ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ya insanları etkilemek hangi yeteneklerle oluyo? mesela bi öğretmenle arkadaşlık ilerletmem lazım gidiyorum bütün herbişeyi teker teker yapıyorum, arkadaşlık hedesi mehteran takımı gibi 2 ileri 1 geri şeklinde yavaş yavaş ilerliyo, öte yandan bi bakıyorum karşılık verenler 2 günde arkadaşlık ve aşk barını dolduruyo. çekicilik filan mı kasmam lazım bunun için? ya da bunlar için bi yetenek filan varmıdır? Bi de kariyer bölümümde grubumun olduğu yerde güç desteği diye bişey vardı %100 oldu zamanla işte, destek ver diye bişey çıktı açınca "Bu destek gücünü bileğinizin hakkıyla kazandınız: -Hırs Seviyesini Kökle -Yıldız değerini kökle -Repertuarı Kökle Rock The Casbah!" diye bişey çıktı. ortadaki 3 şey seçenekler, en sonuncusu butonun üstünde yazıyo. nedir bunlar? ya da ne yapmam lazım? ne işe yarar bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Öğretmen adayı ile romantizm arttırıcak davranışlarda bulunmıcaksın. Temel Komedi ve ilizyon öğrenebılırsın yıldızada gerek yok ilizyon %3 arttırır Konus Espiri yap (ogrendıysen) Şakalaş Ciddi Konulardan Bahset Buyu Yap (ogrendıysen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 boş cam şişe işinize yarıyorsa verebilirim. iki tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bu oyunda vip ler silahla öldürülüyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 teknik elemanlar falan nihayet geldi.. rodieler henüz tam çalışmıyormuş. diğer yenilikler iyiymiş (ben duydum, henüz okumadım ^_^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KýzýlcuK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben oyunda Johnny Pumphrey adında oynuyorum londra da yaşıyorum şu anda muhasebecilik yapıyorum(iyi getirisi var)geçen bana mesaj geldi işte para götürüyomusun şirketten falan çünkü şirketteki tek muhasebeci benim çok rahatım ama avukat dolu şirket o para nası götürcem şirketten.bide biz 4 arkadaşız.4 ümüz toplanıp bi şirket açmak istiyoruz ama hepimizden 25 dolar çıkıcak halimiz yok bunun bi orta yolu yokmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 oyunun bize ulaşın bölümünde database sorunu var birisi foruma yazsında bilgilensinler sanırım haberdar değiller uzun süredir böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KýzýlcuK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 biri bana oyunda temel suç öğretebilirmi londra da yaşıyorum öğretmek isteyene adımı öm den yollıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ya gençler bir iki sorum var: 1) Provaları nasıl yapmak lazım? Bende tüm şarkılar seçili ama teker teker mi seçili olması lazım nedir ne değildir? 2) Bir şarkıya ensturman ekliyoruz ya işte bas bateri vs bunlar konser sırasında bizde mi olmalı şarkı düzgün çıksın die? O zaman tek ensturman kullanmak başlarda daha mı akıllıca? 3) Millet şarkılarına söz yazmış biz nasıl yazıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Apache said: oyunun bize ulaşın bölümünde database sorunu var birisi foruma yazsında bilgilensinler sanırım haberdar değiller uzun süredir böyle. lord of the agalar şu dediğimi yazsanız bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 oynayan kalmadı mı ya? power metalci gençleri oyunda görmek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Power metalci gençler oynuyor zaten. :) Son albüm ilk haftada 60k sattı mutluyuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Ben Steve Marlow (karizma isim :D ) BG özentiliği çizgisinde ilerlemeye çalışan Moriquendi'nin tek elemanıyım :D Senin isim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Ari Torkko Burden of the King/finlandiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bugun burden of the king i davet ettim sanirim paristeki yarisma icin :) edit: pardon edicekmisim ama davet kabul etmiyomusunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Evet, yarışmıyoruz biz kimseyle. Dünya görüşümüze aykırı. (para vermek istemiyoruz heheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 peki madem :) parise bi daha ugradiginizda sizi agirlamak isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Çok isteriz de ben bakmıyorum o işlere. Normal davet atarsan kabul olur sanırım. Fransızları seviyoruz, Paris dünyanın en güzelşehri, you guys are fucking great!!!! (frontmanim oolum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Farinal said: ya gençler bir iki sorum var: 1) Provaları nasıl yapmak lazım? Bende tüm şarkılar seçili ama teker teker mi seçili olması lazım nedir ne değildir? 2) Bir şarkıya ensturman ekliyoruz ya işte bas bateri vs bunlar konser sırasında bizde mi olmalı şarkı düzgün çıksın die? O zaman tek ensturman kullanmak başlarda daha mı akıllıca? 3) Millet şarkılarına söz yazmış biz nasıl yazıcaz? aynısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 acaba patide kac tane HM grubu var? soyle sadece sizlerin davet edilecegi guzel bi yarisma duzenlesem, adini HM Pati Fest I koysam kac kisi katilir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 PrudenT said: Farinal said: ya gençler bir iki sorum var: 1) Provaları nasıl yapmak lazım? Bende tüm şarkılar seçili ama teker teker mi seçili olması lazım nedir ne değildir? 2) Bir şarkıya ensturman ekliyoruz ya işte bas bateri vs bunlar konser sırasında bizde mi olmalı şarkı düzgün çıksın die? O zaman tek ensturman kullanmak başlarda daha mı akıllıca? 3) Millet şarkılarına söz yazmış biz nasıl yazıcaz? aynısından. 1- Hepsini seçersen ona göre gelişme sağlar provan.Misal 2 tane seçer girersen o zaman 2 parça daha hızlı prova edilir ama 10 tane işaretli girersen,10'nu arasında paylaştırılır. 2-Evet ve tabiki çalamadığınız veya yeteneğiniz olmayan ensturman kullanmayın ve şarkılara eklemeyin.Konsere giderken yanınızda olmalı ensturman. 3-VIP üyeler şarkılarına şarkı sözü ekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Pasha said: acaba patide kac tane HM grubu var? soyle sadece sizlerin davet edilecegi guzel bi yarisma duzenlesem, adini HM Pati Fest I koysam kac kisi katilir? :) Ben katılırım şahsen. Bu arada beni Paris'e siz mi davet ettiniz? Yarışma falan bakmadım hatta şaşırdım ben olsam beni davet etmme bunlar kim bile dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 davet eden benim evet :) yalniz yarisma degil normal konser bu, maksat sehirde ununuz artsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Teşekkürler :D Birde ben gece acile kaldırılmışım :D Ne güzel provam vardı ya gidemedim şimdi sağlığüı öyle görünce tırstm yeni 2 puanımı sağlığa verdim yüzde 44 oldu ama hastaneden dışarı bırakmıyorlar ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 gerekli seviyeye geldigi zaman cikarirlar, yalniz o puanlari saglik, ruh hali veya skillere harcama derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar