Diablo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 istanbulda elden alabilcegimiz bi yer varmı d&r teknosa fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Evet Dark_Soul bendim. Hargath bu arada hobbitimin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ya US versiyondamı EU versiyondamı oynuyosunuz bir de Digital Download yapabileceğimiz bir yer yok mu? illa kargoyla getirtmek zorunda mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Digital Download yok bildiğim kadarıyla abi, mecburen sipariş edip kargoyla satın alman lazım. EU serverlarında oynuyoruz biz. Bu arada benim char : Durothil Level 13 Man Champion Symbelmyne Knights EN - Snowbourne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 almayi dusunuyorum aslinda da tek sorun sendit gibi kredi karti isteyen yerlerden alinabilmesi. digital download da olmadigindan cd-key alma yontemi de olmuyor gibi. bir tek paypal ile odeyebilirim. var mi turkiye ye yollayan bildiginiz bir site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: darksoul: Eli yüzü düzgün bi elf bağayann aranıyor,ciddi ilişkilere açığım,1.2m boyum ve kaslı kollarımla tipik bi dwarfım lotronlineturkey.com a bakıyordumda bu mesajı gördüm yarıldım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 druenler http://urun.gittigidiyor.com/PC-DVD-DARK-AGE-of-CAMELOT-5th-ANNV-COLLECTION_W0QQidZZ4188482 şunu satan adamlara sor, istediğin oyunu getirtiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 arkadaşlar wow'un aşırı bayması sonucu bu oyuna el atmaya şu dakika içerisinde kesin karar vermiş bulunmaktayım.Acaba sipariş için bana nereyi önerirsiniz? Sendit'ten almayı düşündüm ancak oyunu ne kadar süre içerisinde yollar fikrim yok.Alabileceğim en hızlı ve kolay yoldan alıp bir an önce gömülmek istiyorum oyuna..Önerilerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 senditin stoklarında bu oyun tükenmiş diye duydum,alternatif olarak gameseek yada codemasters ı kendi e-shop undan alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 2 gündür rp serverında oynuyorum. Çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Bende en cok rp serverindan hoslanmistim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ya bu oyun guildwars gibi instanced bir oyun mu? yoksa wow, vanguard gibi falan mı? bi aydınlatsanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 instancelar var ama daha çok wow'a benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ok, saol. peki, trial'i falan varmı acaba? hoş olsa da kota yetmeyecek client'ı indirmeye :P 5gb falanmış galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 7gb kadar bişey dvd artı patch ve trial yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 msn gibi oldu, anında cevap :P saol, neyse alalım senditten o zman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Gittigidiyor'da var : işte Sendit'te ki daha ucuza geliyor ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ben de şimdi sendit fiyatına bakıyordum. 65ytl ye geliyor. ordan alıyorum. hayırlı olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Eğer RP serverinde oynarsan beraber takılırız. Yeni başladım ben de lvl 12'yim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A_V_E_N_G_E_R Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ok dir, gelsin haber veririm. ii oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 igrenç bir oyun sakın almayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kkthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Neye gore igrenc? Kime gore igrenc? Super bir oyun. Keske makinam kaldirsaydi ama takilarak oynamaktan baydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Neye gore Super? Kime gore super? iğrenc bir oyun. makinam kaldırıyo ama sıkılarak oynadığım için bıraktım. bak böle yazınca senın dediğinin aynısı oldu. yan kaka demekle cici demek arasında fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar