Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

ya insanları etkilemek hangi yeteneklerle oluyo? mesela bi öğretmenle arkadaşlık ilerletmem lazım gidiyorum bütün herbişeyi teker teker yapıyorum, arkadaşlık hedesi mehteran takımı gibi 2 ileri 1 geri şeklinde yavaş yavaş ilerliyo, öte yandan bi bakıyorum karşılık verenler 2 günde arkadaşlık ve aşk barını dolduruyo. çekicilik filan mı kasmam lazım bunun için? ya da bunlar için bi yetenek filan varmıdır?

Bi de kariyer bölümümde grubumun olduğu yerde güç desteği diye bişey vardı %100 oldu zamanla işte, destek ver diye bişey çıktı açınca

"Bu destek gücünü bileğinizin hakkıyla kazandınız:
-Hırs Seviyesini Kökle
-Yıldız değerini kökle
-Repertuarı Kökle

Rock The Casbah!"

diye bişey çıktı. ortadaki 3 şey seçenekler, en sonuncusu butonun üstünde yazıyo. nedir bunlar? ya da ne yapmam lazım? ne işe yarar bunlar?
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyunda Johnny Pumphrey adında oynuyorum londra da yaşıyorum şu anda muhasebecilik yapıyorum(iyi getirisi var)geçen bana mesaj geldi işte para götürüyomusun şirketten falan çünkü şirketteki tek muhasebeci benim çok rahatım ama avukat dolu şirket o para nası götürcem şirketten.bide biz 4 arkadaşız.4 ümüz toplanıp bi şirket açmak istiyoruz ama hepimizden 25 dolar çıkıcak halimiz yok bunun bi orta yolu yokmudur?
Sosyal ağlarda paylaş

ya gençler bir iki sorum var:

1) Provaları nasıl yapmak lazım? Bende tüm şarkılar seçili ama teker teker mi seçili olması lazım nedir ne değildir?

2) Bir şarkıya ensturman ekliyoruz ya işte bas bateri vs bunlar konser sırasında bizde mi olmalı şarkı düzgün çıksın die? O zaman tek ensturman kullanmak başlarda daha mı akıllıca?

3) Millet şarkılarına söz yazmış biz nasıl yazıcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

1) Provaları nasıl yapmak lazım? Bende tüm şarkılar seçili ama teker teker mi seçili olması lazım nedir ne değildir?

2) Bir şarkıya ensturman ekliyoruz ya işte bas bateri vs bunlar konser sırasında bizde mi olmalı şarkı düzgün çıksın die? O zaman tek ensturman kullanmak başlarda daha mı akıllıca?

aynısından.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
Farinal said:

aynısından.

1- Hepsini seçersen ona göre gelişme sağlar provan.Misal 2 tane seçer girersen o zaman 2 parça daha hızlı prova edilir ama 10 tane işaretli girersen,10'nu arasında paylaştırılır.

2-Evet ve tabiki çalamadığınız veya yeteneğiniz olmayan ensturman kullanmayın ve şarkılara eklemeyin.Konsere giderken yanınızda olmalı ensturman.

3-VIP üyeler şarkılarına şarkı sözü ekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:
acaba patide kac tane HM grubu var?

soyle sadece sizlerin davet edilecegi guzel bi yarisma duzenlesem, adini HM Pati Fest I koysam kac kisi katilir? :)

Ben katılırım şahsen. Bu arada beni Paris'e siz mi davet ettiniz? Yarışma falan bakmadım hatta şaşırdım ben olsam beni davet etmme bunlar kim bile dedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...