Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ahah ben geri koyacaktımda acc banlanır ben oynıcam dedi valla zegna ondan ona söleyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 tehditle elinden aldı acc u yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 betaya girdim arkadaşlar yarın ssler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 zegna bu arkadaşın hesabını da bana alır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bakariz :) account lurielin degil zaten o da baskasişndan alip girmisti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 off feci ssler geliyor beyler yarına. acaip questler var hepsini koyucam bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Gidecek birinizin beta account hep beraber güleceğiz burada . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ispiyonlayana veriyorlar hesabı, giderse gene buradan birisine gider.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Valla ben SS leri save ettim . Her an şikayet edebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 zegnayı sikayet et o oynuyo su an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Bu tarz oyunları insan gibi oynamadığım için hiç başlamayı düşünmüyorum:) Wow'daki gibi günde 15 saat bağlayan cinsten galiba.Yalnız grafikler ko :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 *Pastadan payımı istiyorum Yeni video lar koyunmus bu arada http://www.warhammeronline.com/english/media/video/index.php#aug29-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ko? hayır bundan kat kat rezil grafikli wow'u 9 milyon kişi oynuyorken bana abes geliyor grafik eleştirisi, bir de unutmamalı ki aynı anda ekranda BİSSÜRÜ insan olacak rvr savaşlarında. wow'da bile yepyeni makine hydross yaparken (ekranda 20 kişi + boss & minionları) 26 fps filan oluyordu. wow'da av yapanlar bilir o rezil grafiklere rağmen nasıl fps düştüğünü. gayet yeterli grafikler bugün için, mmo'lar zaten her zaman bir adım geriden takip ediyor. daha iyisini yapayım dersen de işte conan'ı e3 test makinesinde takıla takıla oynatıyorlardı gamespot gösterisinde heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 abicim grafik kalitesi kötü işte biton video izledim.ama tasarım hoş olmuş rahatsız etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hala grafik diyosun yaw ben archlord ve guildwars oynuyorum betaya da kaydoldum sen de gider anca half life gbi single larla takılırsın tutturmuş millet bi grafik diye... MMO'nun tadı grafikle çksaydı Dark & Light veya matrix online çöpe gitmezdi [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 11:04 tarihinde, KahnX tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 yoo grafikleri bence düzgün ki daha beta oldugu için grafiklerde detail ayarı yok yani zaten böyle deil grafikler. hem mmorpg için grafik önemli değil zaten bence pvpsi felan iyi olsun yeter sonuçta hayatımda en çok haz aldıgım oyun 2 boyutlu uo olmuştu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 bir mmo için gayet iyi grafikleri. evet daha iyi grafikli mmo lar da var ama piyasadakilerin kaçta kaçını dahil edebilirsiniz ki bu gruba ? guild warstan başka çok süper kalitede kalabalık mekanlarda takılmadan çalışabilen oyun pek göremedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Beta'da olupta SS koymayan, WoW'da 1 sene Retri-Paladin onyamak zorunda kalsın! TAMAM MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Who dan account kapmak için ss,video koyanları nereden şikayet ediyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: Yalnız grafikler ko :( http://mythicmktg.fileburst.com/war/us/media/videos/VotM2_scenarios_1000.zip Allah aşkına şu videoyu indir ,10 megabörek bişey zaten . Pre-alpha grafiklere bi bak lütfen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 said: WoW'da 1 sene Retri-Paladin onyamak zorunda kalsın ben muafım o halde, önceden yaptım o işi :p içimden bir ses diyor ki tam kotbs betaya konacak ve bana key gelecek ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Beta clientı indirmek için Flashget falan kullanmak istiyorum ama yetemiyorum , öteki türlü resume neyin olmuyor birileri bir el atabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 clienti napican, yoksa akkant mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Olabilir , neden olmasın sdsf . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 I know your little secret son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar