ifadesi ve etrafındakileri umursamazlığı bitiriyor beni. Adam bir anda aydınlanma yaşıyor. Bir dizi karakteri bu kadar başarılı yaratılabilir diyorum her izlediğimde. Hugh Laurie'den başkası da House olamazmış ama.
Sosyal ağlarda paylaş

House'un medikal yönü bayağı zayıf, ders olarak izletiliyorsa yazık. ABD'de çoğu hastalık "nadirleştiği" için böyle vaay falan yapıyorlar da, House'u Türkiye'ye getirsen 2. günde beceriksizlikten atarlar hastaneden. Adamın bütün bölüm uğraştığı hastalığı doktor olmamama rağmen sırf ailemden gelen kulaktan dolma tıp bilgisiyle ben 5 dk'da çözüyorum mesela. Annemler zamanında heveslenip başlamışlardı, birkaç bölümde ohooo diyip bıraktılar. Veremi, dizanteriyi, paraziti, kuduzu falan hemen tespit edemeyen adamı döverler burada.

Tabii arada çok nadir rastlanan 3-5 şey yakalıyorlar da, geneli tıpçıların dalga geçtiği şekilde gidiyor.

Ha bir de, öyle "du bakalım hastaya şunu verelim, olmadı bi de bunu deneyek" diye bi tedavi yok. Kan alırlar adamdan. 2. gününü göremezsin hastanede.

O yüzden ders olarak falan izletilmesi gerçekse bayağı komedi olmuş.

Zaten hastane hastalık dizisi olarak değil dram olarak izlenmesi gereken bir dizi House, hastane sadece arkaplan hikayesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

House'un medikal yönü bayağı zayıf, ders olarak izletiliyorsa yazık. ABD'de çoğu hastalık "nadirleştiği" için böyle vaay falan yapıyorlar da, House'u Türkiye'ye getirsen 2. günde beceriksizlikten atarlar hastaneden. Adamın bütün bölüm uğraştığı hastalığı doktor olmamama rağmen sırf ailemden gelen kulaktan dolma tıp bilgisiyle ben 5 dk'da çözüyorum mesela. Annemler zamanında heveslenip başlamışlardı, birkaç bölümde ohooo diyip bıraktılar. Veremi, dizanteriyi, paraziti, kuduzu falan hemen tespit edemeyen adamı döverler burada.

Tabii arada çok nadir rastlanan 3-5 şey yakalıyorlar da, geneli tıpçıların dalga geçtiği şekilde gidiyor.

Ha bir de, öyle "du bakalım hastaya şunu verelim, olmadı bi de bunu deneyek" diye bi tedavi yok. Kan alırlar adamdan. 2. gününü göremezsin hastanede.

O yüzden ders olarak falan izletilmesi gerçekse bayağı komedi olmuş.

Zaten hastane hastalık dizisi olarak değil dram olarak izlenmesi gereken bir dizi House, hastane sadece arkaplan hikayesi.

Sana bir ölçek şu siteyi yazıyorum: Medical Reviews of House

ve bununla beraber yürü git diyorum. Sağlıcakla.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...