Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo


Apache

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
Hep yazdım istedim şu paticik den birileri ile bir oluşuma girelim şu oyunda kimseden tık çıkmadı. (kabile kuralım vs.) Başlayanlarda hep bırakmış gördüğüm kadarı ile. Hani var ise ben kovalıcam edicem birşeyler yapmak istiyorum diyen elimden gelen yardımı yapacağım. Elaleme yapacağıma size yapim. En azından siz pati siniz:)

Ve oyunla ilgili her türlü sorunuzu sorabilirsiniz.

Naşit Güzelırmak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HM yerine başka bir grup alıp müzik türünü değiştirirsen çok zarar görür müsün? arkadaşım satmayı düşünüyordu grubunu. Electronica #70 falan olması lazım. artist crew 5 yıldız, şehir şöhretleri gayet güzel v.s. 4-5 milyon da parası vardır grubun.



Evet 0 dan başlamak gibi. Tek bir kazancın olur oda turne aracın. Şehir şöhretleri, sıramalası herşeyi gider. Teknik elemanlar konusunda birşey diyemeceğim ama onların yıldızları düşmeye bilir. Bence Grubu öldürmeye değmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
var mı hala oynayan eden, bir aydır yoğun biçimde oynuyorum ben, vip aldım, bi arkadaşım da bana şirket lisansı aldı. stokholmdeyim. bi tane heavy metal barım bi tane de prova stüdyom var. başka bir barda ceo olarak çalışıyorum 6300tl veriyorlar aktif ceoyum ama tabi =)

Bo Göran Andersson
evime beklerim, sevişiriz =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...


Yeteneklerinizi Geliştirmek
Bundan böyle üniversitelerin, geçitlerin, öğrencilerin vb. yardımı olmadan bir yetenekte kendi başınıza 10 yıldıza sahip olmanız tamamen mümkün olacak. Artık profesyonel çalışmalarınızdan bir yetenek geliştirmeyi seçmeniz ve aynı zamanda deneyim puanlarını bir yetenek üzerinde kullanmanız işinizi... yavaş yavaş görecek.

Bu, bütün farklı yetenek geliştirme yollarının kaç yıldız kazanabileceğinizde aynı üst limite sahip olduğu anlamına gelmektedir. Hangi sistemin size en iyi sonucu vereceğine siz karar vermek durumunda kalacaksınız. Hepsinin avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.

Deneyim puanı kazanma ve yetenek geliştirme yollarındaki gelişmeler için bizi izlemeye devam edin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkat edin, bir anda homeless olabilirsiniz!



Kiranızı Ödeyin!
Vaktinde kiralarını ödemeyenler, artık ev sahibi tarafından evlerinden çıkarılacaklar. Çıkarıldığınız zaman, evinizde bulunan insanlar da sokağa atılacak ve bütün eşyalarınız yok olacak! Bu sebeple faturalarınızın yanında bulunan ünlem işaretlerine dikkat edin, ödenmemiş üç faturadan sonra sokağı boylayacaksınız.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...