Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo

Apache

Öne çıkan mesajlar

var onun kitabı aqu

sağlık ve ruh hali oyun sonuna kadar uğraştıracak, cadılar bayramı ya da yıl başında ruh halini fulleyip, sağlığı 70 e akdar dinlenerek arttırcan 70 den sonra spor yaparak. bi yerden sonra oturuo dengeli şekilde. her update de bi diğerini ayarlıcan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Popomundo da yeni yıl öncesi albüm hazırlıkları..

Her şeyden çok geç haberim oldu. Yeni yıl için yapılan albümlerin çok daha fazla sattığı haberi geliverdi arkadaşlardan. ve kenarda kaydedilmiş sadece bir parçam vardı: Bogus

ve berbat bi parça! Her neyse duyar duymaz yeni bir şarkı yazmaya başladım ve şarkı kısa sürede bitti. Salva Mea

İşe bakın ki hiç tasarlamadığım halde her şey saat gibi tıkır tıkır işlemeye başladı. Güç desteğim dolmuş, yeni şarkı bitmiş ve Danse Macabre'den (ki oldukça sağlam bi Electronica grubudur) Cem Kunt ile Zeyno Sertel turneleri için LA'deler! Dahası hiç bir kayıt stüdüyosunda -düzelteyim hiç bir doğru düzgün kayıt stüdyosunda yer bulunamamasına rağmen Kent Corley'in çığır açan südyosunda yer ayalardım ve BAMM! hepsi tamam.. Hızlıca şarkımızı kaydettik ve single için CD'yi şirkete teslim ettik.. Şimdi bekliyorum single haberi gelsin davullu zurnalı kutlayacağız.. Dense Records.. Cevap ver lam allahsız!
Sosyal ağlarda paylaş

Londra ve Glasgow şehirlerinde mekanlarım var, "ortalama üstü" çekiciliği veya dış görünüşü olan kişilere 900ytl ve artan her bir kademe içim +50ytl maaş veriyorum, şartım şehirde kalmak yada konseriniz varsa 1 gün içinde gidip gelmeniz ve istifa etmeden 3 gün önce haber vermeniz ilgilenenler oyundan "Turhan Doğan"a mesaj atabilirler.

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 17:40 tarihinde, Gormo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amsterdamda is arayanlara direk kafadan 1230$ maas veriyorum oyle kademe kademe yapmiyorum ilgilenen varsa beri gelsin :)

2 konserim daha var Amerika kitasinda, onun ardindan avrupaya tasinmayi planliyorum. Cunku burda sehirler birbirine o kadar uzak ki, giderken satilan biletlerin 3/1 i kadar para vermek gerekiyor ucak biletlerine. Herneyse, daha nereye tasinicagima karar vermedim, olur da Amsterdam'a gelirsem ve hala is olursa girebilirim ise. =p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...