df Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 sabonis said: eh iyi değildi... cuddy ayrılıyor diye böyle yazmışlar bölümü sanki. hastayla yeterince diyaloğa girmedi house mesela, çok uygundu bu hasta, oturup karşılıklı felsefik konuşmalar için. sonda eve girmek bence direk zorlamaydı. daha zaten fırçayı aldığında dedim aha bi bok geliyor diye... zorlama bir bahaneydi o sırada cuddy'nin evine gitmesi için. bir house finali yerine, normal bir bölüm hissiyatı verdi. yeni sezon cuddy'siz boktan olma ihtimali var ya maaleesf. her zaman wilson dan kaçma bahanesi üretiyor zaten. fırça olayı da öyleydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ben firca olayini ve sonunu hic yadirgamadim tam house`tan bekledigim gibi davrandi.Final de oyle baba bi final degildi ama guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 nası tam houseluktu ya. adamın geçtiği yeni evreyi anlatıyolar işte. sinirlenince içine atıyodu eskiden oyunlar yapıyodu. bodoslama girdi bu sefer. bi de spoiler kullanın da ayıp olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bir de son 4-5 bölümdür Wilson'ı çok tersler oldu House. Valla ben onun yerinde olsam çektir git ne halin varsa gör derdim. Epey suyu çıktı artık. Cuddy de defoldu gitti felaket mutluyum, gerizekalı karı. Bir de 13 gitse şahane olacak. Cameron da geri geliyor bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 lol no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 süper bölümdü. Ben yeni house daha fazla sevdim abi ahasdfasdf. in your face cuddy! Şimdi house hastane mi değiştirecek yav anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 CAMERON MU GELİYO LAN ! sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 AHaahaha keske aynisini bende yapabilseydim zamaninda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 sezonun bütün bölümlerinin ortalaması 8.7 falan iken, bu bölüm 7 almış ortalama. belli ki herkes zorlama bulmuş cuddy'nin ayrılığı için. kutner'ın ölümünü daha iyi kotarmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. biraz fazla klasikti intihar falan ama bir şekilde uymuştu yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kutner'a ağlamıştım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 cuudy nasıl ayrılıyor anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 valla diğer sezon finallerine kıyasla bu final kötü gibiydi hatta kötüydü ama bambaşka bi sezonla geri döner, herkese lafları yedirir diye ümit ediyorum. yediremezse bile zaten son sezonu olacak sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bence çok iyiydi, özellikle fırçayı uzattığı an "Al yiğen ... sokarsın" der gibi bakışına bayıldım :D Ben eğlendim izlerken diziden beklentim de bu olduğu için yeterli yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 ya dediğim gibi depreşik falan bi bölümmüş gibi duruyodu baştan. zaten finaller hep öyle oluyodu. eah sonuna geldi eyvah house iyice delirecek dedim. adam mutlu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 güzeldi valla. her zamanki gibi iyi bitirdiler sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Hacettepe Üniversitesi tıp fakültesindeki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla ders sonlarında izlettiriliyormuş House M.D'yi Ne kadar doğru bu bilemem ama yapılıyorsa yararlı olacağı kesin. House'un gerçeği bulduğundaki yüz ifadesi ve etrafındakileri umursamazlığı bitiriyor beni. Adam bir anda aydınlanma yaşıyor. Bir dizi karakteri bu kadar başarılı yaratılabilir diyorum her izlediğimde. Hugh Laurie'den başkası da House olamazmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 gidilmez o zaman o hastaneye. house özentisi tipler dayağı yer sadece başka bi işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Türkiye şartları altında doğruyu söylüyorsun. Bize ters :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 her yerde ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi türkiyede o kadar karmaşık hastalıklar olmuyo ya fakir ülkeyiz biz, nezle grip o kadar zaten neyini izletçen house un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 House'un medikal yönü bayağı zayıf, ders olarak izletiliyorsa yazık. ABD'de çoğu hastalık "nadirleştiği" için böyle vaay falan yapıyorlar da, House'u Türkiye'ye getirsen 2. günde beceriksizlikten atarlar hastaneden. Adamın bütün bölüm uğraştığı hastalığı doktor olmamama rağmen sırf ailemden gelen kulaktan dolma tıp bilgisiyle ben 5 dk'da çözüyorum mesela. Annemler zamanında heveslenip başlamışlardı, birkaç bölümde ohooo diyip bıraktılar. Veremi, dizanteriyi, paraziti, kuduzu falan hemen tespit edemeyen adamı döverler burada. Tabii arada çok nadir rastlanan 3-5 şey yakalıyorlar da, geneli tıpçıların dalga geçtiği şekilde gidiyor. Ha bir de, öyle "du bakalım hastaya şunu verelim, olmadı bi de bunu deneyek" diye bi tedavi yok. Kan alırlar adamdan. 2. gününü göremezsin hastanede. O yüzden ders olarak falan izletilmesi gerçekse bayağı komedi olmuş. Zaten hastane hastalık dizisi olarak değil dram olarak izlenmesi gereken bir dizi House, hastane sadece arkaplan hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Rewendor said: House'un medikal yönü bayağı zayıf, ders olarak izletiliyorsa yazık. ABD'de çoğu hastalık "nadirleştiği" için böyle vaay falan yapıyorlar da, House'u Türkiye'ye getirsen 2. günde beceriksizlikten atarlar hastaneden. Adamın bütün bölüm uğraştığı hastalığı doktor olmamama rağmen sırf ailemden gelen kulaktan dolma tıp bilgisiyle ben 5 dk'da çözüyorum mesela. Annemler zamanında heveslenip başlamışlardı, birkaç bölümde ohooo diyip bıraktılar. Veremi, dizanteriyi, paraziti, kuduzu falan hemen tespit edemeyen adamı döverler burada. Tabii arada çok nadir rastlanan 3-5 şey yakalıyorlar da, geneli tıpçıların dalga geçtiği şekilde gidiyor. Ha bir de, öyle "du bakalım hastaya şunu verelim, olmadı bi de bunu deneyek" diye bi tedavi yok. Kan alırlar adamdan. 2. gününü göremezsin hastanede. O yüzden ders olarak falan izletilmesi gerçekse bayağı komedi olmuş. Zaten hastane hastalık dizisi olarak değil dram olarak izlenmesi gereken bir dizi House, hastane sadece arkaplan hikayesi. Sana bir ölçek şu siteyi yazıyorum: Medical Reviews of House ve bununla beraber yürü git diyorum. Sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 said: Veremi, dizanteriyi, paraziti, kuduzu bunlarla klinikte takılıyor zaten antibiyotik veriyoruz geçiyor bölümleri de var hastalıkların arkaplan da kaldığı bölümler var, milyonda bir görülen vakalar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Rewendor said: adamın bütün bölüm uğraştığı hastalığı doktor olmamama rağmen sırf ailemden gelen kulaktan dolma tıp bilgisiyle ben 5 dk'da çözüyorum mesela. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 adam house Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar