Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: Stress Beta demişsiniz, söylenecek daha fazla birşey yok.. Stress Beta, Closed Beta'nın bittiği dönemden sonra, serverların çok yoğun oyuncu trafiğini kaldırıp, kaldıramayacağını görmek için yapılan bir denemedir. Anlatamadım herhalde, WaR daha Closed Beta'nın 1. bilemediniz 2. safhasında. Yani daha 2 ırk yok oyunda olması gereken. Stress Beta dediğiniz şeye en az 6 ay var. (Eminim ki WaR'ın Q1 2008 tutturması çok zor) Animasyon demişsiniz, WoW'da ki bir çok animasyon sonradan eklenme. En basit örneği, Blizzard, TBC ekledikten bilmem kaç ay sonra Mutilate animasyonu ekleyebildi. Yani burada gelip, youtube'dan bir amatörün çektiği videoya dayanarak WaR'i (en azından şimdi) eleştirmeyin. Bırakın güncellensin biraz, gelişsin biraz. Ayrıca not olarak şöyle söliim. Siz şimdi WoW Arena videolarını izliyorsunuz, hareketli haliyle, koşuşturmaca süper. Kalkıpta bununla daha closed beta'da olan bir PvP aksiyonunu karşılaştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 inşallah düzeltirler ne diyelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 blizzard yapmadıysa kaka onlara göre.boşuna anlatmaya çalışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 @Gangren Sen kendi agzınla demissin 3-4 sena beta gittiler diye . Warhammer kaç yıl gitti ? Ben çıktığı anda her türlü warhammeronline ı alıcam fakat benim sinir olduğum şey bu oyunu 2008 ilk çeyreğinede yetiştiremiyecekler gibi gözüküyor. bu arada Lorrator laf kalabalığından başka birşey yapmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 peki conan'in topiciğine yazdığım alacağım laptop'un sisteminde warhammer çalışır mı ? :D (bunalımlardayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 wow u çalıştırıyorsa wh ıda çalıştırır muhtemelen . Tabi büyük server lar arası savaşları kaldırırmı kaldırmazmı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abi almadım daha laptop'u alacağım şu sıralarda; Intel Core Duo T2250 - 1.73GHz, 533MHz Ekran Kartı Max. 128MB DDR2 Intel 945GM Express chipset Bellek(MB) 1.024 MB Maximum : 4,096 MB bu sistemde alacağım büyük ihtimal.aldığım gibi 2gb'ye yükseltmeyi düşünüyorum ram'i. Edit:bilgiler güncellendi :) [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:36 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Çok performans alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: bu arada Lorrator laf kalabalığından başka birşey yapmıyorsun. amacım o zaten.hadi ya diyesim geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 lan nereye gitsem acı haber alıyorum :( Almıyorum laptop kasayı götürecem yurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Onboard ekran kartı ile fazla performans almayı bekleme sonuçta son çıkan oyunlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: yani bana Wow'u bıraktırıp Warhammer a geçtirecek bir özellik sunması gerekiyor. Grafikler daha kıt , animasyonlar daha kıt. zaten wow'dan war'a geçecek insan grafik için geçmeyecek, pvp için geçecek. işe gider gibi pve raid yapmak istemeyen, oynadığı pvp'nin dengesinin lollidan dps chartlara göre şekillenmesini istemeyen geçecek. grafik isteyen zaten mmo bakmasın, her zaman gerisindeler bir adım single player oyunların. wow gibi gay parade armor setleri yok bir kere ki grafik olarak beklentimi karşıladı sırf bundan ötürü ehe grafik ve animasyonlardaki kabızlık hissinden dem vuran başkaları da var, mesela warhammer alliance forumlarını tavsiye ederim. öte taraftan oyunu fuarlarda veya tanıtım toplantılarında oynayıp deneyen herkes oyuna bayıldığını söylüyor hem single player hem de pvp olsun. öyle ki daha bir tek kişinin "oynadım ama beğenmedim" dediğini göremedim, iki haftadır okuyorum bütün yorumlarını her oynayanın. dolayısıyla endişe etmek için neden göremiyorum henüz. asgari 6 ay var çıkmasına. son iki elf ırkları da leipzig fuarında gelecek hafta gösterilecek, ajandalarının gerisinde değiller. halihazırda bir beta da sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: Yani ben şimdi desemki sensible serisi fifa serisini direk ezer komik olur :P yoo olmaz. ayrıca ciddi sacmalıyosun lorrotar, forumlar insanların fikirlerini paylaştığı yerlerdir, eğer karşı tarafı dinlemiyceksen sadece aynı şeyi durup durup tekrarlıycaksan forumun mantığına ters hareket etmiş oluyosun. Evet doğru diyosun sam insanlar pvp için gecicek wow'dan war'a ama pvp demek rvr demek değil bitek. E bende gördüklerime göre yorum yapıyorum, amatörün elinden cıkmış bile olsa elimizdeki sayılı vidyolardan biri o 20 küsür dakkalık pvp vidyosu ve cok monoton gecmiş bütün combatlari hanı rvr lik bi durumda yok oralarda bildiğin ab işte. elbet oyun betada o bu şu ebden diyorumki bu haliyle yalan olur war, bu halde cıkartmıycaklarını bende biliyorum, ama wow'la war'ın betalarının arasında şöle bi farkda varki cok büyük bi fark. war'un betasına bakınca eklenmesi gereken cok fazla şey görüyoruz, wow'un beta incelemelerine rumorlarına bakarken, şu anda oyunda olmıyan tonlarca ayrıntı detay vardı oyunu watered down ettiler onların üstünde bi sürü şey azaltıldı, undead oyuncular ilk betalarda diğerleriyle doru duzgun konuşamıyolardı mesela, orcish'ı sonradan öğrenicekleri falan planlanmıştı ki o bile kesin değildi, veya axedice'ında söeldiği planewalking muahbbeti vardı sorna oda gutterespeak gibi watered down edildi. şu anda aklıma gelmiyen zamanda betada bulunan ama release'de bulunmıyan tonla mevzu vardı. ne yazıkkı ben war'un betasında böle bi zenginlik göremiyorum, aksine oldukca boş bi durum var, özellikle rakibi wow'a göre. ha rakibi diyoruz, bence rakip olmasan 50-100k gibi bi oyuncu kitlesiyle takılsa daha iyidir, gidip wow kadar her kezin sevdiği bişeyler bulduğu (her zamanki gibi blizzard'ın başarısı burdada ortaya cıkıyo mesela (naber lorrotar)) daha derine gidip oyunla kafayı yiyenleri iyice master edebiliceği bişeyler sunan bi oyun yapmaya calışmaktansa, daha specialized edilmiş (mesela eve gibi dibine kadar hardcore) bi oyun sunsalar, hem daha başarılı bi sonuc elde ederlerdi hemde patlamak ihtimalleri azalırdı. şu anda ciddi paralarla oynuyolar, böle giderlerse ve release'ı dahada ertelerlerse hedefleri dahada büyüyecek, e hedeflerine ulaşamamları demek release sonrası developmentan kısmaları demektir zararı kapatmak için, buda hiç bi mmorpg'ın kaldırabiliceği bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: amacım o zaten.hadi ya diyesim geldi şimdi Heh O zaman mümkünse garbage tipi mesajlarını insanların bir konu üzerinde tartıştığı yerlerde atma . Futbol bölümünde kaldığın yerden laf atmaya devam et mesela. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 00:52 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 sam yazmis warhammer alliance gercekten guzel bi kaynak warhammer icin, yakin zamanda EA fansitelardan yazarlari davet etmis studyoya, onunla ilgili yazilari ve videolari okuyun izleyin gayet guzeller. ayrica karakter gelisim sistemi degisik geldi bana enteresan bi sistemi var su an ama degisir mi bilmem, detayli bilgileri ordan okursunuz. bence iyi olucak WAR, mythice de guveniyoruz bu konuda, alicaz choppalarimizi Woooaarrrgh! diye akicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: Evet doğru diyosun sam insanlar pvp için gecicek wow'dan war'a ama pvp demek rvr demek değil bitek. yalnız sen de biliyorsun ki rvr tek parçalı birşey değil, dört ayrı dala ayrılıyor. wow'da mevcut bunların bazıları ama çok yetersiz. 3 yıllık olacak oyun neredeyse, 3 tane düzgün bg bir de av npc dövme saçmalığı. arena desen üç tane ama nagrand arena düşman başına birşey. sınıf dengesi desen blizz'i biliyoruz zaten stun resistli orclar, aoe silencelı horde paladinler, fear yemeyen roguelara dayalı faction balance'dan tut raid yapmak dışında bir işe yaramayan speclere, nerften sonra bile sen fearlıyken mananı/canını emen sınıflara kadar muhteşem bir denge var. ve her fırsatta da "ama pve için denge daha önemli" mantığıyla saçmalayan, bir yamada yaptığını öbür yamada geri alan şirketin oyununa tekmeyi vururum ilk fırsatta. zaten kişisel olarak da paladin denen bir saçmalığa doymuşum. her ne kadar iki yıl oynadıysam da war'ın dengesi ile başedebileceğini düşünmüyorum wow'un. en son işte black orc oynayan birisi yazıyordu, adam tauntu basıyor direkt -%50 dmg onun dışında herkese. oyun budur. herkesin gideceğini düşünmüyorum, gitmesin de. raidciler gitmesin, "ama raid eksik oyunda" diye ağlamasın. wow'da takılsınlar. 5 milyon oyuncu + 4 milyon farmer olacağına 1 milyon oyuncu olsun. adamların oyunu ayakta tutmasına fazlasıyla yeter. wow gibi herkesin birşey bulacağı bir oyun yapacaklarını söylemiyorlar zaten. paul barnett'ın açık açık mesajları var "şu şu şu tarzda oynamayı seven kişiler war almasın da oynamasın da açıkça söylüyorum" diye. daha ne olsun yani? aoc'la filan karıştırdın işte pvp oyunu kılığında mob dövme oyunu satacaklar adamlar. ha ayrıca wow'da dünya arena şampiyonlarının videolarıyla war'ın oyunu 2 dakikadır oynayan kişilerin beta videolarını kıyaslamak da süpermiş. bilmem hiç tbc'yi yeni kuran birinin videosunu seyrettiniz mi böyle? geçen birisi yazmıştı, ondan alıntı yapayım ehe: wow = waiting on warhammer [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 01:16 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abı daha guzel olur pvp si bizde daha guzel pvp yapmış oluruz fenamı, ama işte ne bileyim durum o kadar iyi gelmiyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ya dogmamis cocuga don bicmek denir sizin yaptiginiza, oyun ciksin oynayalim sonra konusuruz oyle olmus boyle olmus diye, simdi sadece baskalarinin yazdiklarini okuyabiliyoruz ki onlarda betayla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 wow un insan evladı grafikleriden sonra war videolarında knight online grafikleri gördüm ve üzüldüm açıkçası.ama bekleyip görcez hele bi betaya girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Warhammer in çizimlerine kimse birşey demesin şimdi. Yemişim video sunu . Video'sunumu oynuyacağız. Wow un gnome,orc,nightelf çizimleri çokmu güzel . Warhammer ırk-class çizimleri çok daha güzel wow dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Şu dediğiniz 20 dakikalık video'yu merak ettim açıkçası, umarım oyunun daha Alpha denemesindeyken, ilk kez 20 - 30 tane "davet ile çağırılmış, yüksek kitle oyun dergisi - websitesi editörü"nün yaptığı Dwarf - Orc PvP'si değildir umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 youtube'da black orc rvr diye aratınca cıkar heralde o dediğin değil sanırım. bildiğin ab gibi birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 @Sparkcaster: Warhammer betası şuan default bir görüntüde oynanıyor. Değişiklik yapılmıyor. Ne AA açıyorsun ne çözünürlük değişiyor ne birşey. Daha sonra eklenecak sanırım onlar ama şuan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 valla en son warhammer bir introsunu izlemiştim orcları komedi yapmışlardı ama şu son rvr videosunu izledikten sonra hoşuma gitti sadece karakterler odun gibi ama oda düzeltilir sonucta onlarda görüyorlardır bunu neyse birşey olmazsa büyük ihtimal WO oynarım ama önce arthas olayını görmem lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yahu sız neden kızıyosunuzki, ne düşündüğümüzü yazmıyalımmı? ayıp ama, doğmamış bebeğe donda bicerim patikte bicerim, napıyım yanı, sakin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar