Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Şu sıralar anime kıtlığı içersindeyim haftalık olarak takip ettiğim animeler dışında pek izlediğim anime yok.Herkes izlediği animeleri mangaları buraya yazarsa güncel bir anime/manga arşivi olur. Animeler: Bleach Naruto Death Note Witchblade D.gray Man Tenpo Ibun Witchblade (Ayda 1 cıkıyor) Busou Renkin Mangalar: Naruto Bleach Berserk (ayda 1 çıkıyor 1990dan beri dvm eden bir manga) Death note satan 666 (Narutonun senaristinin kardeşinden güzel bir manga höh amma uzun oldu) Hajime no ippo [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 12:05 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Uzun zamandır izlemeyi ertelediğim 2 seriye başladım bugün. Saishuuheiki Kanojo Kino no tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Naruto/Bleach şeklinde gidiyorum şu an. Ne izlesem bitti. Yeni çizimleri güzel konusu aksiyonu güzel ve de chibiye kaçmayan bir anime arıyorum ama bulmak çok zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 aynen bende bleach/naruto manga anime. birde death note anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Bleach manga/anime Bir de manga değil ama çizgi roman sonuçta, Hellblazer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 naruto / naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Bleach/Code Geass/Naruto(beğenmedim gerçi bırakıcam) Anime.. Kenshin Manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 One Piece (Anime/Manga) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Naruto Bleach Death Note Gray man Pumpkin Scissors Birde Kenichi diye bir aniemye devam ettiğimi anıyordum ama 9. böümden sonra sub. bulamadım. raw şeklinde 20 bölüm olmuş. Bunun dışında izlediğim animeler hep tamamlanmış seriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Yeniler Darker Than Black Karas (Sadece 3 bölümü çıktı şuana kadar gördüğüm en iyi çizimlere sahip tek eksi tarafı çok yawaş bölümler yayınlanıyor) Claymore Heroic Age Bitenler Busou Renkinin 26 son bölümü bu hafta yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Anime Bleach Busou Renkin (aralıklı olarak izliyorum, tam arşiv elimde) Death Note Naruto Shippuuden Manga Bleach Naruto mx0 (harika bi manga, hem komik hem de büyüyle ilgili) edit: mx0'ın 27. chapter ve sonrasını nerde bulabilceğimi bilen var mı? [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 13:05 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 mx0 çıkaran tek grup ossuydu nedense bugünlerde hiçbirşey çıkarmadılar finaller falan olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Tamamlanmamış serileri izlemekten yana değilim. Fansub'lar yarım bırakabiliyorlar. Koleksiyon yaptığım için bittikten sonra indirmek daha temiz iş gibi ^_^ En son seyrettiğim oav serisi I Wish You Were Here, tv serisi Princess Princess, film Oseam. Ne yazık ki manga takip etmiyorum :( [ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 21:08 tarihinde, KireiMerodii tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Yeniler Tengen Toppa Gurren Lagann (17. bölüm çıktı) Seirei no Moribito (13. bölüm çıktı) Devil May Cry (6. bölüm çıktı) Kenichi (40.bölüm çıktı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 evet yarıda bırakılması bazı serilerin kötü oluyor, sıkıntı çekmiştim 1-2 sefer aylar boyu çıkarmadıklarında. genelde bitmeden seyretmiyorum eğer çok merak ettiğim bir seri değilse. ama naruto gibi yıllar boyu süren serilerde başka şans yok zaten heh şu anda: - naruto - claymore (züper) - hellsing ova (6 ayda bir çıkıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Anime serileri bütün bütün izliyorum, XXXholic, Garasu no Kantai, Now and Then Here 'n There, Gedo Senki'ye gittim sinemada Manga Naruto, Bleach, Gantz, Berserk, Eyeshield21, Claymore, Hajime no Ippo, Evangelion Iron Maiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 anime: naruto bleach gintama samurai 7 claymore manga: gantz claymore naruto bleach claymore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bu aralar sadece Reideen ve Gigantic Taisen Formula'yı takip ediyorum.Beklentinizi kısarak takip edin illa takip edecekseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar