Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 İlk sezon bölümler izleneren hazırlanmıştır 1- Sormak bile hata , o olmasa adadakiler normal yaşam çizgisi gidişinde birbirini boğardı , adadakilerin birbirlerine sorun çıkarmaktan öte şeyler olmaktan öte gidemeyen hayatlarından farklı şeyleri görüp farkeden tek adam o : Neyle karşılaşırsa karşılaşsın herşeyden önce zekası öne çıkıyor.Ve evet , aynı zamanda o bir Ortadoğu'lu da... İlk kez bir Batı dizisinde bir Ortadoğu'luyu teröristten çok "kahraman" gibi görüyoruz.Her konudaki spesifik bilgisi sayesinde adanın olmazsa olmazıdır bence.Tabii ki Sayid Jarrah , adamımsın be! 2- Adada huzurun öne çıkardığı bir adam var : Herşeyden önce hayatın her insana çaka çaka bütünleştirdiği nefreti yenmiş bir adam o : Her zaman her yerde yaşlılık tecrübesi ve sağduyunun sembolü o , dostumuz Locke 3- Aslında buraya Sun yada Jin de yazabilirdim , hatta adanın yarısını ölümden kurtaran Jack'i de.Ama ilginçtir onu seçtim , neredeyse hiçbir fiziksel yeteneği olmasa da hayata son derece yansız ve neşeli bakıyor.Kolay kolay görüşlerini yanlış noktalara saptırmıyor , herkesin çoktan 1 ayda çıldıracağı adayı esprileriyle şenlendiren bu adamı seçtim : Hurley[ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 06:40 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 sawyer, desmond ve sayid. hurley ve jin yedeklerde [ Mesaj 21 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:56 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 ya bu Jack niye sevilmiyor,daha ilk sezondayım ÖSS'den sonra Sezon 2 Dvd box'la devam edeceğim de yani kötü bir şey mi yapıyor nedir ? Sayid en sevdiğim karakter orası ayrı ama Jack yani 2dir benim için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 John Locke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Dark Rider, Jack'i sevmeye devam etmek istiyorsan, diğer sezonları izleme sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Sawyer (özellikle chewbacca benzetmesiyle koparmıştı) Sayid (shannon'a 'şanın' derken sinir oluyodum ama kurtulduk) Charlie (gelen geçen koydu zavallıya acıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 1- Desmond David Hume brotha. 2- Sayid Jarrah, torturer. 3- John Locke, vosvoslu kahraman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 1 Sayid 2 Desmond 3 John Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 1) Locke 2) Sayid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Locke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 çok zor soru yaw..1 bölüm geliyor karakterlerden biri öyle bişey yapıyorki omuzlarda taşınası geliyor bölüm geliyor öldüresin geliyor adamı..neblim böle bi fantastik filmlerdeki çizgiromanlardaki gib "işte favori karakterim" diyemiyorum kimseye ama sayid-desmond ikilisi en sempatik gelenler sanırım [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 17:17 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 sawyer ve desmond..ikisi de ilk çıkığı günden beri en sevdiklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 hurley, charlie, jin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Jack Hurley Sayid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Sayid Claire John Locke (Sezon 1 İçin Geçerli xD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 İlk 2 sezon için diyebilirimki 1-Sayid 2-Sawyer 3-Eko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 1-Benjamin 2-Desmond 3-Sayid Ben kesinlikle favorim oldu. Bakışları sakin konuşması. Locke yaptırdıkları :) [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:16 tarihinde, Haplo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 1- Hurley (adamın hayatı uber komik ya) 2- Sawyer (komik ve en uber kızı goturuo daha naapsın) 3- Desmond (konusması cok ii ya "brothaaaa") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bi kere desmond brada 1.dir bi de i'm sayyid jarrah and i'm a torturer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sayid & eko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 sawyer - takma adlar yarıyor(tabi Türkçe'ye çeviren arkadaşı da takdir etmek lazım XD) hurley sayid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 bende, 3.sezonun sonundan itibaren Ben-Desmond-Hurley Ben, konuşması, bağlılığı herşeyi süper adamın. Hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Hurley, Sawyer, Desmond. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 sawyer - eko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 1- Desmond 2- Sayid 3- Locke [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:18 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar