Apache Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 said: şimdi oyunun oynanışı lag durumu...player durumuyla dungeonlarıyla ilgili böyle detaylı bi bilgi verebilicek birisi warmı ? ben gördüğüm kadarıyla söyleyeyim.elbette benden daha iyi bilen kişiler var burada ve onlar cevapları daha aydınlatıcı olur ancak ben oynadığım süre içerisinde herhangi bir packet loss veya bağlantıdan kaynaklanan bir sorun yaşamadım.dungeonlara girme şansım olmadı ancak forumdan takip ettiğim kadarıyla quest bazlı wow türevli instance lar mevcut ve oyun dinamiğindede raid parti olayı var.yani geniş çaplı raid görevleri var demekki.player memnun edecek kadar var.özellikle beta olmasına rağmen giriş kasabası olan breedeki meydanda yüzlerce kişi vardı yani oyuncu bazlı bir sorun olacağını sanmıyorum.en büyük artısına gelirsek.mmorpg lere fazla alışmamış ve sevmemiş bir kişiyim ancak orta dünyada oynuyor olduğunu düşünmek insana çok büyük haz veriyor.belki herkeste olmaz ama ben orta dünya aşığı birisi olarak etraftaki herşeye 'aa' 'oou' diye yaklaşıyorum.ilerleyen zamanlarda moria madenlerine girebilmek,mordor kapısını zorlamak gibi düşünceler çıldırtıyor beni :p birde kitabı okuyupta filmi ezberleyince etrafta ahey ben biliyorum bunu tarzında geziniyorsun o inanılmaz keyifli bir şey. oyunu yapan turbine firması dungeons&dragons:online,asheron's call gibi mmorpg oyunlarında ustalaşmış ve wow daki çoğu özelliği güzel bir biçimde araklamış bir oyun yapım şirketi.ben beta süresince günde yaklaşık iki saatimi orta dünyada geçiriyorum ve quest yapmaktan ziyade etrafta müzik çalanları,npclerin yaptıklarını izlemeyi yeğliyorum. ayrıca questleride çok akıcı.ana hikayeyi devam ettiren bir adet epic quest bulunurken yüzlerce yan görevler var.şu anda ben kurt kes etini getir,korsanların kampı nerdeymiş bir öğren gel tarzı acemi questleri yapıyorum ama ileride dallanacağı şimdide görülüyor.gerçek zamanlı değişen aktif questlerde var.oyunun betadaki açık tek bir kısmı wow daki bir adadan büyük.yani çok geniş bir oyun alanı sunuluyor.level atlama olayı wowdaki gibi 10 dakkada 10 level şeklinde ilerlemiyor.daha zor ve oyunda title sistemi var.bir yerde fazla farm yaparsan veya özel görevleri tamamlarsan onun ünvanını alabiliyorsun.işin aslına bakarsan oyun temelinde çok basit ama ayrıntılara gelince çok detaylı.craft sistemi çok başarılı olmuş özellikle onu çok sevdim ve evet turbine games bana para vermiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 benimde beta üyeligim vardi mail geldikten 10 gün sonra baktim fakat uye olmak için yönlendirdiği sayfa error veriyor :( . Bayağı bi ballandırmıssın apache merak ettim alinabilir bir oyunmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Şehrin ortasinda 3 player toplanmis muzik yapiyorlardi ve nota harfleri cikiyordu enstrumanalrdan gözküyüzüne süper bi sahneydi :D bir hana girdim çalan muzik çok etkiliyiciydi kendimi kaptirdim bir an ortadünya havasına .gerçekten iyi yapmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ben her şekilde alacağım ancak world of warcrafta çok benzediğini söyleyip eleştiren insanlarda var.wow da oynadım ama wowdaki o şirin hava pek yok daha ciddi daha acımasız görünüyor dünya.ayrıca dünya demişken dünyanın görünümü çok güzel.her yerin bitki örtüsü,müzik stili farklı.bazı yerlerde ufak ufak çalılar ve çim örtüsü varken bazı yerlerde uzun uzun çalıların arasından geçiyorsunuz hoş olmuş.müziklerindende ultima online dan aldığım tadı aldım bazı yerlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Ne alaka diyecek olur belki ama bana bir şekilde Oblivion havası verdi oyun. Grafiklerden midir, sesten midir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 edit: neyse sorunum duzeldi =) [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 19:44 tarihinde, ivan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 abi beta key nası alıcaz ben müracat ettim falan kaç gün oldu hiç bişey gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 fileplanet den aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 hemen geliyomu abi tam olarak ne yapmam lazım bi yazabilir misin? [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 22:14 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Level'dan al 1 dakka içinde geliyor key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 hızlıca indirebilceim bi html war mı ...bu linktekilerin biri anlamadııım bi dil =) filefront paralı öbür sitede çok yavaş register bile olamıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 beş ytl ye level alıp oradan yükleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Oyunu bayagi begendim hatta 5 euro'ya pre-order pack'i satin aldim, WoW ile rahat yarisabilir gibi. Fakat aklima Life Time subscription takiliyor bir kere yurtdisinda normal bir ise sahip olsam 150 euro dusunmeden life time subscription icin veririm fakat bu adamlar aylik para almadan development parasini cikarmayi nereden dusunuyor? Bana oyle geliyor ki oyunu gelistirmeyi 5-6 ay icinde birakacaklar sadece serverlar calisir olacak =S Mesela blizzard insana guvenilirlik hissi veriyor bu adamlar 8milyon oyuncu ile oyunu gelistirmeyi kesinlikle birakmazlar buna imkan ihtimal vermiyorum fakat Turbine pek guvenilir bir firma degil ozellikle Dungeons and Dragons online gibi bir oyunu yapmis olmalari insanin kafasini karistiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Editliyemiyorum kusura bakmayin bu arada soyle bir sey duydum open beta sirasinda kastigimiz karakteri eger pre-order key'imiz varsa silmeden betadan sonrada oynayabilecekmisiz(En azindan amerikan versiyonu icin) bu konuda EU versiyonunda ne olacak bir bilgisi olan var mi? Bayagi karli gozukuyor cunku nereden baksan 5 euro'ya 40 gun boyunca oynamis oluyorsun(Open beta 1 ay surse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 open betada kastıkların değilde sanırım oyun 28 nisanda çıkıyor ama sen 18 nisanda giriyorsun orada kastığın ı 28 nisandaki servera alıyorlar bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Betadaki karakterlerle devam etmeyeceğiz.Pre-Order yapanlar sunucuların resmi açılış tarihi olan 24 nisan'dan 10 gün önce oyuna başlama hakkına sahipler..Yepyeni karakterlerle. Ayrıca Ömür boyu üyelik avantajı belirli paketleri - yanılmıyosam "collector ve special edition" alanlar için geçerli.Pre order edenlerde 6 aylık üyelik için bir indirime sahip oluyolar.Yani oyunu geliştirme parasını senin tabirinle, oyuncular aylık ücretle ödeyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: önümüzdeki sene zaten bence hayal kırıklıklarının yılı olacak warhammer ı wow clone u yaparak eline yüzüne bulaştıran mythic ve AoC ı saçma derecede yüksek sistem gereksinimi ve bağlantı kalitesine bağlayan ping i düşük olanın alemin kralı olduğu bir sistemde ısrar eden funcom bu devirde oyuncu olmakda zor be hadi wow düşmanı olduğunu biliyoruz, ancak warhammer'ı hiç oynadın mı da hemen wow clone'u diyerek önyargıyla yaklaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 bende genel bir düşmanlık var :D seyrettiğim hiç bir warhammer videosunda aradığımı bulamadım interface den haraket sisteminden filan bahsetmiyorum net bir wow havası var bilmeyen birine yeni wow zone u bu videosunu çekmişler desen yedirirsin ben myhtic den daha kendine özgü bir oyun bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 anlamadığım bir konuda, firma ve oyun ismi bağımlılığı.. tamam bir noktaya kadar hak veriyorum, ama ... sadece myhtic firmasına olan sempati yüzünden bazı noksanlıkları es geçiyoruz, nereye kadar bu sempati gerçekleri gizleyebilir ki ? göz var nizam var. warhammer'in izlediğimiz videolarının hemen hemen hepsi [ grafik, oynanabilirlik, interface vs ] açısından gayet zayıflar. hatta gayet berbatlar. yani en azından yeni çıkacak bir oyunun şu an mevcut olan oyunlardan ya aynı, ya da daha iyisi bekleniyor, çünkü çıta her geçen gün yükselmekte. üzgünüm ama, warhammer böyle giderse çoğu kişiyi üzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 oynanabilirliği nasıl anladın ? Bende tüm videolarini izledimde ondan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 onu ben de merak ettim, kiytirik iki videodan oynanabilirlik nasil cikti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 iki özellik soruyorum; loot ve playerların birbirini (ırk farketmeksizin) öldürebilmesi mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 pvp yoktu bildiğim kadarıyla şu anlık :S emin değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 var da pvMP (monster-player) şeklinde. instance var bi yerde ; bir taraf orktur goblindir bunlardan biri kılığına giriyor, karşı taraf da normal olarak kalıyor. olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Bugün ısmarladım pre-order versiyonunu. 14 Nisan'da oyundayım, var mı başka ısmarlayan? Birlikte takılırız. [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 19:46 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar