Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 sasclan serverina girmekte ayri bir cile her zaman dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Cuce said: önceki mesajımda yazdım işte. meet the heavyde minigunla 12 sn boyunca ateş etmek 400.000 dolar tutuyo diyo heavy haa eet görmemişim pardon 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bi daha olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 şu paticik serverını niye yayamadık anlamadım akşamları 2 kişi bile olsa girecem bakacam ama yok yani. paticik boş sasclanda 10 kişi sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Sovereign said: Türkiye'deki tf2'cilerin rahatlaması ve SaSclanTR serverında izdiham olmaması için Paticik serverına yapılması gerekenler: 1. Votemap/Votekick/Votecrit eklenmeli. 2. HLStats eklenmeli. 3. Her uzun zamandır varolan klanların liderlerine çeşitli yetkiler verilmeli.(bunun bir sebebi vardı da düşünmüştüm, unuttum şimdi aklıma gelmiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 abi paticik serverı paticik serverı diyosunuzda biriniz bile serverın ip'sini yazmamışsınız ben pati serverı olduğunu bile bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paticik TF2 server adresi: 212.175.238.73:27015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=_IMeBZjURMs&feature=related youtube.com/watch?v=_IMeBZjURMs&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 birşey daha var..medic ve pyroya gelen silahlar level 10. heavye gelen level 5.. bi tane dahamı minigun gelcek level 10 acaba tek update ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Sovereign said: Sovereign said: Türkiye'deki tf2'cilerin rahatlaması ve SaSclanTR serverında izdiham olmaması için Paticik serverına yapılması gerekenler: 1. Votemap/Votekick/Votecrit eklenmeli. 2. HLStats eklenmeli. 3. Her uzun zamandır varolan klanların liderlerine çeşitli yetkiler verilmeli.(bunun bir sebebi vardı da düşünmüştüm, unuttum şimdi aklıma gelmiyor) dün sasclan 1-2 saatligine uctu..pati full durumdaydı ve ping loss yada başka hiçbi problem yaşanmadı. cillop gibi makina server bomboş duruyor. sovenin yukarda saydıgı şeyler yapılsa adam toplanır servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hlstats "maalesef" eklenmeli diye düzeltelim. oyuncu çekmek için şart, takım oyunu olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Hadi herkez Pati öyleyse ben girdim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Arena Mode bknz. Arena Mode WoW'un arena olayını TF2'ye uyarlamışlar. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 arena = sürekli sudden death gibi heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Arena mode is great for smaller matches of three vs. three players, while still comfortably supporting huge knockdown twelve-on-twelve brawls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben dedm wow a donuyoruz diye kimse dinlemedi beni 3vs3 hmm druid,mage,hunter gider abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 heavy soldier medic (tu) tabi şöyle bi durum da var.. sniper'ı çok iyi olan bir insanın takımı ne olursa olsun, karşı takım hiçbir şekilde karşı koyamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 o biraz map dizaynıyla ilgili.. benim en sevdigim şey high rocket jump ile sniperlerin kafasına inmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Meet the Sandvich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 SadGamer said: Meet the Sandvich You call that breaking my spine? Ahahah en iyi "meet the" videosuydu. Scoutun snda atıığı çığlığa bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 tost katıksız (no pun intended) en iyi update olmuş bence heh, hemen açmak lazım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hem çok iyi hemde çok kotu iyi yanı 120 health bide sınırsız dior sanırım? kotu yanı 4 sn freeze kalıcak tam yemlik oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 e kim ateş hattında yer ki onu zaten? yakında medic yokken birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar