xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]bi de bizim bi charlie vardı, ölcekmi kalcakmı diyorduk. yüzünü bile görmek nasip olmadı bu bölümde :@[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]buyuk ihtimalle 301 de gordugumuz evlerin bulundugu otherville[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 309 rezalet bi bölüm. nası toparlicaklar artık bilmiyorum. 3. sezon olmuş yarısına gelmiş daha cevaplanan bi soru yok. sürekli bi trip bakışmalar. mesela jack hostese soru sorduğu sahne boğdu beni. sen kaçırıldın napıyosun burda diyo. kadının cevap izliyorum. la havle ya. gizem yaratacaklar die işin cılkı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 ben de bugün böyle yarın öbürgün yine oha dedirtirler dicem de.. kafesteki adama izliyoruz demek ne demek ya, jack az bile dedi sinirlense de, fındık fıstık atsaydın bi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Lost bozuldu iyice ya... Oyunculuk da bitmiş. Daha doğrusu karakter derinliği bitmiş Jack'in 3. sezon boyunca yaptığı tek şey dişlerini gösterek sırıtıp hafif bi gülme efektiyle kafasını sağa çevirmek sora da dönüp trip atar gibi karşısındakine bakmak. Sırf son bölümde 10 defa yaptı galiba en az bunu. Başka bişey yok. Sawyer'ı fazla şirinleştirdik biraz daa bozalım demişler galiba. Kate de tam paradoks. Bi de eskiden bu flashbacklerin bi anlamı olurdu. Ne blim birbirlerinin flashbacklerinde görünürlerdi, ya da o an adada olan esrarengiz tavrı açıklardı, bi faydası olurdu yani. Şimdi sırf flashback olsun bölüm dolsun diye saçma sapan bişi koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]bence bu bolum jackin geri donecegini belirtiyor ve others olayinin ustunu ciziyor. he walks amongst us but he's not one of us. hem othersin ortasindaki durumunu hem de lider pozisyonunda adanin diger tarafindaki durumunu gosteriyor. yani kanimca jacki de eyvallah diyip aticaklar geri, john lockeun elinden kurtulucak genclerimiz de. esas bombalar desmonddan patliycak ama illa.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 4. 5. sezon da kötü olacak gibi. 6. sezon güzel olabilir 1. sezon kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 2nın yerini tutmaz hiç bişey gibi geliyor bana dur bakalım şimdi izlicem bölümü nası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 [spo]izledim ve durgunluk. merak etdiğim bu dövmeci kız bunlarda olma ihtimalı ne kadar yüksek o damga nedir öyle ne anlamı var neden belde... ve.. jack'ın dövmelerinin annamına hasta kaladım vekesinlikle bu dövmeci kızda bunlardan çıkıcak.. yanlız heroes denen dizi lostdan esinlenmiş yada lost heroesden esinleniyor[/spo] [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 16:44 tarihinde, Llama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 @Llama: heroes'un senaristleri lost'un eski senaristleri diye duymuştum. eğer öyleyse esinlenme duygusuna kapılman normal :) ama yine de anlamadım nerden o sonucu çıkardığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 [spo]bence ben ı oldurmek ıcın bındırdıler yakıcaklar denızde:D 3. sezonda bok oldu lost ciddi , bir bölümde hep birşey üstüne yogunlasmıslar artık o ada bu ada dıye ulasım masrafı olmaması ıcınmı bılmıyorum ama 1 blum desmondun adayı goruyoz bı bolum othersın adayı goruyoz hemde hala bıse acıklamadılar dahada derinlestiriolar üstelik , o dövmeyi yaptıran kız adamlara nerden haber verdı, su dagıtan cocuk nerden ogrendıde kaçtı ,alex nıye oyle bı role burunduki , ustune ustluk o kelepcelerden kurtulup jack ı kurtarmaya geldi , maymun çarliye noldu ohooooooooooooo[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ulaşım masrafı mevzusu olduğunu hiç sanmıyorum :) aynı adada çekiyorlardır belkide :P son bölümdeki dövme yapan kızla geçen yatak sahnesini taa 2 ay önce falan görmüştüm (daha o zamanlar 2. sezonu izliyordum ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Sadece o değil herşeyde saçmaladılar [spo] Son bölümde Jack kafeste tutulurken birüsürü insan görür. Bunlar uçaktaki yolculardır. Aralarında uçaktan kurtulan hostes de vardır. Onla diyaloğa girer - Burda napıyosunuz - İzliyoruz (Maadem bana naptıımı sordu neden esrarengiz cevaplar vermiyim ki?) - Neyi izliyosunuz - (Maadem bana ne izlediğimi sordu neden cevap vermeden arkamı dönüp giderek izleyiciye merak uyandırmıyım ki) ... (cevap vermeden basıp gider). Nasıl bir saçmalıktır bu yahu? Nasıl bir tepkidir diyaloğun ortasında arkasını dönüp gitmek durup dururken? Nerde kaldı kurgu? Hani baktılar gizem yaratmak tuttu her yaprak oynamasından gizem çıkartmaya çalışıyolar. Hani olmadı mı böle zorlama saçma davranışlar diyaloglarla oturtmaya çalışıyolar. Aslında dizinin şu anki durumunu da özetliyo bu diyalog - Burda napıyosunuz? - Lost izliyoruz. - Neden izliyosunuz ki? rezaletin daniskası oldu saçmaladılar iyice? - ... (harbi neden izliom lan ben) [/spo] [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 15:58 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Hakkaten iyice bozuldu. Ama bence dizi şöyle bitecek son sezonda, Jack Ben'e adadan giderken sorar: "Adı ne?" Ben: "Neyin?" jack: "Adanın adı nedir?" Ben: "Lost Island" bitme zamanı geldi dizinin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 xaty jackın dövmelerini yapan kadın geleceği görüyor bi önceki bölümde desmonda bu bölümde jacke dövmelerinin anlamını söyleyen sarıjın bunlar heroes taki uyuşturucu bağımlısı nın geleceği çizdiği gibi onu anımsatdı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 [spo]gelecegi gormuyo hatun kisinin karakterini goruyo sadece[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 yorum yok asddfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ahahhaaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 bunu da koydular sanırım daha önce ama olsun tekrardan hatırlayalım; [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 desmonda yazik lan =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 [spo]desmondamı yazık?kıza yazık be terkettı herıf korkaklığından , evet sonradan daha acı olabılırdı ayrılmak ama kıza sans tanımalıydı...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 spoiler var, mac kullandığım için spoiler zımbırtısı çalışmıyor bende, selam ederim coderlara :) bu haftaki bölüm eğlenceli gibi, yuol evribadi çarli ve düud hörli'nin fantastik maceralarını izleyeceğiz. vosvos da süpermiş, eskiden o minibüsle statların önünde tükrük köfte satarlardı. hey gidi. spoiler sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 [spo] aklima takilan bir sey var, adadaki fransiz hatunun kizi alex degil miydi? alex'in ben'in kizi oldugunu ogreniyoruz, e 2. sezonda fransiz hatun ben'i avlamisti, kizinin babasini tanimiyor mu? ben mi yanlis biliyorum yoksa? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 [spo]others alex'i daha yeni doğduğunda kaçırmıştı, alex'i benjamin senin baban diye kandırmışlar anlaşılan. :) yada abartırsak, fransız piliçte bu işin içinde others'ın ajanı ve aslında ben'in karısı ama biraz kafayı yemiş 16 sene adada kalınca. Yada ben onun kafasını yıkamış jacob seni seviyo diye:D.[/spo] [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 16:42 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 [spo]olm o ilaclari neden sadece hatunlara basiyolar saniyosun?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar