Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takip ettiğiniz animeler/mangalar

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Şu sıralar anime kıtlığı içersindeyim haftalık olarak takip ettiğim animeler dışında pek izlediğim anime yok.Herkes izlediği animeleri mangaları buraya yazarsa güncel bir anime/manga arşivi olur.
Animeler:
Bleach
Naruto
Death Note
Witchblade
D.gray Man
Tenpo Ibun
Witchblade (Ayda 1 cıkıyor)
Busou Renkin

Mangalar:
Naruto
Bleach
Berserk (ayda 1 çıkıyor 1990dan beri dvm eden bir manga)
Death note
satan 666 (Narutonun senaristinin kardeşinden güzel bir manga höh amma uzun oldu)
Hajime no ippo

[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 12:05 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Admin
Yeniler

Darker Than Black
Karas (Sadece 3 bölümü çıktı şuana kadar gördüğüm en iyi çizimlere sahip tek eksi tarafı çok yawaş bölümler yayınlanıyor)
Claymore
Heroic Age

Bitenler
Busou Renkinin 26 son bölümü bu hafta yayınlandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Anime
Bleach
Busou Renkin (aralıklı olarak izliyorum, tam arşiv elimde)
Death Note
Naruto Shippuuden

Manga
Bleach
Naruto
mx0 (harika bi manga, hem komik hem de büyüyle ilgili)

edit: mx0'ın 27. chapter ve sonrasını nerde bulabilceğimi bilen var mı?

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 13:05 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamlanmamış serileri izlemekten yana değilim. Fansub'lar yarım bırakabiliyorlar. Koleksiyon yaptığım için bittikten sonra indirmek daha temiz iş gibi ^_^ En son seyrettiğim oav serisi I Wish You Were Here, tv serisi Princess Princess, film Oseam. Ne yazık ki manga takip etmiyorum :(

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 21:08 tarihinde, KireiMerodii tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
evet yarıda bırakılması bazı serilerin kötü oluyor, sıkıntı çekmiştim 1-2 sefer aylar boyu çıkarmadıklarında. genelde bitmeden seyretmiyorum eğer çok merak ettiğim bir seri değilse. ama naruto gibi yıllar boyu süren serilerde başka şans yok zaten heh

şu anda:
- naruto
- claymore (züper)
- hellsing ova (6 ayda bir çıkıyor)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...