Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House (2004) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

5x01

Wilson House a haksızlık yapıyor. Yok hiç arkadaş değildik diyor. Ayıp ulan ayıp, adam wilson un kız arkadaşı için kendi hayatını hiç düşünmeden riske atıyor. 2 defa ölümle burun buruna geliyor. ama wilson hala emo tripleriyle House un üzerine gidiyor.

"i think he is an idiot."

Mesaj tarihi:
jaan,

house wilsonun kiz arkadasi amber icin deil kendisi cok merak ettigi icin konuyu cozemedigi icin hayatini riske atiyor. daha once bunu yapmıstı prize metal sokup geberiyodu az daha.
adam bencil otesi yani.

Mesaj tarihi:

house bencil ama o kadar bencil değil

house özellikle wilson istedi diye beynine elektrik verdirtiyor. Tamam adam bencil ama orada sırf arakadaşı için yapıyor.

Mesaj tarihi:

lami cimi yok arkadas. wilson'in yaptigi serefsizlik afedersin. benim arkadasim sevgilimi kurtarmak icin canini tehlikeye atacak, sonra ben ona biz hic arkadas olmadik ki deyip defolup gidecek. oldu.

Mesaj tarihi:

4. sezon 6. bölümle ilgili...

house-cuddy ikilisi için cheer edenlere müjde: bu bölümde öpüşüyorlarmış... ben cameron ile olsun istemiştim ama olmayacağı belliydi, cuddy ile pek şık olabilirler :D

Mesaj tarihi:

s05e02

güzel bölümdü. özel dedektif arkadaşı bol bol görücez bundan böyle sanırım. bi de hasta olan hatun önceden nasıl görüyodu onu gösterselerdi bi şekilde güzel olurdu.

Mesaj tarihi:

5x2

Dedektife diyor sanırım onu. Ya ben tutmadım dedektifi nedense. Bence bu arada cat diye getirsinler o kutuplardaki doktoru araştırmacı olarak hastaneye. Hersey cozulur. Bakın gorun House'un ratingleri ne artıyor o zaman.

Mesaj tarihi:
ya bu iki adam ne kadar iyi muzisyen, hadi hugh laurie'yi biliyoruz da diger eleman da ne kadar iyimis. Cildirdim, sadece bu tip muzik calip geyik yaptiklari bi bolum cekseler 40 dk oturur izlerim, ve doymam.

bu arada PI bayagi bayagi komik bi herif. iyi gidiyor bu sezon :)
Mesaj tarihi:
Mendoza said:

3

PI itici, cuddy soguk, wilson dan bahsedilmiyor, cameron bolümde dahi yok. Olmadı beyenmedim.

Cameron artik bitti, yok... MOVE ON. Ayrica sari sacli Camerona (td)

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...