Kharon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 polite dissent okuya okuya alakali sahnede "you dont shock a flatline, meeh" diyorum artik asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 arcane said: . Zaten Cameron'u da sevmezdim. lolololollllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 neden altyazısı yok bunun hala ya bayram diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Yeni kızı bende sevmedim.Çirkin de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 13>yeni kız>cameron cuddy de baydı ha. ayrıca çorap lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 KHaRoN said: polite dissent okuya okuya alakali sahnede "you dont shock a flatline, meeh" diyorum artik asdf. aritmik line soklanırda aslıdna evet ama, bildiğim kadarıyla flatline'da şokluyolar son umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 _ILuVaTaR_ said: cameron>yeni kız>13 cuddy de baydı ha. ayrıca çorap lol. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 cameron kötü ya bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 13 efsane, cameron mahalle güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Cuce said: KHaRoN said: polite dissent okuya okuya alakali sahnede "you dont shock a flatline, meeh" diyorum artik asdf. aritmik line soklanırda aslıdna evet ama, bildiğim kadarıyla flatline'da şokluyolar son umut. bu hafta da comment olarak sormus birisi, polite dissent den alintidir; bildigimden degil de doktor yorumlariyla birlikte bolumler 2 kat daha keyifli geciyor artik terimler icin altyaziya ihtiyac duymamak falan hos seyler =P said: You never shock a flatline. To quote our good doctor here: “When the heart goes into asystole (a term for when it stops beating and has no electrical activity), the treatment is NOT defibrillation. To restart a non-beating heart, the recommended treatments are CPR, epinephrine, atropine, and transcutaneous pacing. Defibrillation does more harm than good.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 odada onlar vardı house ne yapsın ayrıca cameron reis gitti, fırsat bu fırsat iyi saçmalamışsınız 13 ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 cpr yaptı zaten bi yandan. bi yandan şok verdi işte. scrubsdata öel yapıyolardıki, odamı yalan. scrubsa yalan diyosan, imzaya adress ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 scrubs yalan tabi ki hastanede muzikal mi olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 lan o acilistan, ayri yeni dizi yapilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 http://wallbase2.net/high-resolution/7ea59fc4067f866547b1e11fc8cd4667/wallpaper-310473.jpg ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ahaha kaslı chase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 üzgün kaslı gibi olmuş direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 cameron çok şeker olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Cameron reis özledik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 izlediğim 7-8 dizi birden bitince, house'un bölümünü izliyorum. hep 4-5 gün bekletiyorum. fazla seviyorum bu diziyi galiba. foreman'lı bölümde olduğu gibi, bunu uzatıp iki bölüm yapabilirlerdi. baya güzel bölümdü yine de. masters for the win ! ve evet house'un dediği gibi son derece annoying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bu geceki bölümden sonra ocağa kadar yok bu da sanırım. dizi kalmayor lan izliyecek :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 house yine iyi. house hep iyi, himym hep kotu. cok std bi hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yapma böyle şeyler house üzülüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 11 ocak nedir ya??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 küfür gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar