Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 thou shall not pass akila ! sdf destruction'a gel sende, nice ekmeklerin suyuna banarız ehaeh
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: oyun ciksin, ilk isim senin karsi factioninda char acip seni farmlamak olacak EKMEK. ekmegi suya banip yer gibi. Şimdi şöyle bişey var canım . Oyun çıkcak sen alıcaksın , daha sen oyunu çözene kadar zaman geçicek bi kere , sonra kasıcan falan . Ama o sırada biz çoktan oyunu anlamış ve çözmüş olcaz .BETADAYIZ YA HANİ ONDAN . Hoşçakal tşk .
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 wow oynayan birinin o oyunu çözmesi hiçte dediğin kadar uzun sürmez. bu sözümden wow özentisi demeye çalıştığım filan anlaşıılmasın.şimdilerde en ezik oyun sence ney diye sorulduğunda dediğim oyunlardan yani kıyaslamam bile warhammerla [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 19:25 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Şu anda bulunduğunuz betaya bakarak "oyunu çözdüğünüzü" sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Zaten, oyun çıkmadan 1 ay önce, Open Beta açılır, sizin gördüklerinizi (hatta daha fazlasını) görmek isteyen ve "çözmek" isteyen olacaktır. O yüzden burada laf salatası yapmayalım lütfen. Varsa söyleyeceğiniz, söyleyin. Varsa göstereceğiniz resim gösterin, gelip bura "BETADAYIZ OLOLOL" demenin ne size, ne bize getirisi var. GG.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Kasmadım da, neyse.. Siz geyiğe devam
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 open beta ne zmn olacak? ona elini kolunu sallayan girebilcek mi? nasıl olacak? betadakiler aydınlatın pls
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yediğiniz içtiğiniz size kalsın oyunu anlatın lan
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 thottbot gibi bişi çıkar buna da çıktıktan 1 ay sora herkes herşeyi bilir hale gelir wowdaki gibi
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 gencler uzulmeyin siz, hemen ogrenirim ben.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 said: Varsa söyleyeceğiniz, söyleyin. Varsa göstereceğiniz resim gösterin, gelip bura "BETADAYIZ OLOLOL" demenin ne size, ne bize getirisi var. Göstereceğimiz resmin size getirisi bizden götürüsü olacağı için göstermiyoruz . Çakal çok . GG.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Cidden senin dediğin gibi "Çakal" olsa burada, zaten şu anda yapacağını yapmıştı merak etme. Open Beta ise, oyun çıkmadan muhtemel 1 ay önce başlar, oyunun çıkmasına 1 hafta kala falan biter.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 tam open beta yapmayabilirler, ayrica ss koymak zaten yasak NDA yuzunden.
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 betadakilerin mutlaka bizden cok daha fazla bilgisi olduğunu varsayarak soruyorum; oyun ne zaman çıkacak? hedef bi tarih var mı? q1 2008e yetisir mi yoksa ancak onumuzdeki yaz mı oynayabileceğiz?
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Beklenen tarih Q1 2008 normalde, ama yetişmez tahminimce.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ben en erken mart diye tahmin ediyorum .
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bana sorarsanız şubata rahatlıkla yetişir
Guru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yılbaşı tatiline open beta olacak söylentisi var onu söyleyebilirim
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 wow: frigid ass of the lick king ve age of conan'la aynı civarlarda çıkarmayı isteyeceklerdir, büyük ihtimalle mart filan. belki onlardan 1-2 hafta daha erken. tek temennim serverlarının fransa'da olmaması ama goa sanırım fransız şirketiymiş.. :/
Öne çıkan mesajlar