Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost - Sevdiginiz Karakter

Eternal

Öne çıkan mesajlar

1- Desmond (Sahip olduklarıyla değil kaybettikleriyle sevdiğimiz , yegane asil sevgi insanı olduğunu kimsenin yadsıyamayacağı için... Stephen King'in Deadzone'sinin kahraman olmaktan acı duyan kahramanı John Smith'in yapılabilecek en naif ve etkileyici yorumu olduğu için.Ha bir de gerçek bir tiyatrocu tadı , Henry Ian Cusick'in turist gibi gezmeye gelmişe benzeyen oyuncular içinde gerçek bir tiyatro insanı olduğunu her mimiği ile yüzümüze vurması için en baştaki seçimimdir : "Every single day... " derkene yüz hatlarının ifadesi yeter.Amele kıyafetli haliyle full karizma olabilen tek adam ayrıca)

2- Sayid (Adadakilerin "ah biri beni elledi , susadım ya , ay benim başım ağrıdı" türü günlük televole gündemlerinden ötesini görüp adadan kaçmak için teknolojik yetenekleri ve psikolojik bilgi birikimine adeta her başvurulduğu anda dibine vurup adadakileri çaresiz bırakmamak için herşeyi yapması , 3 sezonda da Sawyer , Michael , Ben Linus ve benzeri [BEEEP]lerin pisliklerine karşı neredeyse hiç kül yutmayarak adayı kazazedeler için az biraz daha sakin ve yaşanılır bir yer haline getirdiği için , ha bir de "giderayak" Shannon'a vurduğu için...)

Ama en çok ne için derseniz sahtekar Ben'i "Gerçekten sevseydin hatırlardın , attığın her kürek toprağı bile her an atıyormuş gibi aklından çıkartmamazdın!" diyerek adadaki tek sevgi insanının Desmond olmadığını kanıtlayarak bizi gözyaşlarına zorladığı için.Belki ölene dek Nadia'yla asla kavuşamazsa bile kalbimiz daima onunla olacak

3- Locke (Her zaman ve her yerde tehlikeyi sezen , ada halkının açlıktan birbirini yemesini önleyerek en önemli hizmetlerden birini yapmış şahsiyet : Lümpen kazazede halkının başlarına lider ilan ettiği Jack kazmasının anlayamadığı noktaları insana öğretmen sesiyle sakin sakin anlatıp da karşısındakini ikna edememesi çok zordur.Her şeyden ilginci asıl ölün tuzağının adadan kaçış olduğunu ilk çakan olmasıdır , bu gerçeğe başta onun haricinde varan olmadığından bir süre anlaşılamamıştır fakat biliriz ki 4. sezon Locke'un söyleyip de anlatamadıklarının birer birer vuku olacağı sezon olacaktır)

En esaslı adamlar bunlardır , hatta adanın gerisi boş bile kalmaktadır onlarla karşılaştırılırsa.

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:56 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:07 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Masticore demiş ki:

Sawyer sız izlenmez olurdu bu dizi

[spo]ozaman sen izlemeyebilirsin artık diziyi hazır et bence kendini, çünkü bikaç arkadaşla tahminimiz, son bölüm yada önceki bölümde flashback(!)lerden birinde o içinde kim olduğunu bilmediğimiz tabutun içinde sawyer var. jackin ne arkadaşı nede ailesinden biri ama tanıdığı bi kişi, tahminimiz sawyer, umarım yanılıyoruzdur ölmesin sawyer =([/spo]

edit: anlatım bozukluğu

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 01:48 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Teorik spo
[spo]Lostpedia'daki manyaklar oturup o sahneye göre biraz matematiksel işlem yapmışlar ve bu işlemler sonucunda diyolar ki, tabutun içindeki kişi 5 feet 1 inch; yani 155cm.
Eğer bu teori doğruysa, içindeki kişi 187cm boyundaki Jack ile aşağı yukarı aynı boyda olan Sawyer olamaz. İçerdeki kişi ya bi çocuk, ya da (en çok ihtimal verdiğim de bu) Ben.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...