-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Kimlerin kalacagi onceden belliydi zaten. Simdi soylemiyim son gidiciyi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 TRAITOR BITCH cok komik abi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Cutthroat Bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 04x09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Cutthroat bitch is no more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 spoiler koyuverseydin be abi, daha izlemeyenler vardır yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 3x?? kutner gider cameron gelir yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 409 cutthroathbiatch ı tutaydı keşke neyse house>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bu hafta yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 kaçında yayınlancak 10uncu bölüm bilen varmı? house yok, pb yok, lost yok, hiçbişey yok yahu =/ animeye ve filme verdim kendimi, ama arşiv tükenmek üzere yahu başlasın bianönce şu diziler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 an itibariyle 2gun 2saat warmiş yeni bolume, http://www.fox.com/house/ timer war zaten buradada ama bildigim kadariyla 13. bolume kadar cekildi house da sadece ondan o da pek tatmin edicek gibi durmuyor malsef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 evet salı akşamı başlıyor house tekrar. çarşamba sabahı ilk işimiz house e10 u indirmek olacak yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 LUPUS HAYIR MS HAYIR TUMOR HAYIR SCHILORIOSIS koskoca tip dunyasinda 4 tane hastalik war anasini satayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 tuberculosis var bide hakkını yemiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 lupusu özledim yahu düşmemiş hiçbiyere bulamadım varmı bulan? öm pls bulan varsa sevindirsin şu garibanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 sanirsam 29 ocak a atilmiş yeni bolum simdide oeah yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ya bu dizi nasıl ? yorumlar güzelde indireyim mi=) ilk sezonu ekledim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bu dizi mükemmel ötesi. İzlemessen hata edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hemen indir pişman olmassın yalnız hastalık isimlerini öğrenip öle izle altyazının yanında ayrı bir not olarak geliyor, onlara göz atmadan bölümü izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ilk bölümü izledim süper cidden özellikle laf sokmalarına hayran oldum adamın. ilk bölümde karın seni aldatıyor rengin turuncu farketmemiş demesi bitirdi zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bLackcha0s said: ya bu dizi nasıl ? yorumlar güzelde indireyim mi=) ilk sezonu ekledim ama sorman hata. house u izlememiş olan kalmışmıydı yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Salı gecesi yeni bölüm geliyor hele şükür. Tekrar ertelemezler inşallah. Çarşamba sabahı izleyebileceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Dun geceki bolumu sahane idi. Sonunda daha guzel seyler bekliyordum ama olmadi. Pazar superbowl dan sonra ozel bir bolum daha yayinlayacaklarmis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 dizisiz donemde ilaç gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ya tr altyazı bulan/yapan varmı? altyazısız izledim yarım yamalak anladım kesin kaçırdığım espiriler, olaylar falan vardır şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar