Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online

slayer77

Öne çıkan mesajlar

interface wow, hareketler çok kıt. PVP die bişeyo lmadığı çok ortada. casterlar duruo yeridne orc gelio vuruo ordan kafasına bişeyler inio falan. Hani bi adam kite yapar wow daki gibi mage in frost nova atıp kaçması bişey yapması falan yok. Odunluk var gibi gözüküo. Şimdi düşünüorum da RVRmiş büyük harita 30-40 kişi kapışsa böle yer ele geçirse. Ee ben bunun için oyun alır mıyım, almam. Ayrıca direk instanced pvp olmuş yine. E Wow daki BG lerden pek bi fark yok gibime geldi.

Yani çok farklı bi şey vermesi lazım oyunun. Wow hissini vermeyecek bi sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

yani bana Wow'u bıraktırıp Warhammer a geçtirecek bir özellik sunması gerekiyor. Grafikler daha kıt , animasyonlar daha kıt. HA tamam oyun daha betada ama insan şu orcları biraz daha şöle omuz hareketlerini bi düzgün yapar. Resmen takıldım kaldım orda. Odun gibi olmuş orclar. Yani koşarken ne omuzu hareket edio ne bişey. Dümdüz üst sabit ayaklar ilerlio sadece. -.-

Rune mu ne vardı ya multiplayer oyun, Onu oynarım daha ii hehe
Sosyal ağlarda paylaş

İşin acı tarafı bunca zaman ne yaptı bu adamlar?
Wow 2004 temi bitti 2005 temi tam hatırlamıyorum ama Blizzard kat kat iyi iş cıkarmışlar Mythic ten orası kesin.
Daha 2008 yılında çıkarıcaklar oyunu . 4 ırk bitti 2 ırk kaldı. O video'daki Empire-Chaos olsa neyse diyicem daha yeni bitirdiler ama Orc-Dwarf bu kadar kıt hareketli olmamalı .Sitede Milyon tane vesikalık fotograf vereceklerine bunları düzeltselermiş.

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:48 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler, adamlar daha closed beta'nın 1. mi 2. mi ne seviyesinde..

Siz WoW'un aynı dönemde nasıl olduğunu biliyor musunuz?

Taurenlerin mountunun olmadığı, TB'nin falan olmadığı, undeadlerin kemik olmadığı, dwarfların zayıf olduğu, büyülerin neredeyse hiçbirisinde effect olmadığı, warriorun combatta charge attığı dönemler falan..

Sözün özü biraz bekleyin, siz şu anda 4 - 5 sene öncesinde release edilmiş (buna ek olarak 3 - 4 sene beta olarak denenmiş) bir oyun ile, daha release edilmemiş, closed betanın ilk dönemlerindeki oyunu karşılaştırıyorsunuz.

Karşınızdaki Mythic, salak değiller, elbette biliyorlar bu şekille hiçbir şekilde WoW ile kapışılmayacağını.

Neyse, az bekleyin, oyunun şerbeti döküldükten sonra tekrar konuşalım :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Taurenlerin mountunun olmadığı
Plainsrunning gibi imba bi olayı sırf gaylience sızlanıyor diye kaldırdılar. Oyunun en iyi mountu olan kodoları koydular ama pr olsaydı bambaşka olurdu pey pey.

Hunterların talentları yoktu stress betada. Onu geçtim druid diye bi sınıf yoktu heh. Ama yine de WAR'dan daha hareketliydi pvpsi olsun (xr-westfall raidleri olurdu, aptal bgler daha yoktu ortada pvp adam gibiydi) ne biliyim questleri olsun. Tabi wowu oynamıştım zamanında, waru sadece demolarından izliyorum belki oynarsam fikrim değişir. Ama katılıyorum denenlere, çok tutuk bi oyun görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Burda kimse Wowdaki pvp nin efsane olduğunu sölemio zaten. ben de Wow'daki pvp den çok haz almiorum. PVP ile alakam yok PVE odaklı oynourum. Fakat Warhammer online daha çok PVP üzerine bir oyun olmasına rağmen bir Wow un pvp hissini vermedi şu an ki videolara göre. Ama üstteki arkadaşı ndedii gibi daha betadalar. İlerde çok şey değişecektir. Umarım başta animasyonlar değişir.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm baya dar bi pvp görüşün var o zaman. Misal ben shadowbane oynamıştım siege mantığı var onda, pvpden sayılır mı? hehe

Wow neden arcade? Yani pvp dediğin hangi skill i hangi ne zaman nasıl kullandığın, taktiksel becerin, refleks ve oyun bilginin bir ölçümü değil midir? Eğer değilse nedir? Bunların hepsi wowda var, 5e5 arenalar cidden çok yoğun bir taktik savaşına dönebiliyor hatta 3 ve 2likler de. BG mantığını hiç sevmedim, arenalar da benim zevkime uygun değil büyük çaplı savaşları daha çok seviyorum. Ama arcade yakıştırması olmamış wowa. Bust a move mudur dans oyunu galiba o hiç olmamış eheh.

Daoc oynamadıysanız pvp bilmiyorsunuz gibi derinliği olmayan argümanlarla sınırlama kendini, wow şöyle kötü böyle kötü aç konuyu biz de tartışalım.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar bazen komik şeyler yazıyorlar cidden sidik yarıştırmaya gerek yok WO iyise zaten blizzardın şuan süpürdüğü piyasayı ele geçirir değilse zaten lotr yada cıkan yeni mmorpg ler gibi belli bir pay alıp oturur bunu zaman göstericek ama şuan burda çıkıpta wow pvp si kötü daoc ezerdi filan demek komiklikten başka birşey değil gemişle şuanı karşılaştırmak ta saçma.

Yani ben şimdi desemki sensible serisi fifa serisini direk ezer komik olur :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...