Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daoc europe serverlarinda pek sorun cikmamistiki ben baya uzun bi sure oynadim 2 3 sene, bazen loss oluyordu o kadar.

tabi bazende con lost link death ne ararsan..
Mesaj tarihi:
Ya benim merak ettiğim,
Daoc ta patchler goa serverlarına 6 ay sonra felan gidiyordu, yine aynı şey olur mu acaba.
Ciddi ciddi US serverlarında oynamayı düşünüyorum ben. Prime time ı da daha cazip geliyor bana.
Ekmek the Nightstalker.
Mesaj tarihi:
ben de us de oynıcam ztn buyuk ihtimal de us de olucam çıktığı sıralar ztn daha bi oyun eu da başlamam ben prime time bzm gunduze geliyor temiz sabaha karşı aç oyna mis gibi
Mesaj tarihi:
Bence EU da topluca oynasak çok daha iyi olur . Bu arada yeni lightinglerin gösterildiği ss ler çıkmış buradan bakabilirsiniz .

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 22:46 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Son SS lerde açıkcası darkelf açasım geldi :D

Server konusunda da genelde US serverları seçerim çünkü genelde hep US guildlerle oynamayı sevmişimdir ama US de oynamakta raid zamanları çok ters düştüğü için sanırım warhammer da EU serverlarında oynayacağım.
Mesaj tarihi:
Ya birde ilk SS'ler yayınlandığı zaman bariz cümbüş pixel shaderlı idi grafikler, neden böyle yapmışlar anlamadım, guild wars ile KO karışımı olmuş grafikler.
Mesaj tarihi:
Abi ko ile ne alakası var lol.
Ilk açıklandığında başka bir firma yapıyordu oyunu, el değiştirdi iyi de oldu.
MMO larda abartı sayıda poligonların bump mappingin işi yok.
Grafikleri gayet iyi oyunun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...