Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bsg ve house en iyi diziler ya. lostmus prisonmus filan bilemiyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 5x01 Wilson House a haksızlık yapıyor. Yok hiç arkadaş değildik diyor. Ayıp ulan ayıp, adam wilson un kız arkadaşı için kendi hayatını hiç düşünmeden riske atıyor. 2 defa ölümle burun buruna geliyor. ama wilson hala emo tripleriyle House un üzerine gidiyor. "i think he is an idiot." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 jaan, house wilsonun kiz arkadasi amber icin deil kendisi cok merak ettigi icin konuyu cozemedigi icin hayatini riske atiyor. daha once bunu yapmıstı prize metal sokup geberiyodu az daha. adam bencil otesi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 house bencil ama o kadar bencil değil house özellikle wilson istedi diye beynine elektrik verdirtiyor. Tamam adam bencil ama orada sırf arakadaşı için yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 13 can sıkmaya başladı. House verecek epic ayarı, yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Yazık Tek arkadaşı saydığı da gidince belki biraz cevresine insancıl davranmaya başlar house bey oğlumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 türkçe altyazıyla izledim de en az 2 bölümlük laf sokmuş, house yalnız wilson ilk defa sayı aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 lami cimi yok arkadas. wilson'in yaptigi serefsizlik afedersin. benim arkadasim sevgilimi kurtarmak icin canini tehlikeye atacak, sonra ben ona biz hic arkadas olmadik ki deyip defolup gidecek. oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yenib ölüm nerde kaldı ya du yoksa çarşamba mı çıkıyordu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 4. sezon 6. bölümle ilgili... house-cuddy ikilisi için cheer edenlere müjde: bu bölümde öpüşüyorlarmış... ben cameron ile olsun istemiştim ama olmayacağı belliydi, cuddy ile pek şık olabilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 2.ci bolum indi izliorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 s05e02 güzel bölümdü. özel dedektif arkadaşı bol bol görücez bundan böyle sanırım. bi de hasta olan hatun önceden nasıl görüyodu onu gösterselerdi bi şekilde güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 son 5 saniyesinde ne diyor? 720p versiyonunda son 5 saniyede ses yok, birisi yazabilir mi house'un ne dediğini? is there anyway I could .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 put you on retainer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 5x2 Dedektife diyor sanırım onu. Ya ben tutmadım dedektifi nedense. Bence bu arada cat diye getirsinler o kutuplardaki doktoru araştırmacı olarak hastaneye. Hersey cozulur. Bakın gorun House'un ratingleri ne artıyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 dedektif süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 güzel bölümdü yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 02 cok güzel bölümdü gene, özellikle kızın bandajını açtıgı sahne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ya bu iki adam ne kadar iyi muzisyen, hadi hugh laurie'yi biliyoruz da diger eleman da ne kadar iyimis. Cildirdim, sadece bu tip muzik calip geyik yaptiklari bi bolum cekseler 40 dk oturur izlerim, ve doymam. bu arada PI bayagi bayagi komik bi herif. iyi gidiyor bu sezon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 dedektif devam ediyor, şahane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 PI güzel bir seçim oldu, cuk oturdu. "dün gece evine girdim" dediğinde fena koptum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 3 PI itici, cuddy soguk, wilson dan bahsedilmiyor, cameron bolümde dahi yok. Olmadı beyenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mendoza said: 3 PI itici, cuddy soguk, wilson dan bahsedilmiyor, cameron bolümde dahi yok. Olmadı beyenmedim. Cameron artik bitti, yok... MOVE ON. Ayrica sari sacli Camerona (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Valla bu sezonu da izlerim cameronum gelmezse bi daha da izlemem ahanda buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ok bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar