Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 3. Sezon

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

spoyş
[spo]ben bu sefer dogruyu söyledi sanırım
jacke bu 40 insanı sen öldüreceksin dedi
jack telefonu yanıtlamadan önce bir hata yapıyorsun dedi

sene 2007
hava alanında jack hata yaptık dedi
ve acayip pişman durumda, gelenler cidden kıyım yapmış olabilir.

ben gelenlerin dharma içinde tatsızlık cıkaran doktorun tarafı oldugunu düşünüyorum, hani alvar hansoyu bir süre tutsak edenler (alvar hansonun sitesindeki bi yazıda söylüyordu bunu)
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

yav kafama çok takıldı
[spo]
2. bölümde daha 1. sezonun, uçaktan buldukları telsiz frenc chickin kaydettiği şeyi yakalıyaibliyodu da naominin süper manyak renkli ekran ipod karması uydu telefonu anca aynadaki sinyal bozucuyu kapatınca sinyali alabiliyo ne ayak? unuttular mı herifler? sonraa bi ara hurleyle sayid sahilde biseler kurmuslardı böle sopalı falan seneler geçti tam hatırlamıyorum, o atmosferden seken radyo dalgalarını yakalıyıp üstüne müzik dinletiyodu ee hani sinyal bozucu?? [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]bencede Daesu'nun düşündüğü gibi, gelenler Thomas Mittelwerk falan. Gerçi Lost Experience'da anlatılmıştı çoğuda, şöyle birşey var. Lost Exp, 2006'da geçiyor. Burada sene 2004 diye biliyoruz, eğer Swan patladığında zamanda yolculuk falan yapmadılarsa hala sene 2004, bu da Mittelwerk'in gelmesini biraz imkansız kılıyor. Ama www.lostpedia.com'dan bakarsanız en son Mittelwerk'in bi Helgus Antonius diye bir tıbbi gemi aldığını ve "the island near equator"'a doğru yola çıktığını görürsünüz.

Bakalım. 4.Sezon, n'olacak.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

@Garadia
said:
Boone bikere telefon ile konuşmuştu, orada adadakilerin diğer tarafında sağ kalanlar ile ada-içi görüşme yapmışlardı indirimli tarifeden.

Hurley'in müzik dinlemesi de gelen sinyalleri yakalamak, sinyal gönderebilmek ayrı birşey olsa gerek. Sayid kadar bilgim yok tabi o daha iyi bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

"Lost : Answers" belgeselini izledim. (Türkçe altyazısı da vardı) 5. dakikada kapattım , adamlar aşmış yaw.İşte gerçek dizi vizyonu bu.

Kurtlar Vadisi için bir Answers türü birşey yapılamazdı , işte onlar ve milletimiz arasındaki fark.Gavurlar gitsin Heroes , BSG , SG-1 , Lost falan yapsın biz hala lümpen dizilerle kendimizi avutalım , iyi valla.

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 09:36 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence dünyanın gelmiş geçmiş en güzel dizisi "Doktorlar" dır. Ama Türk versiyonudur.
Zaten yabancılar bizden çalıp "Emergency Exit" adı altında yapmışlar.

Bu kadar da olmaz ki kardeşim, özgün olun biraz. [!]
Peh ürettiğimiz yok bizim, yaratsak biraz senaryoları çok güzel olacak.Ama dışardan patent alıp aynı diziyi döşemek daha kolay tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...