Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ko? hayır bundan kat kat rezil grafikli wow'u 9 milyon kişi oynuyorken bana abes geliyor grafik eleştirisi, bir de unutmamalı ki aynı anda ekranda BİSSÜRÜ insan olacak rvr savaşlarında. wow'da bile yepyeni makine hydross yaparken (ekranda 20 kişi + boss & minionları) 26 fps filan oluyordu. wow'da av yapanlar bilir o rezil grafiklere rağmen nasıl fps düştüğünü.

gayet yeterli grafikler bugün için, mmo'lar zaten her zaman bir adım geriden takip ediyor. daha iyisini yapayım dersen de işte conan'ı e3 test makinesinde takıla takıla oynatıyorlardı gamespot gösterisinde heh
Mesaj tarihi:
hala grafik diyosun yaw ben archlord ve guildwars oynuyorum betaya da kaydoldum sen de gider anca half life gbi single larla takılırsın

tutturmuş millet bi grafik diye... MMO'nun tadı grafikle çksaydı Dark & Light veya matrix online çöpe gitmezdi

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 11:04 tarihinde, KahnX tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yoo grafikleri bence düzgün ki daha beta oldugu için grafiklerde detail ayarı yok yani zaten böyle deil grafikler. hem mmorpg için grafik önemli değil zaten bence pvpsi felan iyi olsun yeter sonuçta hayatımda en çok haz aldıgım oyun 2 boyutlu uo olmuştu yani.
Mesaj tarihi:
bir mmo için gayet iyi grafikleri. evet daha iyi grafikli mmo lar da var ama piyasadakilerin kaçta kaçını dahil edebilirsiniz ki bu gruba ?

guild warstan başka çok süper kalitede kalabalık mekanlarda takılmadan çalışabilen oyun pek göremedim açıkçası.
Mesaj tarihi:
said:
Yalnız grafikler ko :(

http://mythicmktg.fileburst.com/war/us/media/videos/VotM2_scenarios_1000.zip

Allah aşkına şu videoyu indir ,10 megabörek bişey zaten . Pre-alpha grafiklere bi bak lütfen .
Mesaj tarihi:
said:
WoW'da 1 sene Retri-Paladin onyamak zorunda kalsın

ben muafım o halde, önceden yaptım o işi :p

içimden bir ses diyor ki tam kotbs betaya konacak ve bana key gelecek ehe
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...