Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 grafik tasarımcıları cok iyi adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Redistribution of Health Class Struggle Lenin A Hand Permanent Revolution şunlara bittim bu arada kritzkrieg de bı efsanedır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 blitzkrieg göndermesi heh. tf2 için seçtikleri zaman dilimi oldukça zengin.bayada güzel kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bu arada sayfanin altında hi-res download image var fark etmediyseniz pyronunkide bu http://www.steampowered.com/tf2/pyro/ ama mediginkini bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 e küreselleşme dem vurmadan hemen önceki dönem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 verilmiştir diye tahmin etmekle beraber belki görmeyenler vardır diye: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ahahah iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Vokalde Pyro cok isabetli secim olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ahaha beğendim. gman iyimişde, scout'u ve sniper'ı göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hahah gman'e hiç dikkat etmemiştim. evet onlar back vokal olarak konabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 demoyu turn table'a koyucaktın arkada takılcaktı, sniper klavyeye gecicekti, scout'ada elektr kemandır, veya şöle ince yapılı bi electo gitardır vericektim tam olucaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Deacon said: hahah gman'e hiç dikkat etmemiştim. evet onlar back vokal olarak konabilirmiş. Hakkaten iki saat bakındım gman ne alaka diye. :D Çok bomba yapmışlar her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 gerilla teröriste koptum ben, kıza sarılmış heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 http://www.steampowered.com/tf2/heavy/badwater.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 http://kotaku.com/5035253/meet-the-cow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Heavy nin yeni silahlarını beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kgb'yi geçtim zaten normal fist kullanılacak gibi değil zaten heavy ile de nataşa konsepti fena değil ama görmek lazım ne kadar yavaşlattığını. -%25 dmg çok ciddi rakam çünkü. ben şöyle sentry gibi belli sürede fixlenebilen ve yeniden kaldırılabilen ama isabeti yükselten bir minigun istemiştim, kısmet. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Heavy Industry: Fire $200,000 worth of minigun rounds in a single life. Konspicuous Konsumption: Eat 100 sandviches. bunlar ne beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 meet the heavyden 12 sn ateş etmek 400.000 dolar ediyo demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 kgb'yi de natascha'yı da beğenmedim. 25% ciddi bi düşüş. zaten isabet oranı da düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 KGB aslında kullanışlı olabilir ama. Onunla öldürünce 5sn boyunca her silahın crit atıyor, gene birini öldürürsen bu crit devam ediyor falan. Birini mıhlayıp kendi kendine kritzkrieg yapabilirsin güzel kurgularsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 natasha eğer kaydde değer bi yavaslık sağlarsa, oyunu değiştirebilir cidden, sen yavaslatırsın demolar soldierlar temizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Heavy Industry: Fire $200,000 worth of minigun rounds in a single life. şunu anlamadım parasal bi değer yok oyunda ne anlama geliyor anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 önceki mesajımda yazdım işte. meet the heavyde minigunla 12 sn boyunca ateş etmek 400.000 dolar tutuyo diyo heavy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Bu arada Skornova'ya üye olduk hepimiz. Maç falan yapıcağımız zaman önümüzdeki haftalarda, skorlarımız falan ordan duyurulacak. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar