:) Güvenilir bir banka istiyorsanız benim ortağın baknasını tercih edebilirsiniz. Hiç bir hortuma maruz kalmayacak nadir bankalardandır. Infinity Sunlight Co. " Private bank" Dubrovnik'te. Güvenle paranızı yatırabilirsiniz.
var mı hala oynayan eden, bir aydır yoğun biçimde oynuyorum ben, vip aldım, bi arkadaşım da bana şirket lisansı aldı. stokholmdeyim. bi tane heavy metal barım bi tane de prova stüdyom var. başka bir barda ceo olarak çalışıyorum 6300tl veriyorlar aktif ceoyum ama tabi =)
Yeteneklerinizi Geliştirmek
Bundan böyle üniversitelerin, geçitlerin, öğrencilerin vb. yardımı olmadan bir yetenekte kendi başınıza 10 yıldıza sahip olmanız tamamen mümkün olacak. Artık profesyonel çalışmalarınızdan bir yetenek geliştirmeyi seçmeniz ve aynı zamanda deneyim puanlarını bir yetenek üzerinde kullanmanız işinizi... yavaş yavaş görecek.
Bu, bütün farklı yetenek geliştirme yollarının kaç yıldız kazanabileceğinizde aynı üst limite sahip olduğu anlamına gelmektedir. Hangi sistemin size en iyi sonucu vereceğine siz karar vermek durumunda kalacaksınız. Hepsinin avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.
Deneyim puanı kazanma ve yetenek geliştirme yollarındaki gelişmeler için bizi izlemeye devam edin.
Kiranızı Ödeyin!
Vaktinde kiralarını ödemeyenler, artık ev sahibi tarafından evlerinden çıkarılacaklar. Çıkarıldığınız zaman, evinizde bulunan insanlar da sokağa atılacak ve bütün eşyalarınız yok olacak! Bu sebeple faturalarınızın yanında bulunan ünlem işaretlerine dikkat edin, ödenmemiş üç faturadan sonra sokağı boylayacaksınız.
Öne çıkan mesajlar
uhrmiller
Sosyal ağlarda paylaş
SteelBB
Sosyal ağlarda paylaş
antikor
Sosyal ağlarda paylaş
SteelBB
Sosyal ağlarda paylaş
Reogmar
Sosyal ağlarda paylaş
SteelBB
İstanbulda Eken Açıkgöz.
Naşit Güzelırmak
Sosyal ağlarda paylaş
kratochvil
istanbul
ismim süleyman olmasaydı daha mutlu olucaktım aa neyse artık özellikleri bana uyuyor.
not: bugun basladım
Sosyal ağlarda paylaş
EagleEye
Sosyal ağlarda paylaş
Marl0_on
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
lol, allah carpmis.
Sosyal ağlarda paylaş
Gothic
Sosyal ağlarda paylaş
PrudenT
Bo Göran Andersson
evime beklerim, sevişiriz =P
Sosyal ağlarda paylaş
Nomak
Grup sekse karşıyım Hendrik Valten
Sosyal ağlarda paylaş
Magnum
Sosyal ağlarda paylaş
Magnum
Sosyal ağlarda paylaş
Magnum
Yeteneklerinizi Geliştirmek
Bundan böyle üniversitelerin, geçitlerin, öğrencilerin vb. yardımı olmadan bir yetenekte kendi başınıza 10 yıldıza sahip olmanız tamamen mümkün olacak. Artık profesyonel çalışmalarınızdan bir yetenek geliştirmeyi seçmeniz ve aynı zamanda deneyim puanlarını bir yetenek üzerinde kullanmanız işinizi... yavaş yavaş görecek.
Bu, bütün farklı yetenek geliştirme yollarının kaç yıldız kazanabileceğinizde aynı üst limite sahip olduğu anlamına gelmektedir. Hangi sistemin size en iyi sonucu vereceğine siz karar vermek durumunda kalacaksınız. Hepsinin avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.
Deneyim puanı kazanma ve yetenek geliştirme yollarındaki gelişmeler için bizi izlemeye devam edin.
Sosyal ağlarda paylaş
Magnum
Kiranızı Ödeyin!
Vaktinde kiralarını ödemeyenler, artık ev sahibi tarafından evlerinden çıkarılacaklar. Çıkarıldığınız zaman, evinizde bulunan insanlar da sokağa atılacak ve bütün eşyalarınız yok olacak! Bu sebeple faturalarınızın yanında bulunan ünlem işaretlerine dikkat edin, ödenmemiş üç faturadan sonra sokağı boylayacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş