Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 iyi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 5x13 Sweetheart bir bölüm çok hoşuma gitti. Cameronun house zafiyeti vurgulandı bunun üstüne birkaç bölüm Hameron izlesek hiç de fena olmaz. Gerçi artık zamanı geldi kesin birkaç bölümlük birdizi olay olucak. House un en bomba bölümü geliyor haftaya izleyin bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Diyaloglar çok güzeldi Cameron'ın Foreman kapıyı açar açmaz don't be a moron diye yapıştırması, House'un 13'i Foreman'ın önünde gözüyle süzüp koydum mu demesi, Wilson'ın çerçevedeki resim hakkında yazışı, 1-2 diyalog daha vardı unuttum şimdi. Kim yazıyor bunları yahu helal olsun hem o kadar doktor macerası yazacaksın hem arada dramı verecek hem de bunu yaparken böyle diyaloglarla binbir türlü duyguyu vereceksin. Tabii ben o doktorluk hadiselerinin sıkış olmadığını varsaydım, varsa bir doktor buyursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 kuzenim amerikada doktor. baya bi sıkış varmış. baya sıkış olduğunu ben scrubs'da anlamıştım. adam "I'm a private equity hedge fund manager" demişti, ben hö? diye kalmıştım ehehe. kısaca baya sıkış var. en kötüsü grey's anatomy imiş ama. kuzenim odaya girmiyo greys açıksa, boş yere mi okudum lan 10 sene diye, öle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Abi heralde sikis (ingilizce klavye, keske bu da olsa sfdsafdas) var. Adamlar dunya capinda olmus ender olaylari falan arastirip buluyolar. Bu arada onumuzdeki bolum epik olcak, House'a yeni haberler bomba etkisi yaratir tahminen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 altyazı henüz yok değil mi? ben bulamıyo değilim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Jadelith said: kuzenim amerikada doktor. baya bi sıkış varmış. baya sıkış olduğunu ben scrubs'da anlamıştım. adam "I'm a private equity hedge fund manager" demişti, ben hö? diye kalmıştım ehehe. kısaca baya sıkış var. en kötüsü grey's anatomy imiş ama. kuzenim odaya girmiyo greys açıksa, boş yere mi okudum lan 10 sene diye, öle yani. http://www.politedissent.com/house_pd.html al oku burdan. Baya sıkış varmış deme, genelleme yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Güzel siteymiş (tu) Grey's için doktor olmaya gerek yok ama o tehşis dizisi değil. Hatta doktor dizisi olduğuna bile emin değilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 reviewlar pek sıkış demiyo okuduğum kadarıyla. anlamam tabi çok, house'u ingilizce altyazıyla izleyememe sebebim burada da geçerli, ne biçim terimlerse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Mendoza said: Jadelith said: kuzenim amerikada doktor. baya bi sıkış varmış. baya sıkış olduğunu ben scrubs'da anlamıştım. adam "I'm a private equity hedge fund manager" demişti, ben hö? diye kalmıştım ehehe. kısaca baya sıkış var. en kötüsü grey's anatomy imiş ama. kuzenim odaya girmiyo greys açıksa, boş yere mi okudum lan 10 sene diye, öle yani. http://www.politedissent.com/house_pd.html al oku burdan. Baya sıkış varmış deme, genelleme yapma. abi. kuzenimin dediklerini diyorum. karı amerikan hükümetinden burs aldı undergraddan sonra, çok başarılı olduğu için. senden benden iyi biliyodur diye düşündüm onun dediğini yazdım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Doğrudur ben de community forumlarında birkaç defa şey okumuştum. ER da çalışan bir kadın, o ağzına soktuğunuz tube u bantlayın, gözlük neden kullanılmıyor vs diye eleştiriyorlardı. Sonuçta her yerde farklı yapılıyor böyle şeyler. Küçük ayrıntılara dikkat ederseniz tabiki hatalar çıkar. Ama 4 tane medical advisor'u var dizinin galiba. Hastalıklar sallama olamaz yani en azından plausable olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Abi sallama derken sunu kastetmistir, yani siz de farkindasiniz ki her hafta adama dunyanin en enteresan olaylari geliyor. Yani tabi aslinda adam cok iyi diagnose ediyor diye cozum bulamayan herkes bu herife geliyor olabilir de hatirlarsaniz boyle 3-4 vaka falan var. Cogu iste hastaneye geliyor cozemiyorlar buna aktariyorlar seklinde. Eh bunlar da boyle tip tarihinde 1-2 olmus olaylar olunca sikis oluyor tabi hepsinin ayni adama gelmesi. Ama onun haricinde benim de bildigim kadariyla medical adviserlari falan filan var, zaten tek olayi diagnostics olan bi dizide de sikamazlar yani, Grey's falan filan gibi orgy donmuyor sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musluk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Jadelith said: Mendoza said: Jadelith said: kuzenim amerikada doktor. baya bi sıkış varmış. baya sıkış olduğunu ben scrubs'da anlamıştım. adam "I'm a private equity hedge fund manager" demişti, ben hö? diye kalmıştım ehehe. kısaca baya sıkış var. en kötüsü grey's anatomy imiş ama. kuzenim odaya girmiyo greys açıksa, boş yere mi okudum lan 10 sene diye, öle yani. http://www.politedissent.com/house_pd.html al oku burdan. Baya sıkış varmış deme, genelleme yapma. abi. kuzenimin dediklerini diyorum. karı amerikan hükümetinden burs aldı undergraddan sonra, çok başarılı olduğu için. senden benden iyi biliyodur diye düşündüm onun dediğini yazdım : ) kuzenine sonsuz tebrikler ilettikten sonra doktor olan arkadaslarimin da soyledigi seyler genel olarak olaylarin gercek olabilecegi, bizim de salak olmadigimiz icin farkettigimiz uzere milyonda bir vakkalar oldugudur. Sikis olan sey ise diyagnoz brainstorm ederken orataya attiklari sebepler falanmis, o kadar da olsun, yarisini yalanliyorlar zaten sdfg. Bu arada cameron'a house en basta "then you put out" (sonra bana vereceksin) dedikten hemen sonra cameron'un "that's why I took the job" demesi oturdugum yerde erimeme neden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dizide bunlara gelen vakalar bir çok doktorun elinden dolaştıktan sonra geliyor. Hatta ellerinde daha önce yapılmış şeylerin testleri felan oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi ahahahah SHE OBVIOUSLY HAS BRAIN DAMAGE. SERIOUSLY. kisminda cok sesli guldum ya ahahahahahahaha neyse devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 14 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Daha bomba bir bölüm bekliyordum ama artık bir dahaki haftaya. 13ün problemi de kalktı ortadan. Artık bir dahaki bölüm ya Huddy olucak yada 1-2 bölümlük seri. Gelsin haftaya salı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 tnt de yayınlanan kaçıncı sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ilk sezon son bolumler (22 bolum zaten ilk sezon). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Tahminler tutmadı ümitler bir dahaki haftaya artık. Kesin çok bomba bişey yapıp birleştirecekler house ile cuddy yi. Bir de artık house komadaki insanların yanına gidip TV izlemiyor ya epey seviyordum o hareketlerini ben. Bir de Clinic Hours tabiki vazgeçilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 güzel dialoglar vardı son bölümde, hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Evet klinikte çok bomba şeyler oluyordu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 sonu cok guzeldi bolumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 5x16 kralmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bu son bölümdeki House çok kolpaydı, neyse ki caydılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar