Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost - Sevdiginiz Karakter

Eternal

Öne çıkan mesajlar

İlk sezon bölümler izleneren hazırlanmıştır

1-
Sormak bile hata , o olmasa adadakiler normal yaşam çizgisi gidişinde birbirini boğardı , adadakilerin birbirlerine sorun çıkarmaktan öte şeyler olmaktan öte gidemeyen hayatlarından farklı şeyleri görüp farkeden tek adam o : Neyle karşılaşırsa karşılaşsın herşeyden önce zekası öne çıkıyor.Ve evet , aynı zamanda o bir Ortadoğu'lu da... İlk kez bir Batı dizisinde bir Ortadoğu'luyu teröristten çok "kahraman" gibi görüyoruz.Her konudaki spesifik bilgisi sayesinde adanın olmazsa olmazıdır bence.Tabii ki Sayid Jarrah , adamımsın be!

2-
Adada huzurun öne çıkardığı bir adam var : Herşeyden önce hayatın her insana çaka çaka bütünleştirdiği nefreti yenmiş bir adam o : Her zaman her yerde yaşlılık tecrübesi ve sağduyunun sembolü o , dostumuz Locke

3-
Aslında buraya Sun yada Jin de yazabilirdim , hatta adanın yarısını ölümden kurtaran Jack'i de.Ama ilginçtir onu seçtim , neredeyse hiçbir fiziksel yeteneği olmasa da hayata son derece yansız ve neşeli bakıyor.Kolay kolay görüşlerini yanlış noktalara saptırmıyor , herkesin çoktan 1 ayda çıldıracağı adayı esprileriyle şenlendiren bu adamı seçtim : Hurley

[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 06:40 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

çok zor soru yaw..1 bölüm geliyor karakterlerden biri öyle bişey yapıyorki omuzlarda taşınası geliyor bölüm geliyor öldüresin geliyor adamı..neblim böle bi fantastik filmlerdeki çizgiromanlardaki gib "işte favori karakterim" diyemiyorum kimseye
ama sayid-desmond ikilisi en sempatik gelenler sanırım

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 17:17 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...