dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 jujutsu bilen biri var mı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 mesela gizli bi yeteneği açtım, bunu nerden öğrenebilirim? yeteneklerim arasına kendiliğinden mi geliyor yoksa dükkanlarda görünür mü oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Öncelik olarak yetenek geliştirmeyi seçtim 2-3 gündür(Rock). Ama sadece 1 yıldız arttı. :/ Normal mi yoksa yanlış mı yapıyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 normal normal, zeka yükseldikçe kısalır artma süresi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 electric guitar kitabi var mi? yoksa nerden ogrenicez bunu? strin inst 3 yildiz, acoustic guitar 5 yildiz oldum. bi de moodla healthi bi turlu yukseltemiyorum, biri gelince biri gidiyo. alisverise gitmekten baticam yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 health ve mood sorunu yaşayanlara yoga öneririm, 5 yıldız yapın rahat edin, exercise at gym yaptıgınızda mooda ve healthe bonus veriyor [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 03:31 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 var onun kitabı aqu sağlık ve ruh hali oyun sonuna kadar uğraştıracak, cadılar bayramı ya da yıl başında ruh halini fulleyip, sağlığı 70 e akdar dinlenerek arttırcan 70 den sonra spor yaparak. bi yerden sonra oturuo dengeli şekilde. her update de bi diğerini ayarlıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Popomundo da yeni yıl öncesi albüm hazırlıkları.. Her şeyden çok geç haberim oldu. Yeni yıl için yapılan albümlerin çok daha fazla sattığı haberi geliverdi arkadaşlardan. ve kenarda kaydedilmiş sadece bir parçam vardı: Bogus ve berbat bi parça! Her neyse duyar duymaz yeni bir şarkı yazmaya başladım ve şarkı kısa sürede bitti. Salva Mea İşe bakın ki hiç tasarlamadığım halde her şey saat gibi tıkır tıkır işlemeye başladı. Güç desteğim dolmuş, yeni şarkı bitmiş ve Danse Macabre'den (ki oldukça sağlam bi Electronica grubudur) Cem Kunt ile Zeyno Sertel turneleri için LA'deler! Dahası hiç bir kayıt stüdüyosunda -düzelteyim hiç bir doğru düzgün kayıt stüdyosunda yer bulunamamasına rağmen Kent Corley'in çığır açan südyosunda yer ayalardım ve BAMM! hepsi tamam.. Hızlıca şarkımızı kaydettik ve single için CD'yi şirkete teslim ettik.. Şimdi bekliyorum single haberi gelsin davullu zurnalı kutlayacağız.. Dense Records.. Cevap ver lam allahsız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 kasıp zevk alabileceim bi uras istiyorum ve bşiler calmak tarzı oalylar dışında aklıma bişi gelmiyo fekat skillerin cogunlugunun ne ıse yaradıgını bılmıyorum tam oyun monoton ötesi oldu 2 aydır kasıorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bugun kontrat imzaladim bir firma ile. sehirdisindayken. ama herifin biri ben imzalamadan once calmis kontrati. simdi merak ettigim birsey var, calmis olmasi sorun yaratir mi ki ? bir de kontrat tam olarak ne ise yariyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 para nasıl kazanıolıo dersem keklik mi olur az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 single siparişim alındı.. noel'de çıkıyorum.. ancak toplu halde şöhretimin düşmesi sebebiyle satışlarım az olucak.. 1ay sonra ikinci single vakası yaşacağım, turne esnasında stüdüyoda olacağım sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 10 gün önce kayıt olduğum oyun, az çok bişiler öğrendim ama çok içerikli hoşuma gitmedi değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 karekteri ölme modunda bıraktım.baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ya splendid kalitede bi gym in elektrik faturasi 1600$ olurmuymus ya ayiptir anasini satiyim 3000$ fatura verdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Londra ve Glasgow şehirlerinde mekanlarım var, "ortalama üstü" çekiciliği veya dış görünüşü olan kişilere 900ytl ve artan her bir kademe içim +50ytl maaş veriyorum, şartım şehirde kalmak yada konseriniz varsa 1 gün içinde gidip gelmeniz ve istifa etmeden 3 gün önce haber vermeniz ilgilenenler oyundan "Turhan Doğan"a mesaj atabilirler. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 17:40 tarihinde, Gormo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 amsterdamda is arayanlara direk kafadan 1230$ maas veriyorum oyle kademe kademe yapmiyorum ilgilenen varsa beri gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Aaa ben buna kaydolmuştum bi ara di mi. Neyse ya sağlık olsun adamım ameleden farksız, 2000$ para birikmiş. Bi ara hastaneye falan kaldırılmış haberim yok. Umrumda da diil, baydı beni oyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Dis iki mesaj yukarıda 3000 faturadan şikayet ediyor, ödeyemez iki gün sonra maaşınızı aman diyim dikkat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 sirket hesabina bakarsaniz 250.000$ gibi bi meblag gorursunuz. rahat olun yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bırak dis ya senın uo dada bi sürü paran vardı kalemin yanına 10 kale parasına eşdeğer customize kale dikmiştin ama kesiodum yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 sen tavuk kesemiyodun lan uoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: amsterdamda is arayanlara direk kafadan 1230$ maas veriyorum oyle kademe kademe yapmiyorum ilgilenen varsa beri gelsin :) 2 konserim daha var Amerika kitasinda, onun ardindan avrupaya tasinmayi planliyorum. Cunku burda sehirler birbirine o kadar uzak ki, giderken satilan biletlerin 3/1 i kadar para vermek gerekiyor ucak biletlerine. Herneyse, daha nereye tasinicagima karar vermedim, olur da Amsterdam'a gelirsem ve hala is olursa girebilirim ise. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 disappear bana verebilirsin taşınayım hemen :) ya ben bugün oyuna girdim it's pop çıkıyor okumayı bırak'a tıklıyorum tekrar aynı sayfa çıkıyor oyuna geçemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 o it's pop dan locale kismindan mekanin adina tiklayip cikabilirsiniz. bu arada oyunda adim Peter Ernst. is isteyen mesaj atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar