fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 5x20 dizide herşey housela ilgili. ama bakın herşey. kutner öldü, çünkü diziden çıkması gerekiyordu; ama bu şekilde çıkardılar, çünkü house u önplana çıkarmaları gerekiyordu. aslında o kadar gereçek ki dizi, kutner intihar ettiğinde herkes kendince ölüme karşı yaptıklarını yapıyor, biri "umrumda değil" moduna yatıyor, biri yalnızlığı seçiyor, biri sevgilisiyle paylaşmak istiyor, biriyse kendince sebepleri çözmeye çalışıyor. ama sonunda kutner ın o mutsuz fotoğrafının house tarafından görüldüğü sahne, ve ardından house un o yaşlı gözlerle bakışı sanırım house un da duygularının olduğunun, ve house un gerçekten kendisinin de bir gün o hale geleceğinden korktuğunun göstergesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 KHaRoN said: cok kotu bee =/ wilson in taziyesi okuyabilen varsa yazsin. kelime bile secemedim icinden, merak icindeyim. ekşiden alıntılıyorum: when you gave me some of your short stories to read, I remember you frantically apologized as you handed them over; that's how shy you were about sharing them. But I don't know why, they were actually pretty good. James Wilson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Ben baya beğendim bu bölümü. Korktuğum başıma gelmedi iyi ki ölen Kutner olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 5x20 kutner'ın kendisinin gitmek istemis olması durumu degistiriyor tabii de =), abi su thirteen'den niye hala kurtulamadık ya, sezon sonunda da o gitsin bari... kutner yeni ekipte en sevdigim adamdı :, sinir oldum gitmesine, ne yaptıgı belli olmayan dengesiz taub ve hala kendimi kanıtlamalıyım modunda takılan embesil thirteen'le kaldık off, yavas yavas herkes gidiyor bak, elinde sonunda yine orjinal ekip donecek, ben umutluyum ehueh, hala jenerik de degismedi zaten =)... edik: bir sonraki bolum sezon finali mi bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 offff bi spoiler okiyim bişey olmaz dedim fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 oyh ben de basladim buna, sezon 1 bitmek uzre, bu hizla 1 haftaya yakalarim sizi. baslarda kan gormeye dayanamam falan saniyodum da, biraz ilerleyince oyle dayanilmicak gibi sahnelerin olmadigini farkettim, süper sariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sonda çalan şarkı http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=lose+you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 üzüldüm lan. ama keyfi gitmiş. hoş house tan başka türlü ayrılmak olmazdı. sondaki mesajda güzel. kutner gitti yenisi gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 dory said: oyh ben de basladim buna, sezon 1 bitmek uzre, bu hizla 1 haftaya yakalarim sizi. baslarda kan gormeye dayanamam falan saniyodum da, biraz ilerleyince oyle dayanilmicak gibi sahnelerin olmadigini farkettim, süper sariyo. bones adlı diziye davet ediyorum seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 kfg said: 5x20 eninde sonunda yine orjinal ekip donecek, ben umutluyum ehueh, hala jenerik de degismedi zaten =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 http://housemdturkiye.blogspot.com/2009/04/soundtracks-by-huddy.html house da kullanılan müzikler. mükemmel bir toparlama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 adamım kutner ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 üzüldüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bence çok zorlama çıkardılar begenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Sezon finali geldi mi yoksa 1 bölüm mü kaldı ? 5x18de bırakmıştım, finali bekliyorum tek günde izliycem hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 24 te bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Beklemeye devam ozman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 crr-unchy sonu feciydi ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bir belirti daha. Bakalım House ne hastası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Yok böyle bir bölüm. Yok! Sondanki piyano şov inanılmazdı. Ayrı son sahne ondan inanılmazdı. Hasta herif ya Hugh gibi yetenekli bir adam daha gelmedi actor dünyasına gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 5x21 ahaha kurtulamıcaz şu amberden arkadaş. finalin ne olacağı belli olmaya başladı yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ahahahha mükemmel bi bölüm geliyor. 5x 22 promo http://www.youtube.com/watch?v=NjNDWfQWSSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar