jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bu kadar basitsin bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 valla bilemiycem. son bölümde görürüz bakalım nasıl bitiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 aslında bone un imzası anlattıklarını açıklıyor hehe:) no offence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yok onun bunla alakası yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 spoyş [spo]ben bu sefer dogruyu söyledi sanırım jacke bu 40 insanı sen öldüreceksin dedi jack telefonu yanıtlamadan önce bir hata yapıyorsun dedi sene 2007 hava alanında jack hata yaptık dedi ve acayip pişman durumda, gelenler cidden kıyım yapmış olabilir. ben gelenlerin dharma içinde tatsızlık cıkaran doktorun tarafı oldugunu düşünüyorum, hani alvar hansoyu bir süre tutsak edenler (alvar hansonun sitesindeki bi yazıda söylüyordu bunu) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 yav kafama çok takıldı [spo] 2. bölümde daha 1. sezonun, uçaktan buldukları telsiz frenc chickin kaydettiği şeyi yakalıyaibliyodu da naominin süper manyak renkli ekran ipod karması uydu telefonu anca aynadaki sinyal bozucuyu kapatınca sinyali alabiliyo ne ayak? unuttular mı herifler? sonraa bi ara hurleyle sayid sahilde biseler kurmuslardı böle sopalı falan seneler geçti tam hatırlamıyorum, o atmosferden seken radyo dalgalarını yakalıyıp üstüne müzik dinletiyodu ee hani sinyal bozucu?? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 [spo]bencede Daesu'nun düşündüğü gibi, gelenler Thomas Mittelwerk falan. Gerçi Lost Experience'da anlatılmıştı çoğuda, şöyle birşey var. Lost Exp, 2006'da geçiyor. Burada sene 2004 diye biliyoruz, eğer Swan patladığında zamanda yolculuk falan yapmadılarsa hala sene 2004, bu da Mittelwerk'in gelmesini biraz imkansız kılıyor. Ama www.lostpedia.com'dan bakarsanız en son Mittelwerk'in bi Helgus Antonius diye bir tıbbi gemi aldığını ve "the island near equator"'a doğru yola çıktığını görürsünüz. Bakalım. 4.Sezon, n'olacak.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 //edit : yanlış anlamışım. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 05:37 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 @Garadia said: Boone bikere telefon ile konuşmuştu, orada adadakilerin diğer tarafında sağ kalanlar ile ada-içi görüşme yapmışlardı indirimli tarifeden. Hurley'in müzik dinlemesi de gelen sinyalleri yakalamak, sinyal gönderebilmek ayrı birşey olsa gerek. Sayid kadar bilgim yok tabi o daha iyi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bone'un spoileri süfer. hani komik ya o açıdan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 hmm bi okuyun... http://www.yuzsekiz.com/kayip-ada-teorisi/ [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 23:26 tarihinde, hikmet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: bone'un spoileri süfer. hani komik ya o açıdan.. :D Ahaha quote yapmışım, 30 dakika da geçmiş spoiler edemiyom, idare edin böyle, elinizden geldiğince okumamaya çalışın. Gözünüz kayarsa elleriniz ile ekranı kapatın. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 lost 3.sezon başlıgı altında 1sezondan spoiler :P salla gitsin ben daha izlemesem bu başlıga girmezdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 "Lost : Answers" belgeselini izledim. (Türkçe altyazısı da vardı) 5. dakikada kapattım , adamlar aşmış yaw.İşte gerçek dizi vizyonu bu. Kurtlar Vadisi için bir Answers türü birşey yapılamazdı , işte onlar ve milletimiz arasındaki fark.Gavurlar gitsin Heroes , BSG , SG-1 , Lost falan yapsın biz hala lümpen dizilerle kendimizi avutalım , iyi valla. [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 09:36 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bence dünyanın gelmiş geçmiş en güzel dizisi "Doktorlar" dır. Ama Türk versiyonudur. Zaten yabancılar bizden çalıp "Emergency Exit" adı altında yapmışlar. Bu kadar da olmaz ki kardeşim, özgün olun biraz. [!] Peh ürettiğimiz yok bizim, yaratsak biraz senaryoları çok güzel olacak.Ama dışardan patent alıp aynı diziyi döşemek daha kolay tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 çıksın kardeşim 4. sezon artık! son bölümler yayınlandığından beri her an kafamda teoriler üretip duruyorum. yayınlansın artık! sdfsdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Hay aklıma tüküreyim ne güzel bırakmıştım bu diziyi ama gene dayanamadım gallacticadan sonra bunu da bitirdim. Kaç sezon sürecekti bu kodumun dizisi? Sigara bırakılır bu dizi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 2010 da biteceği açıklandı dizinin. Hep soru işareti mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Şİmdi 9 ay Kate'in hamileliğinimi bekliyeceğiz :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 2010'da walt mr.eko gibi bişey olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 nba playofflarında da izleyebiliriz walterı, bu hızla büyümeye devam ederse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Bir iki ay ara olcak di mi 4. sezon çıkana kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bana kalırsa aralıktan önce başlatmaz bu adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 şubat 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 9 ay filan var işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar