Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 İyi iyi açılmasın akşam oyunu çekmeye başlıyıcam muhtemelen benide bekleyin anacım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 öeeh ya preload bitmişti şimdi yine %65 te bir şeyler daha indirecekmiş. 2 gün açık bıraksam iner herhalde bu hızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Beta başladı serverlar full çekiyor.acayip eylenceli olmuş burda netim sürekli koptugundan en fazla 15dk oynayabildim (scorebord var birde oyun yüklerken cıkıyor ordan bakabiliyorsunuz toplam demage ,hangi karakterle ne kadar oynadıgınız vs) medicler medic olmuş tfcdeki gibi ordan oraya cons atan tipler degil arkanızda 1 tane medic olursa şahane oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Oyy süper haber, işten kaçıp oynayasım var , bu arada kaç tane server var , pingler nasıl vs vs biraz daha bilgi verirmisin Daesu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 oyunun kendisini alana niye beta hakkı yok, illaki döşeyecek valve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 depeche dedicaded server dosyasınıda tool bölümünden cekebildigimiz için server listesi uzuyorda gidiyor, şu an 355 tane server görebiliyorum :) en aşşa gördügüm ping 120 malesef. türkserverlar daha acılmadı onlar acılınca 30larda oynarız tahminen. eski quakeci oldugumdan en rahat soldier ile oynıyabiliyorum. scouttaki duble jump olayı süper havada tekrar zıplayarak yön degiştirebiliyoruz demoman ortalıgı yıkıyor , bi köşeye sinip stratejik yollara stickbomb dizip düşman geldiginde sagclik ile patlatabiliyoruz, soldierın birini 200m havaya ucurdum haritadan cıkıyordu nerdeyse. yanlız videolarda gördügümüz dinamit demomande yok kaldırıldımı yoksa betadan sonramı gelecek acaba bilmiyorum. pyro acayip güçlü olmuş, flamein dmgını biraz düşürmeleri gerekiyor bence. eng. ile 2 turret kurmayı beceremedim ben meet the eng videosunu 3-4 tane kurmuştu adam ama anlamadım heh. animasyon seslendirme 10/10 abicim uzun süre oynanıcak oyun. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 13:15 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 evet katlıyorum çizgi roman olmuş öööğk diyenler gitsin fortress forever oynasın bizi rahat bıraksın. bir de tf 'ye yeni modeller gelmiş tf2 olmuştur diyorsanız yanılıyorsunuz. kontrollerden silahlara baya değişiklik var. mesela sağ tık artık bazı sınıfların "özel" yeteneğini çalıştırıyor. örneğin demoman olup bu silah niye sağ tık yapınca ikinci tip bombadan atmıyor diyebiliyorsunuz en başta. onun yerine 1. silahı direk patlayan ikinci silahı siz tetiklediğinizde patlayandan olmuş. ayrıca ss istiyordunuz ama screenshot için olan tuşa basmıyormuşum gösteremiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Oyun gercekten inanilmaz zevkli. Spy olarak oynamanizi gercekten tavsiye ederim su ana kadar en cok eglendigim class oydu. Grafikler mukemmel olmus uzun suredir pc'de bu kadar kaliteli grafikleri olan bir oyun oynamamistim, sonuc olarak valve verdiginiz her kurusu hakeden bir oyun yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Sabah 6:30'a kadar bekledim, açılmadı, yattım. Kaçta açıldı acaba? Hemen oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ha bir de şunu unuttum : spylar disguise olduğunda rakip takımın dispanseridir healleridir alabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Fly SS için F5 atanmış. F12 sanıyordum bende halflifedaki gibi başta :/ Takımınızdaki spylar disguise yapınca şöle görüyorsunuz heahe cok güldüm buna [spo][/spo] öldürüldügünüz zaman sizi vuran geliyor ekrana "sana bu çaktı" dermişcesine [spo][/spo] grafikler şukela 1 . tf2 2.fortress forever siz karşılaştırın artık (ff deki niye yamuk derseniz bir bug o bazen yan yatıyor eleman o ara almıştım) [spo][/spo] buda hatıra olsun dk1 gol1 babında [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 türk serverida açılıcak yani öylemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: XaVieRbb Joined: Sep 16, 2007 Posts: 3 New postPosted: Tue Sep 18, 2007 7:38 pm Post subject: Team Fortress 2 Beta Sunucusu Açılmıştır... Reply with quote Team Fortress 2 Beta Sunucumuz Açılmıştır... 88.255.78.151:27015 GamersLocation.com Team Fortress 2 Server [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 16:00 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 nasıl bir sistem istiyo oyun, oynayanlar bilgilendirebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: System Requirements Minimum: 1.7 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX® 8 level Graphics Card, Windows® Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection Recommended: Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectX® 9 level Graphics Card, Windows® Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection 2 ghz core duo 2 , 1 gb ram (1 gb daha var ama ekran kartına ayrılmış) , 256 gb radeon x1700 benimki. 24 kişi aynı anda pataküte çatıştığı anlarda ufak yavaşlamalar (takılma değil , 25 30 fps ye düşüyor yani) onun dışında akıcı oynadım. ben de söylüyorum : spy çok zevkli. 3 engineerın arasına engineer kılığında sızıp, turretlar patlayınca backstable üçünü de hızlıca öldürüp bayrağı tek başına ele geçirmenin verdiği zevk bambaşka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 off off ne zaman oynamaya başlarız ki biz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 tf2 bana çok zor geldi yav. ff'da kolayca birinci olabiliyorken (flag almadan sadece frag'la), tf2'de anam ağlıyor. düşmanı görmeden ölüyorum. pat. bir de üstüne 15 saniye respawn time var. sinir krizleri geçirtiyor bana. sen ölüyorsun 15 saniye bekliyorsun, bir de üstüne 5 saniye supply alma zamanı felan ekle, o 20 saniye içinde düşmanlar üssünde kamp kuruyorlar, at koşturuyoırlar, sen öyle boş boş bekliyorsun. 20 saniye dediğin çok da kısa zaman değil. 2fort'ta, scoutun kendi üssünden çıkıp düşman flagını alıp, geri dönüp sayı yapabileceği kadar uzun bir zaman. daha da kötüsü, armor yok ya oyunda. soldier'lar, tek bir atışla pyroyu da, demoman'i de patlatabiliyor. ki pyro ve demoman gibi classlar, karşıdakini öldürebilmesi için bir süre geçmesi gereken classlar. e, arkanda patlıyan füze bile seni tek seferde öldürüyorsa, düşmana nasıl konsantre olup öldürebileceksin ki.. mesela ff'de pyro'nun alevini çok kuvvetli yapmışlar. ancak sen karşındaki pyro'nun belirli bir mesafe ilerisinde durursan, kendinden uzak tutarsan, öldürmek çok kolay. tersine, pyro oynarken de düşmanın tam yanında durabilirsen, hwguy'ı bile yakarak öldürebilecek bir zaman sahip oluyorsun üstündeki can ve zırh ile. ancak tf2'de böyle değil. dediğim gibi armor olmayınca, üstündeki health'in hiç bir faydası olmuyor. scout bile birkaç ateş ederek seni kolayca haklıyabiliyor. spy'i da aşırı güçlü yapmışlar. örneğin cloaking ff'de de var. ancak yetenekli bir oyuncuysan cloakingi farketmen mümkün. tf2'de o da mümkün değil. cloak olduğunda tamamen görünmez oluyor. illa ateş edip cloakının gözükmesini sağlıyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Çok pis heveslendim be. Çok işkence ama kuruyorum tekrardan steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Evet spy'lar overpowered olmus, cs:s ve dod:s gibi oyunlarda hic bir sekilde frag konusunda 1. gelmeme imkan olmasa dahi tf2'de sirf spy olarak oynayip butun oyunlarda 1. oluyorum. Umarim spy'in gucu butun oyuncular tarafindan farkedilmez yoksa oyunun tadi kalmayacak... [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 18:44 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Oyun inanılmaz güzel ya. 6 saat aralıksız oynadım, her round 1. oldum, yani zor değil oyun :D Alışman lazım Bone, alışınca kolay. Çok sevdim ya. Toplanıp bir Türk sunucusunda falan oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Ya zaten oyun beta'da şuanda elbet dengeliyeceklerdir karakterleri gelen tepkilere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Engineer ile oynuyorum genelde, eğer gelip geçene dikkat ederseniz hareketlerinden falan Spy olduğunu anlıyorsunuz. Ben ateş ediyorum sürekli, sorun olmuyor. Çok overpowered diyemem o yüzden Spy'lara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bu arada HL2'de shortcut'a bir komut giriyorduk, oyunun menüsünde ki 3D background'u kapatıyordu, aynı komutu TF2'ye girdim olmadı, komutu bulan var mı? Her seferinde 2 saat beklemek sıkıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 -novid +map none Bu arada soldier'in fuzesini yediginiz zaman ekrana parcalariniz dagiliyor ve parcalarin ustunde hangi organa ait olduklari yaziyor yeni farkettim cok komik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 uhauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar