dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Intances lara girebilenler var mı? Yoksa bu ve bildiğim birkaç kişinin subs. ı ile mi ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 rapid e atıp linki Pm ine yolladim LOTRO EULA* yi. *LOTRO EULA.rtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 çok saol ama reinstall ettim zaten. hangi serverdasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 valla uzun yazılan serverda açmıstım xD Lvl 2 de cıktım.Sevmedim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bende lvl 10 oldum, fakat oyun rezalet, classların hiç bir güzel yönünü bulamadım, hemen hemen hepsi melee combata dayalı, hunter bile. zaten vistada chat windowlar çıkmıyor, iki workaround yazmışlar ama çalışmıyor, nasıl bir oyun yapmışlar nasıl çıkıcak 1 ay sonra ben çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Ellerinde betadan cok farklı bir oyun olmasi lazim.sanmiyorum beta gibi olcagini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 bunun üzerinde en az 3-4 ay uğraşmaları lazım gibime geliyor. ne olduğunu çözemediysem de bir şeyler eksik geldi. aklıma ilk gelen mesela priest yerine minstrel koyma fikri falan güzel de pratikte hiç olmamış. "tıngır" diyor 24 damage veriyorsun "tıngırıdım" diyorsun 24 daha. ne bileyim arkada 5-10 saniye bir şey çalsın, millet kıvama gelsin sonra combata dalsın. [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 23:23 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Yaptığınız hata oyunu wow ile karşılaştırmak.Bu oyunu wow ile karşılaştırırsanız hiç bir zaman sevmeyeceksiniz.Bunu bilmelisiniz.Bir kere ırklar yaratılışları, temelleri ve harita çok farklı.Karakterlerin hepsi yakın dövüş olmuş diyip eleştirmekle bu iş olmaz.Orta dünyada büyücü kavramı farklıdır.Herkes olamz ve zaten bilinen bir kaçtane büyücü vardır. Oyunda bu açığı kapatacak sınıflar mevcut.Grafiklerin verdiği tat daha hoş.Sesler ve müzikler çok uygun.Oynanış ve arabirimler kullanışlı.Oyun kendine has bir ağırlığa sahip ve gerçekten özgün sistemlerde oyunda mevcut. Sadece bir eşyayı elde etmek için aptalca bir uğraşa girmiyo insan.Bir ünvan almak içinde savaşa biliyor.Tek düzelik elbette oyun ilerledikçe olacaktır.Ancak yapımcıların ellerindeki malzeme yabana atılır türden değil.İnsanı hayrete düşürecek bir zekanın ve detayın ürünü bu dünya.Bu şekilde oyun bir hiçmiş gibi eleştiri yapamazsınız.Eksikler elbet olacak sonuçta beta aşaması.Ama yinede oynamak istemeyen "beğenmedim wow daha iyi diyip" çekip gidebilir.Oyunu yerin dibine sokmaya gerek yok zaten öyle bir durumuda yok oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ortadünya'da rp yapmak için mükemmel bir fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Selam, Oyunu büyük umutlarla yükledim, ancak 20 dakikadan sonra sıkılıp bıraktım. +Orta Dünya +Yeryüzü kaplamaları, çiçekler böcekler felan gerçekten çok güzel. +Sunucu stabilitesi gayet iyi, sürekli patchleniyor, şu anda WoW un ilk ayından daha sorunsuz(muş) oyun. (Oynamıyorum ama forumları takip ediyorum hala) +Yüzük kardeşiğini görme şansı, RP e çok uygun. -Animasyonlar. Kurabiye canavarı bile daha insan gibi hareket ediyordu. -Büyü kullanıcısı yok(evet lore(töre?) açısından doğru bir karar aslında) ama benim hoşuma gitmedi -Animasyonlar. -Arayüz. Yabancı ve kullanışsız geldi. -Karakter özelleştirmesi. Yok gibi birşey. -Animasyonlar. Ayrıca yukarda birinin dediği gibi, ilk andan insanın canını sıkan ve olmaması gereken birşey var. Ne olduğunu çözemedim ama soğudum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Oyunu 20 dakika oynayıp bıraktıktan sonra bu yargılara nasıl varabildiniz merak ediyorum.Eksi olarak verdiğiniz yönlerin içerisinde 3 tane animasyon mevcut.Oyundaki tüm animasyon durumunun kötülüğüne karar vermenizi 20 dakika mı sağladı? "Karakter özelleşmesi yok" eleştirinizi oyunu sadece 20 dakika oynayan biri olarak siz gerçekçi buluyor musunuz? ( karakter özelleşmesi gayet hoş bir sistemle oyunda mevcut ama 20 dakikada tüm oyun hiçe sayılabilir tabi bişey diyemem ona !!) Lütfen biraz objektif olmaya çalışın eleştirin ama 20 dakikada varamayacağınız sonuçlara varmayın ve 3 kere animasyon yazmayın. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Özür dilerim, o maddeleri yazarken uyuyakaldığım için 3 kere animasyon yazmışım, kesinlikle animasyonların çok çok kötü olduğunu söylemek gibi bir amacım yoktu. Böyle oyunların forumları, veritabanları olmadığı için de, tamamen bir sır olan, öğrenenlerin asla birbiriyle paylaşmadığı karakter özelleştirmesi hakkında atıp tutmuşum. Haddimi aşan şeyler yazdığım için özür diler, geçmiş kabotaj bayramınızı kutlarım. Teşekkürler. [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 18:05 tarihinde, Zeytin tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 18:21 tarihinde, Zeytin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Öncelikle cheroke bi kaç şey söylemişsin , onlara değinmek istiyorum "Yaptığınız hata oyunu wow ile karşılaştırmak" kendi adıma konuşıyım, zaten bu oyun wow olsaydı beterin beteri olurdu, neden wowla karşılaştırıyım? karşılaştırıcak bir sürü mmorpg var, wow çığır açan birşey değil. Ki oyun wow a benzemiyor diyorsan çok yanılıyorsun, tüm arabirim vs wowdan arak. "Karakterlerin hepsi yakın dövüş olmuş diyip eleştirmekle bu iş olmaz.Orta dünyada büyücü kavramı farklıdır.Herkes olamz ve zaten bilinen bir kaçtane büyücü vardır." şimdi gülüyorum, melee dışında sadece caster olmak zorunda değil. ben bir hunterdan bahsetmişim dimi, ama ne demişim? o bile melee ye girmek zorunda kalıyor sürekli. Bununda ötesinde, oyunda doğru dürüst bir ranged class olmaması team balance ı çok bozmuş evet middle earth diyorsun şu bu vs, ama bu mmorpg. single player rpg oyunu değil. "Grafiklerin verdiği tat daha hoş" şimdi sen eye candy diyorsun yani burda. ha anladım gameplay önemli değil diyorsun. grafikler olsun yeter diyorsun. tekrar ediyorum mmoprg bu single player oyun değil, benim için grafiklerin orta düzey olması yeterli, öneml, olan game play.Kaldı ki oyundaki grafik vasat. karakter modellemeleri, area texture vs başarısız. çok daha düzgün olabilirdi. "Oyun kendine has bir ağırlığa sahip ve gerçekten özgün sistemlerde oyunda mevcut." şimdi, anlıyorum fanboi sun, eyvallah, burda kimse Middle earth dünyasını yargılamıyor o dünya üstüne kurulu mmorpg yi yargılıyor. oyunun kendine özgü hiç bir öğesi yok, hepsi daha önceki tutulmuş mmorpglerin basit bir taklidi. "Ancak yapımcıların ellerindeki malzeme yabana atılır türden değil" bizde onu diyoruz, elinde böyle bi malzeme var , nasıl böyle uyduruk birşey çıkarttınız "Bu şekilde oyun bir hiçmiş gibi eleştiri yapamazsınız" yaptım bile yaparım. "Ama yinede oynamak istemeyen "beğenmedim wow daha iyi diyip" çekip gidebilir" kimse wow daha iyi demiyor, ki daha iyi , neden mi? kendine özgü alanları var, ki wow gayet kötü bir oyun genelde sen düşün artık lotro ne kadar vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 oyun 20 dakkada beni etkilemediyse zaten oynamanin anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 şu arak meselesi nedir ya? w, a, s, d diğer oyunlarda kullanıldığında arak mı oldu? wow'un basit arayüzünü kullanmak tamamen strateji. dün beta'da oynadım ben de. artılarını sayarsak; mmorpg için oldukça kaliteli grafikler, oynanışı beklediğim kadar hantal çıkmadı :) (wow bu noktada diğerlerini geçiyor zaten, oldukça akıcı.) eksileri; wow'dan sonra alışmak zor tabi, ilk açıldığında ekran yazılarla dolup taşıyor, daha basit olabilirmiş bi de animasyonlar kötü diyebilirim. haftasonu daha çok oynamayı planlıyorum, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Bi süre daha oynadıkça farkettim ki oyun çok zorluyo sistemi. Gereksiz yere hem de. "Kafayı çevirip şehre bakayım" dersen yandın, döner kafa bi ara. Grafik ayarlarını very low da yapsam ultra high da yapsam bu şey hep var. Beta diye böyledir diye düşünüp, oyunun aslı çıktıında bu sorunun çözülmüş olmasını umuyorum. Öyle olmazsa oynama ihtimalim düşük, çok sinir bozuyo çünkü bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Beta ile oyunun tam versiyonu arasında o tür konularda o kadar fark olmaz genelde. Betada bug düzeltirler, çok saçma olan sistemleri.. dengesizlikleri düzeltirler, belki eksik olan şeyleri eklerler. Ama yani grafik için optimizasyon yapsalar da artık geçmiş ola. En fazla %5 - %10 hızlanma olur taş çatlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Ultra High açmazsam bende öyle bir takılma olmuyor, windowed oynuyorum oyunu bir de üstüne üstlük. Öyle ahım şahım bir bilgisayarım da yok, 1'e yaklaştı sistemin yaşı. Belki bu oyunun da "ATI ekran kartların süper çalışır, sponsorluk aldık, diğerlerinde daha kötü, ama olsun, oynayın gene de siz hehe" tarzında bir stratejisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 üyelik aldım aktifte ettirdim ama girmeye çalışırken aktif ettirmediniz dior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yirmi dakikada oyunu yemiş yutmuş çılgın oyuncularımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ben de başladım betaya bu arada. İsmi uzun olan sunucudayım. Karakter hobbit scaundrel mi ne.. İsim Cano (başka bişey bulamadım gülmeyin. tüm nicklerimi almışlar :S). Level 4 oldum sonra devam ederim zevki kaçmasın. İlk bakışta oyun güzel bence. Ama 3 yıllık bilgisayarım kalabalık yerlerde çok zorlanıyor normal olarak. Amd 2200+ işlemci 1 gb pc2700 (333) bellek 128mb asus v9999 geforce 6800 ekran kartım var Tenha yerlerde yada kapalı mekanlarda hiç yavaşlık olmuyor. Karakteri kontrol ederken hakkaten bi gariplik var. Bazen böyle elimi koşma tuşundan çekiyorum, karakter kayar gibi ileri gidiyor hemen durmuyor. Ping de yazmıyor daha önce söylenmişti. Ama arayüz çok güzel. Quest log'u falan çok hoş. Sadece karakter penceresine fazla sekme koymuşlar. Altta bi sürü, üstte bi sürü. Hepsini aynı pencereye sıkıştırmışlar ama alışınca kompakt en azından. Neyse bu kadarlık oyunla daha fazla yorum yapmiim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 şimdi yüklüyorum birazdan bende büyük ihtimalle ismi uzun sunucuya gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 AMD 3500+ (64bit) 2x1GB 400Mhz ddram GeForce 7600GT Şeklindeki makinemde kasılıyo oyun. Monitör LCD olduğu için 1280x1024 kullanıyorum çözünürlük olarak. Şimdi farkettim ki tam ekranken fazla kasmıyo, pencere moduna alınca kasmaya başlıyo. WoW'da da var bu zaten. Genel bi olaymış demek ki. Bu arada ben de Northmoor'dayım. Ciguli adında hobbit minstrel'ım var. Kafama estikçe giriyorum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Evet uzun isimli sunucu dediğim Northmoor'du. Ben de ordayım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 beni bilen bilir acayip zor beğenirim birşeyi ama ben bu oyunu beğendim niye beğendim *Bikere oyun zor 15 den sonra hissettirmeye başlıyor 20 den sonra iyicene zorlaşıyor ki bu wow un 0-12 ye hitap eden kolaylığından sonra oyun yapımcıları bu yönde oyun yapma yoluna sapmışlardı tirbune bu tuzağa düşmemiş *imba class yok herkesin parladığı ve yerin dibine girdiği anlar oluyor *dmg lar çok güzel ayarlanmış moblar abartı dmg vuramadığı gibi sizde vuramıyorsunuz buda özellikle grup encounterlarında strateji çeşitliliğini körüklüyor *grouplar çok zevkli özellikle lvl 20 den sonra başlayan grup questlerinde hadisenin tadı damağınızda kalıyor *harita çok dolu durmadan yeni bir yer veya mobla karşılaşıyorsunuz (vanguard ı deneyip 15 dakika mob aranınca değeri anlaşılıyor) *old forest gibi adamı kasan mekanlar var ve bu mekanlar aslında çok yönlü hem zor ki eq1 deki mistmoore dan sonra gördüğüm en bela mekanlardan biri hemde girdiğiniz zaman bile önemli gece girmekle gündüz girmek arasında fark olduğu gibi bazı geceler girmek arasında da fark var * oyunun zor olması tek kelime ile tiksindiğim wow insanının bulaşmamasını sağlayacaktır insan daha ne ister *craft hadisesi dengeli olmuş ne wowdaki kadar kolay ve kendi işini kendin gör nede eq2 deki gibi alemin kralı olsan bile bir başkasına bağımlısın şeklinde ama tabiki bir swg craftının zevkide yok zira soe bile bukadar iyi bir craft sistemini kimse hakketmiyor deyip swg craftının içine etmekte bir saniye tereddüt etmedi :D *betada insanların konuşmalarına rastlıyorum harita küçük diye ama bunu tamamen cahilcene buluyorum zira ilk başlanan ana zone 8 zone a bölünüyor ki zaten o 8 zone u bitirdiğinizde lvl cap e yaklaşmış oluyorsunuz geriye gidilmemiş 7 tane ana zone kalıyor kendi içlerinde onlarda ayrılıyor *birbirine benzemeyen mekanlar mağralar (wowdaki lvl 1 de girdiğin mağranın aynısına 70 lvl boyunca durmadan başka yerde girme derdin yok ) *çok fazla quest var yetmedi çok çok çok fazla quest var içlerinde drop questinin oranı çok az dolayısıyla olm 2.5 saattir kesiyorum alet drop olmadı gibi bir derdiniz yok *voice chat hadisesi çok orjinal olmuş *oyun item üzerinden dönmüyor kesinlikle item açlığını körüklemiyor eldeki ile yetinebiliyorsun çığır acacak bir oyun değil ama bence kaliteli hazırlanmış dengeli güzel bir oyun.Piyasada düzgün oyun olmadığı gibi yakın tarihtede çıkacak oyun olmadığı için bu seneyi geçirmek için ideal önümüzdeki sene zaten bence hayal kırıklıklarının yılı olacak warhammer ı wow clone u yaparak eline yüzüne bulaştıran mythic ve AoC ı saçma derecede yüksek sistem gereksinimi ve bağlantı kalitesine bağlayan ping i düşük olanın alemin kralı olduğu bir sistemde ısrar eden funcom bu devirde oyuncu olmakda zor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar