Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 3. Sezon

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

O ne son yarabbim. Yandan yemiş gibi oldum valla hala ağzım açık bakıorum moniöre. Arkadaş da izlemiş açtım telefonu dedim baba noldu yav die adamdan gelen cevap direk bezgin bir şekilde: "çok pis dumurum abi beni bi yalnız bırak" :D

[spo]Fakat charlie nie yüzmedi yukarı ya. Aşağı yüzmesini bilio hadi patlattı adam orda bombayı işte yüz yukarı. Biraz benim kaderim filen havalarına girdi çocuk hayatından oldu. Ölmesin charlie ya ben seviodum.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o The Answers bölümü güyya işte şimdiye kadar olan asıl olayları senaristlerin anlatmasından ibaret. Hiç bi cevap filen vermiyor, indirdim izledim sıkıcı birşey. Yani şu ana kadar verilmiş bütün cevapları anlatıyorlar. Geçen haftaki bölümden bir gün sonra yayınlanmış bu ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Off ben de geçen hafta nete sızan spoiler'ı okumuştum dayanamayıp ve gerçek değildir diye düşünerek okumuştum. Daha okurken ne kadar gerçekçi ya kesin öyledir diye bi anda fikir deiştirip pişman olmuştum. Şimdi esas büyük sürprizi ve ayrıntıları bilerek izledim finali malesef ve o tadı alamadım.

Her şeyi bilince çok zevki olmuyor tabii izlerken.

Öte yandan

[spo]Çarlinin ölümüne harbi üzüldüm, sevmiştim keratayı bayağı. Acaba orda kapıyı kilitlemese desmondla atlayıp havuzdan aşağı kaçamazlar mıydı beraber? Bence kaçabilirlerdi. Yazık etti kendine boş yere. Ya da vakit vardı aslında çıkıp kapıyı arkasından da kilitleyebilirdi. Bence biraz aceleye gelmişti o ölüm, öyle olmamalıydı. Salaklık ettiği ya da ölüme şartlandığı için öldü bence.

Öte yandan Others bayağı bi dağıldı 7 kişi öldü diyolardı (ki daha fazlası gözüküyordu patlamalarda) üstüne 3-4 kişi de gelenler öldürdü esas ana takım öldü gitti denebilir.

4. sezonda Michael dönecek diyolardı da dönerse eğer adamı yağlı kazığa oturtsunlar bence.

Locke de herşeyi patlattı şu ana kadar, bi an tırstım önden varıp patlatacak istasyonu da diye.

Ölen kişi bence Ben ya da Fransız, Kate'in merak eder dediği kişi de Sawyer. Aslında önce ölen Sawyer diye düşündüm, malum Jackle araları iyi değil, o yüzden arkadaş değiliz demiştir diye, ama sora Kate bekletmiyim diyince Sawyer'dır bekleyen diye düşündüm. Fransız karı ölse gerçi kızı falan olurdu. Oysa Ben'in hiçkimsesi yok gerçekten de. O yüzden Ben öldü diye tahmin ediyorum.

Charlie'ye üzüldüm be... Hayır herif zengin ünlü rock yıldızı, üstüne öldü diye büyük olay olmuş falan. Geri dönse de en rahat edecek olan o tahminen.

Bu arada tahminen Dharma adanın yerini arayanlar. Ben tüm herkesi bi anda öldürüp sonra da aradaki iletişimi koparınca kaybettiler adayı hala arıyolardı.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

evet parçalı rarları birleştirdim ve ayrı dosyada aralarındaydı. problem yok teşekkür ederim.

[spo]Çok hoş bi finaldi. 4. Sezon Dharma show olucak sanırım.

Walt nasıl büyümüş serpilmiş öyle birden. Ben onun büyük burun deliklerini geri istiyorum.

John Locke yine şaşırtmadı çıkış biletlerini(!) birer birer yok ediyo adam =)

[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Uykusuz lostlu bir gece...
Gerçekten değdi...

[spo]Tek kelimeyle muhteşemdi...
Aslında burada Ben'in haksız olmadığı ortaya çıkıyor.
Adam tamam Dharma Initiative'i yok etmiş olabilir,ama adanın tamamen Dünya'yla bağlantısı kopuk değildi.Yani dışarıdan birsürü insan getirdiler adaya,bizim Juliet'te dahil. Eğer adanın dünyadan tamamen kopuk olmasını isteselerdi böyle birşeye izin vermezlerdi ve mesela bu organizasyonu Dharma gibi bir şirket kesin bulurdu gibime geliyor.Denizaltı falan da durdu,Ben ve diğerleri patlatırlardı ve kendi aralarında yaşarlardı.

Bir sürü flash forward gördük evet, ama neden bu kadar geri dönmek istiyor Jack? Adam kurtulduğu için neden bu kadar mutsuz? O cenaze kimin bu arada? Tamam isim vermişler ama en ufak bir ip ucu bile yok.Belki Walt ya da Micheal olabilir Zenci Mahallesi olduğuna göre. Ya da Naomi'dir belki?

Ama yukarda verdiğiniz isim sanırım erkek ismi...
Kafam çok karıştı ve en çok da Jack neden ilaç bağımlısı,kurtulunca neler oldu? Adamı gerçek dünyada bu kadar korkutan ne? Bunlar çok kafa karıştırıcı şeyler.

Ama muhteşem senaryo demeden geçemeyeceğim.
Gece indirmeye başladım, şimdi izledim uykumdan fedakarlık edip,her saniyesine değdi gerçekten de...
[/spo]

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 04:50 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]acaba
DamienThorne
un da dediği gibi Dharma nın elemanları mı geliyor , yoksa Dharma dan farklı kişiler mi geliyor. Adanın yerinin bulunamadığı , Dharma nın kendisinin dahi Ben in yaptığı purge den sonra sinyal karıştırma vs vs gibi Ben in yaptığı oyunlar nedeni ile adayı bulamadıklarını biliyoruz. Madem bulamıyorlar adayı , bizimkiler hatch de takılırken yardım paketi nası geldi ?

Uçaktan veya başka bir araçtan yardım paketi atıldı. Dharma madem Ben tarafından purge edildi nasıl olabiliyor böyle birşey ?

Kurtarma ekibi Dharma değilse o zaman kim ? Adaya başka kim geliyor ?

Eğer dharma geliyorsa Dharma strikes back diyorum ama şu yardım pakedine bir kulp bulmaları gerekiyor , çok saçma olacak çünki... (zaten şu andada saçma , Dharma gibi takılıyorlarsa ve juliet vsvs yi Dharma adı altında adaya getiriyorlarsa , ana karadaki Dharma üyeleri adadan recruit için gelen personele bunlar bizim elemanımız siz kimsiniz niye demiyorlar ? )

oh sen Dharma yı katlet adada , ondan sonra gelsin yardım paketler oh oh ... (bak yine kafayı yedim şimdi , acaba hatch deki personelin sağlam olduğunu biliyorlar da o yüzden mi yarıdm paketi yollamaya devam ediyorlar ? )

e şimdi Dharma da geldi diyelim, peki o zaman The Others kim ? orada eskiden beri yaşayan başka bir uygarlık mı ? Yoksa Dharma kuruluşuna karşı başka bir kuruluşun ayak oyunları mı ?

İlk sezonun sonu mu yoksa 2. sezonun sonu mu tam hatırlamıyorum sahilde kocaman bir ayak bileği görmüşlerdi(heykel) . The Others denen uygarlığın yaptığı heykellerden birisi olabilir mi ? (eğer the others bir uygarlık sa , o kadar parayı nereden buluyorlar geri dönüp şirket binasını gösterdi juliet in recruit edildiği bölümde. .. )

ve eğer others yine uygarlık ve başka bir kuvvetse , neden hala mutfaklardaki , dolaplardaki içecekler , bazı kaplar göstere göstere DHARMA INITIATIVE ! ?

Adada kendilerine Dharma süsü mü veriyorlar acaba içtikleri , yedikleri şeylerin üzerlerine Dharma etiketleri basarak ... ?

yine bir edit :
Gelen ekip dharma ekibi ise bizim adadaki kurtulanlara teşekkür etmeleri gerekiyor , yoksa adanın yerini bulamayacaklardı. Ama gördüğümüz kadarı ile işler hiçte öyle gelişmemiş (jack in durumuna bakılırsa flashforward da )
[/spo]

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 08:32 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 08:43 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Arkadaşlar bence o cenazenin kimin olduğunu bulmak için çok kafa yormayın derim. Yani bunların geri dönmesi son sezonun sonunda olacak birşey deil mi? O zamana kadar yeni karakterler eklenir veya eskileri değişir dizi bambaşka birşey olur. Tabi eski karakterlerden biri olması da mantıklı ama olmaya da bilir işte. Tabi o flashforwardlar bu sezonun hemen sonunda kurtulduklarını düşünerek yapılmışsa bilemem (de nie öle birşey yapılsın ki?) [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]bence cenaze adadan birininse olsa olsa ben'e ait olur diye düşünüyorum. ben'in sadece babası vardı, onu da kendi öldürdü. sonra adada büyüdü ve diğer tarafta kimsesi yoktu. adada da arkadaşları son bölümde bolca öldü, onun dışında da zaman zaman ölüyorlardı. zaten arkadaş ne kadar denebilir onun altındaki kişilere bilmiyorum. cenaze başındaki adam jack'e arkadaşımı yoksa ailesinden misiniz diye sorduğunda hiç biri değilim diyor. eğer john veya adadan herhangi başka biri olsaydı arkadaşım derdi veya bir zamanlar arkadaştık gibi birşey derdi diye düşünüyorum. direk hiç biri diyeceğini zannetmem. o yüzden ben oradakinin benjamin olduğunu düşünüyorum.

flashforward'lar iyi hoş da jack'in babası ölmemişmiydi? babasından bolca bahsediyor, hatta kulağımıza sokmuşlar sanki özellikle babasını gibi geldi.

flashforward'larda bir çok şeyi göstermediler, babasını, ölen adamı, gazete parçasını, kate'in "he" diye bahsettiği adamı vs. ama hepsi hakkında bir sürü yorum-teori üretiliyor. bence senaristler de tam bunu istiyorlardı :)[/spo]

edit:spo

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 12:12 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Ben olacağını zannetmiorum o cenazenin. Yani Jack uçakta o notu bulduğunda çok duygulandı birden, sonra arabada da nota bakıp bakıp ağladı. Bence de Sawyer olabilir o cenaze. Jack Sawyer a ne kadar değer verse de "arkadaşı" olarak görmemiş olabilir. Hani onarın arasındaki ilişki zaten bi garip. [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]babası için onu nerde diyor? benim en çok dikkatimi babamı getir benden daha alkolik çıkmazsa böyleyim (o) gibi bişi dediği sahne çekmişti. o sahnede diyorsa tamam.. atlamışım orayı :)

bu arada ilk uçak sahnesinde jack'in arkasında sun ve jin oturuyor. onların anlamı ne? onlar da mı sürekli seyahat edip adaya tekrar düşmek istiyorlar? amaçları ne peki? bir çocuk daha mı yapcaklar??[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

@xaty
[spo]
Yakaladığın ayrıntı güzel,sanırım çocuklarına birşey oluyor.Ben de şimdi hatırladım.Onlar da yeniden çocuk yapmak istiyor olabilirler.İşin ilginci Sun ve Jin'le konuşmuyor Jack.Yani mutlaka farkederker birbirlerini. Demek ki Jack'le bunların arasında bir sorun var.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...